Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Ni poanta v plehu ampak v uničevanju njegove lastnine. Nihče nima pravice uničevati tvojo lastnino ali se odločiti, da meni pa nekaj ni tako pomembno in mi lahko zadevo malo opraska. Pridem mimo tvoje bajte in malo popraskam fasado? Boš tudi štel v "obrabo"? Ti pridem malo podrgnit ograjo ali ženo mogoče? Pač obraba, jebat ga.
Veliko bolje bi živeli, če bi se vsi zavedali drugih ljudi in njihovih stvari in jih ne bi ignorantsko uničevali, kot pa, da bi morali vsi požirati take neumnosti in se delati lepe, ter šteti škodo v "obrabo".
Citat:
Sodišče prve stopnje s tem, ko je uporabilo dokaze (uradne zaznamke), ki so bili iz kazenskega spisa izločeni, ni prekršilo določb pravdnega postopka, niti ni poseglo v nobeno ustavno zajamčeno človekovo pravico tožečih strank. Zaradi različne narave kazenskega in pravdnega postopka v ZPP ni pravil o prepovedi uporabe dokazov, kot jih vsebuje ZKP. Namen izločitve obvestil, zbranih od osumljenca v kazenskem postopku, četudi sploh niso bila pridobljena s kršitvijo določb kazenskega postopka, je v zagotovitvi pravnih jamstev, ki jih ima obdolženec v kazenskem postopku, kjer mu nasproti stoji država. Z izločitvijo dokazov v kazenskem postopku se torej varujejo pravice obdolženca, hkrati pa ni poseženo v pravice nobenega drugega posameznika. V pravdnem postopku pa si nasproti stojita dve enakovredni stranki in v primeru, da uporabe določenega dokaza ne dopustimo, s tem pride do posega v pravice nasprotne stranke – v njeno ustavno pravico do dokaza kot del pravice do izjave v postopku.
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Ni poanta v plehu ampak v uničevanju njegove lastnine. Nihče nima pravice uničevati tvojo lastnino ali se odločiti, da meni pa nekaj ni tako pomembno in mi lahko zadevo malo opraska. Pridem mimo tvoje bajte in malo popraskam fasado? Boš tudi štel v "obrabo"? Ti pridem malo podrgnit ograjo ali ženo mogoče? Pač obraba, jebat ga.
Veliko bolje bi živeli, če bi se vsi zavedali drugih ljudi in njihovih stvari in jih ne bi ignorantsko uničevali, kot pa, da bi morali vsi požirati take neumnosti in se delati lepe, ter šteti škodo v "obrabo".
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Ni poanta v plehu ampak v uničevanju njegove lastnine. Nihče nima pravice uničevati tvojo lastnino ali se odločiti, da meni pa nekaj ni tako pomembno in mi lahko zadevo malo opraska.
To je namerno. Če pa bi bil na obisku in hodil po parketu, ti padla kaka vilica ob obedu, pa štejem ob obrabo. Parket je pač po n letih za zamenjat, enako kot avto.Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Pridem mimo tvoje bajte in malo popraskam fasado? Boš tudi štel v "obrabo"?
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Ti pridem malo podrgnit ograjo ali ženo mogoče?
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Kje parkiraš, da ti malo 'naravno postaramo' avto?
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
da ženska res res namerno buta.
mal pretiravaš. Sicer se do neke mere strinjam s tabo, vendar: fasada na bajti pa avto na parkingu nimata kaj velik skupnega. Na parkingih je zmeraj tako, da bi nekdo rad , da 2 m od njegovega pleha ni nič. Zaradi prask. če bi bila pa ta ista oseba z nekim slabšim avtom, ga pa ne bi več nič motilo in bi parkiral v vsako luknju. Sam nimam rad da mi kdo buta z vrati v moj avto. Pazim, da tud jaz ne. Ampak, ko pridem na parking in vidim, da mi prepotentnež parkira zraven tako, da v avto ne morem, bi mu pa res butnil nekam. Rešitev bi bila samo takšna, da se "zakonsko"Citat:
Uporabnik sumica pravi: