No tudi mi delamo nekaj malega v moji garazi.Sicer se ne gremo takih konkretnih predelav kot edo in caf, ampak recimo, da smo malo dlje od sportnih filtrov in ledic na pokrovih motorja.
Ze kar nekaj casa nazaj sem od kolega pripeljal garo od avta, celo rjavo, skratka potrebno konkretne ličarske roke.Avto je bil brez motorja ter menjalnika...Zato sem v prvi fazi kupil motor nato pa se je projekt zacel pocasi odvijati..Lahko samo recem, da se v zivljenju nikoli več nebi spustil v kaj takega, ker konec koncev, bom verjetno zaradi tega projekta umrl kaksno leto prej kot pa bi, če se ga nebi lotil.
Je pa dejstvo, da je vse pogojeno z denarjem in pa seveda časom...
Drugače ostajamo na tovarniški kubituri, se pravi 2226cc,
ojačan spodnji del SCAT/WISECO,
predelana glava na mehanske dročnike
custom build izpušni sistem z GT4094R turbino
2x 044 bosch pumpi z novo napeljavo
5x ločene vzigalne tuljave
zadnja faza
Autronic SM4
toliko na hitro..
tako se je začelo
ojnice, bati
motor sestavljen
glava
downpipe...
nekaj za lego in ustavljanje
Toliko za enkrat, predvsem upam, da bo avto delal tako kot more.Naj se 1x javno povem, da mi ni prioriteta drag, bolj mi je gre za lastno veselje in vikend voznje, seveda pa se bom poskusil udeleziti cimvec dirk v naslednj sezoni.Gre predvsem za druzenje in to je tisto, kar me zene naprej..Vazno je, da je AUDI in da je quattro
Zdej pa upam, da se bodo še ostali opogumli..Naslednji je na vrsti cicero
Ze kar nekaj casa nazaj sem od kolega pripeljal garo od avta, celo rjavo, skratka potrebno konkretne ličarske roke.Avto je bil brez motorja ter menjalnika...Zato sem v prvi fazi kupil motor nato pa se je projekt zacel pocasi odvijati..Lahko samo recem, da se v zivljenju nikoli več nebi spustil v kaj takega, ker konec koncev, bom verjetno zaradi tega projekta umrl kaksno leto prej kot pa bi, če se ga nebi lotil.
Drugače ostajamo na tovarniški kubituri, se pravi 2226cc,
ojačan spodnji del SCAT/WISECO,
predelana glava na mehanske dročnike
custom build izpušni sistem z GT4094R turbino
2x 044 bosch pumpi z novo napeljavo
5x ločene vzigalne tuljave
zadnja faza
Autronic SM4
toliko na hitro..
tako se je začelo
ojnice, bati
motor sestavljen
glava
downpipe...
nekaj za lego in ustavljanje
Toliko za enkrat, predvsem upam, da bo avto delal tako kot more.Naj se 1x javno povem, da mi ni prioriteta drag, bolj mi je gre za lastno veselje in vikend voznje, seveda pa se bom poskusil udeleziti cimvec dirk v naslednj sezoni.Gre predvsem za druzenje in to je tisto, kar me zene naprej..Vazno je, da je AUDI in da je quattro
Zdej pa upam, da se bodo še ostali opogumli..Naslednji je na vrsti cicero
Nazadnje urejeno: