Citat:
Uporabnik keber pravi:
pa recimo še nekaj kilometrov zahodne in severne obvoznice ...
Iz smeri Bežigrada smo malo čez 16.00 stali slab kilometer pred izvozom za Podutik. In zanimivo - samo eden je prehiteval po odstavnem pasu.
lp
Citat:
Uporabnik keber pravi:
pa recimo še nekaj kilometrov zahodne in severne obvoznice ...
No ja, sem se iz Šiške mirno pripeljal na Vič (in nazaj) ... Nobene gužve ... Sam kako cesto je treba poznat za obvoz.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Gledam kamere, zastoj tudi z druge strani do Vrhnike, torej samo južna obvoznica do Vrhnike je okoli 22 km kolon, pa recimo še nekaj kilometrov zahodne in severne obvoznice ... Bo še kak rekord padel. Po okoliških cestah in južnem delu Ljubljane se tudi nikamor ne pride.
Pri nas pač velja, da je beton "grd". In ker ni všeč ministru oz. kakemu drugemu mudirju in ker so projektanti taka teleta kot pač so, je pri nas alfa in omega ločilnega pasu jeklena varovalna ograja s posejano travico.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Saj če bi v tanovo trčil, bi vseskupaj ostalo na enem pasu (zastoji pa vseeno ne bi bili kaj dosti krajši). Problem je, da ograje Dars menja samo ob rekonstrukcijah (pa še to ne vedno), ne pa da bi vseh sredinskih naenkrat.
Citat:
Uporabnik predator pravi:
So pa na tem odseku itak dnevno zastoji, ker se vozniki iz smeri Jarš, kateri se vključujejo na štajersko AC ne znajo vključevat. Na pospeševalnem pasu namesto, da pospešujejo (še celo dva "pospeševalna" pasova sta) raje zabremzajo in takorekoč čakajo, da jih 40t romunski šleper spusti, da se vključijo
Sej bo bolje, nekoč
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Ob 14.40 sem šel iz LJ- ind. cona šiška (verovškova) do izvoza LJ-vič in sem rabil 1h45min, s tem, da se je malo pred izvozom za vič komaj začelo basati.. štala totalna
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz....
ko
Sodelavka iz Žiri hotela iti na Dobrovo in čez Horjul, pa je bilo vse zabasano
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz
Iz LJ sem štartal ob 16:15, v NG sem prišel ob 19:30 ... za znoret, kaj se zgodi s prometom ob takšni nesreči.