Prometne informacije v Sloveniji na Garmin naprava

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
Koliko casa ste morali cakat po uspesni nadgraditvi? Ker sam sem uspesno nadgradil, sam prometni informacij ni uspelo najti.

LP

Nesi na zrak, da najde satelite in to je to. Takoj najde. Potem lahko v sobi spremljas prometne informacije brez signala satelitov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zadeva deluje tudi, če imaš vklopljen samo Ar 2.30.

543.png

551.png

567.png

589.png

620.png

617.png

I

Izbrisan uporabnik #488

Oziroma pokaže prometne informacije, če deluje ne vem, ker pač imam na demo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Jst? Po Maribori?
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
jaz sem moral čakati kar nekaj časa - včeraj zvečer poskušal - pustil v avtu (kontakt je bil) ca. 30 minut - in NIČ

danes zjutraj se peljal - po ca. 20 minutah končno sprejel TMC - in sedaj DELA
cheer.gif

(neki je sigurno - da začne mora biti TMC sprejemnik priklopljen, le ta po štromom, imeti satelite in radijski signal - in kot zgoraj rečeno - meni je postajo iskalo kar nekaj časa)

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Če ne stanuješ v vukojebini lahko priklopiš nuvija kar v sobi in spremljaš informacije o prometu. Pa saj to je antena za radio...

Za začetek pa mu je potrebno ponuditi satelite in signal, da se aktivira...

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
saj - sn že sam napisal - priklopit, počakat na satelite in se naslednjo jutro odpeljat iz vukojebine
wink-1.gif

(sn tam doma kjer "četrtkov večer" poslušamo v soboto opoldan
crazy1.gif
)

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Citat:
Uporabnik kingo pravi:
Živjo, imam Nuvi 765T, vendar ikone PROMET nimam nikjer?

Imam Nuvija 765T, grem na orodja - nastavitve, tam pa ni ikone promet?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ikona se pojavi, ko priklopiš na anteno, nesi zadevo malo tudi na zrak.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Ne, ne deluje z AR 2.30. Kljub temu da je ovira na tvoji poti ti napiše, da ni prometa. Z CN pa ti izpiše promet na tvoji ruti.

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ikona se pojavi, ko priklopiš na anteno, nesi zadevo malo tudi na zrak.
Hvala, sem jo sicer že kar precej imel na zraku, samo si izgleda ni zapomnil tega...
cool-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Meni tudi ne najde prometnih informacij. Sem se šel malo naokoli z avtom vozit, če bo mogoče kaj ujel, pa nič :/

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
Danes ob 18.00 na primorski Ac pokaže zastoj na odseku Brezovic - Lj Vič zaradi del, čakanje 7 minut...pokličem na DARs, da preverim zadevo in se oba smejiva tem podatku, ker veva, da se tam v soboto nič ne dogaja. Pač podake za Slovenijo pošilja radio RSI, zato bo sedaj kar veliko pritožb na kvaliteto podatkov.

Kar se tiče plačljivih podatkov se tega na sami napravi ne vid, ponudniki so napisani na spletni strani Garmina. Danes sem v Trstu lovil nekaj prometnih podatkov za Italijo, verjetno od brezplačnega ponudnika, vendar so bili podatki samo za okolico Firenc, Rima in Torina. Bom enkrat poizkusil tudi s plačljivo zadevo, pa da vidim razliko v podatkih...

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Same TMC informacije sprejema naprava in jih kaže z vsako karto, sam v karti mora biti tud tist del mape (plastnica), ki zna to izkoristiti. Zato nam v AR2.30 ne zna obiti ovire, ampak se kar skozi pelje.