Provida med zasledovanjem ubila 16 letno deklico

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.936
6.977
113
So stopili na prste divjaku ja.

Aja niso..razmazali so 16 letno deklico po cesti.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.936
6.977
113
In če so ga? Pretehtajmo dejstvo, da so ujeli nekega "divjaka" na eni strani in dejstvo, da so razmazali po cesti 16 letno dekle.

Na katero stran se prevesi tehtnica?

Provide v naseljih so dodatna nevarnost, zakaj bi morale biti tam, ne vem.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
In če so ga? Pretehtajmo dejstvo, da so ujeli nekega "divjaka" na eni strani in dejstvo, da so razmazali po cesti 16 letno dekle.

.
Tisti "divjak" zaradi katerega je policaj obrnil , peljal za njim in ga skoraj dohitel, je vozil precej počasi. Bistveno počasneje kot policaj. Tko da tud če bi ga ujeli, dvomim, da bi mu lako kakšno kazen dali. Policaju se je le zahotelo akcije, pa je zdivjal za njim. Bi se mu prilimal na rit, pa ni hudič da bi ga sprovociral, da bi naredil kašno napako, kje pozabil žmigavec.....in pokasiral.

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zaradi kasiranja. Saj policajem ni mar za varnost, kar smo vidli tudi iz tega posnetka. 145 skoz naselje pravgotovo ni varno.
Tud provide na avtocesti predstavljajo vsaj tako nevarnost kot tisti, ki ga zasledujejo.
A sta boljš dve raketi na cesti ali ena?

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

.
Tisti "divjak" zaradi katerega je policaj obrnil , peljal za njim in ga skoraj dohitel, je vozil precej počasi. Bistveno počasneje kot policaj. Tko da tud če bi ga ujeli, dvomim, da bi mu lako kakšno kazen dali. Policaju se je le zahotelo akcije, pa je zdivjal za njim. Bi se mu prilimal na rit, pa ni hudič da bi ga sprovociral, da bi naredil kašno napako, kje pozabil žmigavec.....in pokasiral.

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zaradi kasiranja. Saj policajem ni mar za varnost, kar smo vidli tudi iz tega posnetka. 145 skoz naselje pravgotovo ni varno.
Tud provide na avtocesti predstavljajo vsaj tako nevarnost kot tisti, ki ga zasledujejo.

Tipičen odgovor za synthmana. Spet vse ve. Natančno ve, kako bi ravnali naši policaji. Ko berem njegove poste, zgleda, kot da je sedel pri tem policaju v providi, tako mi je vse jasno.

Sicer je v tem konkretnem primeru kdiv polcaj, ampak ni pa nobene potrebe po takem posploševanju na vse policaje.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
ksz
Tukaj se lepo vidi še eno splošno prepričanje, ki je razširjeno od pametnjakovičev tipa žlender. In sicer to, da so pešci in kolesarji šibkejši udeleženci v prometu.
Ponoči, kot je tudi v tem primeru, to sploh ne drži. Ponoči so namreč predvsem pešci v veliki prednosti pred avtomobilisti, saj jih lahko vidijo in slišijo bistveno prej.
Če kura ni bila ravno gluha in slepa, bi se lahko komot spravila s poti divjaku, kakršnemkoli že.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.936
6.977
113
Saj se tu sploh ne kritizira policaje..policaji so itak samo ljudje in so krvavi pod kožo!

Kritizira se butast zakon, ki je sploh dovolil vpeljavo provid !

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Saj v tem primeru sploh ne kritiziram policaja, čeprav se z zadnjim delom stavka sploh ne strinjam. Policaji se vse prepogosto obnašajo kot da so nadljudje ali navadni avtomati za pobiranje denarja.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
ksz
Tukaj se lepo vidi še eno splošno prepričanje, ki je razširjeno od pametnjakovičev tipa žlender. In sicer to, da so pešci in kolesarji šibkejši udeleženci v prometu.
Ponoči, kot je tudi v tem primeru, to sploh ne drži. Ponoči so namreč predvsem pešci v veliki prednosti pred avtomobilisti, saj jih lahko vidijo in slišijo bistveno prej.
Če kura ni bila ravno gluha in slepa, bi se lahko komot spravila s poti divjaku, kakršnemkoli že.

