Prometni kolaps Medvode / Medno ?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če že toliko jajc nimate, da bi vi, kot vodilma avto-moto revija organizirali voznike iz vse Slovenije (ni težava samo Medno),

Bi rad videl medij, ki bi upal naredit kaj takega, nebi se videli iz tožb, bi lahko kar zaprli firmo. Podpihovanje nasilja, pozivanje k državljanski nepokorščini, organiziranje bolj ali manj legalnih protestov, nebi se lepo končalo za njih. Samo spomni se kak so pri protestih 12/13 na vsak način iskali organizatorje, da bi jih ovadili.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
no no

znajo mediji zelo lepo hujskat in pametovat podpihovat (recimo gonja proti kakšni skupini ljudi... kakšni politični usmeritvi....)

ko je treba pa neki ornk naredit pa tišina... se bojijo...

ima nigel prav!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A res? Daj pokaži mi en sam članek, kjer piše ''naša hiša organizira proteste proti XY in zato vabimo vse, da se nam pridružite tam in tam''.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če že toliko jajc nimate, da bi vi, kot vodilma avto-moto revija organizirali voznike iz vse Slovenije (ni težava samo Medno),

Bi rad videl medij, ki bi upal naredit kaj takega, nebi se videli iz tožb, bi lahko kar zaprli firmo. Podpihovanje nasilja, pozivanje k državljanski nepokorščini, organiziranje bolj ali manj legalnih protestov, nebi se lepo končalo za njih. Samo spomni se kak so pri protestih 12/13 na vsak način iskali organizatorje, da bi jih ovadili.
Pozabil si dokončati stavek: da bi jih ovadili za kršitve, katere so naredili.

Organizirati protest ni nezakonito.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
ksz

sem šel prelje skozi, tja in nazaj... nič posebnega, enkrat čakal pol minute na zeleno, drugič pa nič
tongue-1.gif

no jutri zjutraj zna biti zgodba rahlo drugačna
smirk-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
ksz

sem šel prelje skozi, tja in nazaj... nič posebnega, enkrat čakal pol minute na zeleno, drugič pa nič
tongue-1.gif

no jutri zjutraj zna biti zgodba rahlo drugačna
smirk-1.gif

rahlo

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Uf ti si pa očitno jezen..... Moram videt kakšni bodo zastoji dol pri vas ,se mi pa že zdi da bo najugodnejše kar v Kranj Zahod na AC hodit, ker Kranj vshod je skor v Šenčurju, gužva na tisti cesti je pa itak serijsko.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Sem že en 3x napisal: naverite se na kup iz Medvod, Šk. Loke ipd (bi se hitro moralo zbrat par jurjev ljudi), pa v Lj pred DRSC oz. v DRSC red naredit. Če je treba, pa še na ministrstvo.
Sem ti napisal: zakaj tega ne organizirate pri AMju? Lahko pritegnete še Velenjčane....

Bomo z veseljem poročail in podprli protestnike.
Značilno.

Mar nisi ti nekaj povezan z neko avtomobilistično revijo? Ali intelektualni doseg in mnenjski vpliv te revije ne presega opisovanja poteka bočne linije avtomobila doseglivega 0,01% Slovencem?
Mar novinarji ne delate v interesu javnosti? Mar niste "sedma sila"? Ste "sedma sila", ko je treba hujskati in podpihovati, ko pa drek prileti v ventilator ste pa samo "neodvisni" popisovalci stanja? Če že toliko jajc nimate, da bi vi, kot vodilma avto-moto revija organizirali voznike iz vse Slovenije (ni težava samo Medno), potem pričakujem vsaj kakšen uničujoč članek o (ne)delu AMZS. Zakaj natančno že obstaja AMZS? Da dobro živi na račun monopolnega posredovanja na AC? Zmorete vsaj to?

Dokler v vaši reviji ne bo konkretnih korakov, tako dolgo ti tudi na forumu ni treba podpihovati slabe volje in hujskati k protestom. Walk tha talk ali pa STFU.

Če bi bral AM, bi vedel, da smo o nedelu državnih služb in agencij, DARS, DRSC in podobnih pisali že ogromno, in to nič kaj nežno. Sem pri tem uporabljal tudi izraze bedaki, nesposobneži, brezjajčniki in velikokrat napisal, da bi bilo treba koga vreči iz službe. Pa dobil par groženj s tožbami, pa kak neformalen namig, če bi bili lahko malo bolj nežni.

