Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Veliko skode delajo tudi sami policaji. Namesto da bi na hitro spucali del ceste da se gre lahko mimo, se gredo CSI in raziskujejo
skoraj se okoliske kmetije.
In prometni kaos se danes nadaljauje, ker Darsovci niso bili sposobni preko noči sanirati posledice nesreče, tako da je zopet 5 km kolona v smeri Lj in zgoščeno proti KP.
Citat: Uporabnik asko pravi:
In prometni kaos se danes nadaljauje, ker Darsovci niso bili sposobni preko noči sanirati posledice nesreče, tako da je zopet 5 km kolona v smeri Lj in zgoščeno proti KP.
Citat: Uporabnik Infernus pravi:
Ob 14.40 sem šel iz LJ- ind. cona šiška (verovškova) do izvoza LJ-vič in sem rabil 1h45min, s tem, da se je malo pred izvozom za vič komaj začelo basati.. štala totalna
Podobna situacija; štartal izpred MC Šiška... Sem se naredil "pametnega" in krenil na izvozu Brdo proti Vrhovcem da bi prišel do Viča... Do Viča (jamova) sem rabil 1,5h
Citat: Uporabnik asko pravi:
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.