Preber še enkrat, kaj si napisal. Pa upam, da ti bo ob tem na bruhanje, tako kot bi šlo vsakemu normalnemu človeku.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Ponoči so namreč predvsem pešci v veliki prednosti pred avtomobilisti, saj jih lahko vidijo in slišijo bistveno prej.
V tem primeru ni tako. Tu je bil avto skrit za hribom. Punca imela možnost izstrelek vidlt šele takrat, ko je že pričela s prečkanjem ceste. Ja, če bi policaj pripeljal po omejitvah, potem bi se lahko spravila s poti, tako pa je blo premalo časa. Ni dvoma, da je nesrečo zakrivil policaj.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

.

Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Tipičen odgovor za synthmana. Spet vse ve. Natančno ve, kako bi ravnali naši policaji. Ko berem njegove poste, zgleda, kot da je sedel pri tem policaju v providi, tako mi je vse jasno.

Sicer je v tem konkretnem primeru kdiv polcaj, ampak ni pa nobene potrebe po takem posploševanju na vse policaje.
Je kamera sedela pri temu policaju v providi. In kamera ni vidla nič drgače, kot bi videl jest, če bi bil tam zraven.
Torej, da je nekdo pripeljal z povsem normalno hitrostjo, da je policaj obrnil in z divjal za njm skozi naselje s hitrostjo 3x večjo od dovoljene. To so dejstva.
Zdej pa odgovori na kratko.
1. ali je policaj divjal za njim zato, da bi ga našel na prekršku in kaznoval?
2. Ali je divjal za njim, da bi ga ustavil in zaželel prijeten večer?
3. Aji je policaj v providi resno ogrožal varnost udeležencev v prometu?
moji odhovori 1-DA 2-NE. 3.DA
Me zanimajo tvoji odgovori, kaj ti misliš, da vidimo, kolk se tvoje mišljenje razlikuje od mojega, ko se tako rad nekej ******.
ps. Tvoj odgovor v temi pri Tržičanu pa še nisem dočakal. Bom imel tu več sreče?

Ja, seveda vem, kako ravnajo naši policaji. Tako kot jim je naročeno, namreč da poberejo €€€€. So že ogromnokrat dokazali, da jiom je več do €€€€, kot pa do naše varnosti. Se po tvoje motim?

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Pa kje vi živite?
Jaz živim blizu ceste in ponoči se pogosto mimo vozijo razni mladinci, ki bi jih lahko označil kot izstrelke. In jaz jih slišim in tudi vidim še za ovinkom, saj luči svetijo še precej metrov pred avto.. Nasprotno pa je teže slišati tiste, ki vozijo po omejitvi 50km/h v četrti ali peti pri 1500-2000 rpm.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Pa kje vi živite?
Jaz živim blizu ceste in ponoči se pogosto mimo vozijo razni mladinci, ki bi jih lahko označil kot izstrelke. In jaz jih slišim in tudi vidim še za ovinkom, saj luči svetijo še precej metrov pred avto.. Nasprotno pa je teže slišati tiste, ki vozijo po omejitvi 50km/h v četrti ali peti pri 1500-2000 rpm.
Točno tako. Ta hitre se pri nas sliši že 3 vasi prej. Tak bi se mogu prov potrudt da me povoz.

Se pa precej opaz, da tisti, ki nimajo izpita za avto niti ceste ne znajo prečkat.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.936
6.977
113
Kaj pa, če je bil kak drug hrup v mesti, oz bližnji okolici? Morda je kaka diskoteka kje, morda želeniška postaja, mogoče je par metrov vstran peljal kak orenk šlepar, etc...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Mogoče je policist imel prižgano sireno pa se je ni slišalo, ker posnetek nima tona
confused-1.gif

Vse je možno.....

