Citat:
Uporabnik tony pravi:
Ampak, je še kup tunelov tam, za prav tako male kuclje...
...ki so (še enkrat) prehodi za živali.
Edit: Pardon, misliš pokriti vkop Močna in tunel Cenkova?
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Ampak, je še kup tunelov tam, za prav tako male kuclje...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
OK ok... a je že zapora na mostu v Mednem?
Nove uredbe menda veljajo od sobote, 18.1.2014 dalje... ureditev pa naj bi uredili do naslednje sobote, 25.1.2014 (vsaj za Medno je bilo tako receno)... Tako sem slisal med porocili ...
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Močna je kot rečeno pokriti vkop, polovica Cenkove tudi. Pri obeh bi bilo potrebno naredit most za cesto. Če je bilo res dražje naredit 360m predora in 2 pokrita vkopa kot 2 mosta in preselit (na oko) 10 hiš, pa sam preračunaj.
Malečnik spet 180m pokritega vkopa ali 5 hiš (na oko) in zelo plazovit teren, kjer je sama glina. Vodole spet sama glina in bi moral zravnat cel hrib, da bi bilo dovolj varno. Če glede teh dveh ne verjameš o zahtevnosti terena preveri kakšne težave so imeli med gradnjo in še vedno imajo na hitri cesti MB-Pesnica.
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
...ksz
Evo pa imamo:
Klik
Jaz se sicer dnevno vozim v nasprotno smer Lj.-Šk.Loka-Lj. a v ponedeljek in naprej do neskončnosti (??) bo očitno kolaps vsak dan v obe smeri.
Bom kar začel uporabljati novo ruto AC-Vodice-Zbilje-ŠkL.
=bem jim majku majčinu, Omrzelu in njegovim "Lisinskim"...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Sem že en 3x napisal: naverite se na kup iz Medvod, Šk. Loke ipd (bi se hitro moralo zbrat par jurjev ljudi), pa v Lj pred DRSC oz. v DRSC red naredit. Če je treba, pa še na ministrstvo.