AMZS? Misliš AMZS zvezo ali AMZS d.d.? Obstajata zato, ker imata člane, ki so pripravljeni plačevat članarino. Ko jih ne bo več, bosta izginili.

Tudi o problemu AMZS/DARS sem že pisal v AM.

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Misliš razen tistega, kar sem že storil? Razen če se ti seveda zdi, da je pisanje o teh stvareh odveč oziroma nepomembno, potem ja, seveda nisem naredil še nič in tudi ne bom.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.221
3.630
113
...kzs

No danes zjutraj se je pot iz Lj. v ŠKl dobro iztekla.
Čakanja v Mednem ni bilo, prišel ravno na zeleno. Je pa na zapori bila policija in dva cestna delavca sta ročno odpirala/zapirala vsako smer tako, da so čas odprtja prilagajali številu nabranih vozil na vsaki strani.
V smeri proti Ljubljani je bila recimo ob 6.45 kakšnih 150 m dolga kolona čakajočih.
Bomo videli kako bo popoldne za nazaj..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.714
113
pri taščici
Poleg vprašanj o stroških cestne signalizacije postavljenih na eni izmed prejšnjih strani, postavljam še vprašanje o stroških delavcev in policije. Zagotovo je za vse 3(4?) Premalo 100 evrov/uro.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Veš, da je krepko premalo. Računati moraš bruto plače + vse ostale stroške delovnega mesta (policist ima še neko mesto, kjer si vsede na postaji, uporabo avtomobila, stroški njegovih nadrejenih, itd...).

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Sem že en 3x napisal: naverite se na kup iz Medvod, Šk. Loke ipd (bi se hitro moralo zbrat par jurjev ljudi), pa v Lj pred DRSC oz. v DRSC red naredit. Če je treba, pa še na ministrstvo.

Kakšna je pa krivda DRSC pri vsem skupaj? Če ne dobijo denarja ne morejo obnovit. Ali je tu še kako politično ozadje?

Kakšna je krivda DRSC? Oni do po zakonu dolžni vzdrževati ceste. Konec debate.

...za kar potrebujejo denar. Ki pa ga dobijo ali ne dobijo od ministrstva. Vsaj tako jaz razumem situacijo.

To je njihov problem, ampak zrihtat morajo.

Jaz ti pa iskreno želim in privoščim, da tako pronicljiv um postane direktor firme, zdajšnje ali kake druge.

Pa da te potem ko lastniki enkrat preveč pipco zaprejo in ne bo cvenka za plače, delavci na kol nataknjenega ven iz pisarne nesejo.
Ker to je tvoj problem, denar za plače zrihtat moraš.

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Kako je šlo danes?

Ker sem slučajno ostal doma me zanima, če se je kaj zataknl, ob kateri uri, v katero smer?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Maš malo višje napisano, da so zjutraj ročno rihtali semafor in ni bilo panike. Prava slika se bo pokazala, ko (če) ne bo nobenega in bo semafor delal avtomatsko. Podobno kot v Trzinu na semaforju za industrijsko cono.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
...kzs

No danes zjutraj se je pot iz Lj. v ŠKl dobro iztekla.
Čakanja v Mednem ni bilo, prišel ravno na zeleno. Je pa na zapori bila policija in dva cestna delavca sta ročno odpirala/zapirala vsako smer tako, da so čas odprtja prilagajali številu nabranih vozil na vsaki strani.
V smeri proti Ljubljani je bila recimo ob 6.45 kakšnih 150 m dolga kolona čakajočih.
Bomo videli kako bo popoldne za nazaj..

Je bilo pa zato guzve drugje vec... kjer je ponavadi ni... recimo cez vasi (verjetno na obeh straneh glavne ceste)... Zjutraj okoli pol sedmih je bilo prometa cez Ladjo, Goricane, Vase, Presko, precej vec kot ponavadi... Verjetno so preventivno ubrali druge obvozne poti ... Ne vem pa, kako je bilo po drugi strani Save... cez Pirnice, Tacen in Brod ...

Pa rocno so urejali verjetno sedaj, ko je bil prvi delovni dan po zapori... kaj bo pa cez kaksen teden... verjetno ne bodo tam stalno dezurali policisti in cestni delavci ...
smile-1.gif