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Mogoče je policist imel prižgano sireno pa se je ni slišalo, ker posnetek nima tona
confused-1.gif

Vse je možno.....
Policaj ni imel prižgane rotacijske luči in sireno, to je blo jasno povedano. (pa še kar opravičuješ policaja in skušaš dejstva spremenit v dvom.). Zato, ker policaj ni želel, da bi ga voznik v meganu opazil.
Zakaj že policaj ne želi, da bi ga opazili?

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/crime/article6062294.ece

Citat:
The officer was driving in the West End of Newcastle when his registration number recognition system alerted him to a suspect Renault Mégane he had just passed. Dougal turned his car around and accelerated to 94mph to pursue the Mégane. It was later established that the vehicle was not suspicious and was being driven lawfully.
The officer said that he had not put on his warning lights because he did not want to alert the driver of the Mégane about his pursuit.
Citat:
The IPCC said that, on average, 40 people died in England and Wales each year in road traffic accidents involving the police.

Torej nobenega divjaškega megana ni bilo, kot smo tud videli na posnetku, zasledovani je vozil popolnoma po predpisih.
"registration number recognition system alert" haha a to je nekaj, kar se ne da dokazat, in priče niso vidle? Pa se policaj zgovarja no to? Da ja nebi priznal, da se mu je zahotelo malo akcije.

Nazadnje urejeno:

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Je kamera sedela pri temu policaju v providi. In kamera ni vidla nič drgače, kot bi videl jest, če bi bil tam zraven.
Torej, da je nekdo pripeljal z povsem normalno hitrostjo, da je policaj obrnil in z divjal za njm skozi naselje s hitrostjo 3x večjo od dovoljene. To so dejstva.
Zdej pa odgovori na kratko.
1. ali je policaj divjal za njim zato, da bi ga našel na prekršku in kaznoval?
2. Ali je divjal za njim, da bi ga ustavil in zaželel prijeten večer?
3. Aji je policaj v providi resno ogrožal varnost udeležencev v prometu?
moji odhovori 1-DA 2-NE. 3.DA
Me zanimajo tvoji odgovori, kaj ti misliš, da vidimo, kolk se tvoje mišljenje razlikuje od mojega, ko se tako rad nekej ******.
ps. Tvoj odgovor v temi pri Tržičanu pa še nisem dočakal. Bom imel tu več sreče?

Ja, seveda vem, kako ravnajo naši policaji. Tako kot jim je naročeno, namreč da poberejo €€€€. So že ogromnokrat dokazali, da jiom je več do €€€€, kot pa do naše varnosti. Se po tvoje motim?

Na tvoja vprašanja pri temi Tržičan sem odgovoril, potem pa si ti še enkrat ponovil ista vprašanja. Men se pa ne da še enkrat pisat istih odgovorov.
Policist v providi ej ogrožal varnost, na druga vprašanja v tej temi pa ne morem odgovorit, ker me ni bilo zraven in ne vem, kaj je mislil policaj v providi.
Lepo, da se ti toliko gre za našo varnost, ampak boš moral tudi pri sebi kaj storiti. Ni dovolj samo kritizirat policaje. Policaji sigurno narfedijo za varnost več, kot pa izstrelki, ki priletijo v križišče čez rdečo luč, ker niso sposobni ustavit. Ali pa taki, ki vozijo pod vplivom alkohola, ki pa so zate samo nedolžne žrtve policistov.
Tudi v tej temi ti ne bom še enkrat odgovoarjal na vprašanja, na katera sem ti že odgovoril.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
kolk enih vprašanj, no pa če se nanaša na prispevke na 24ur se ne čudm. kukr pa se je dal prebrat v mal bolj resnih tujih medijih je blo tko:
polcaj se je zapodil za meganom, ker je bil tak prijavlen kot ukraden
(na koncu se je izkazal, da je s tem meganom vse ok(
polcaj ni mel užganih luči in sirene,da ne bi osumljenca splašil
smrklo je zbil izven prehoda za pešce, u krvi pa je mela maliganov za en dobr diskont