Citat:
Uporabnik guardy pravi:
V mojih časih ko je do tega prišlo sem jih doma dobil okoli kepe... sedaj pa starši hodijo v šolo se kregat...
Se strinjam. Zato pa je mularija danes popolnoma pokvarjena, ker jih v šoli hočejo učiti reda, starši pa jih razvajajo na maksimalno. Da niti ne pravim kaj sem lani vse mogel poslušati od bivših učiteljev ... Kako pridejo starši v šolo se kregat pa jim grozit, ker so mulcu dali šus namesto pozitivno ... ali ker so se malo zadrli nad mulca, ker je motil pouk ...
Ko sem jaz hodil v oš, smo bili tako tiho, da bi lahko slišali, kako miška lula ... tako so nam pravli učitelji, ko smo malo glasni spet postali ...
Pri nas v oš sta bila takšen red in disciplina, da ko sem prišel v srednjo, se mi je zdelo, da sem v norišnico prišel. Pri nas v oš nismo niti vedeli kaj je to neopravičena ura kaj je to ukor, skratka nič ... pridem v srednjo, pa že slišiš enega od sošolca kolega, kako se mi je hvalil ... jaz sem skoraj cel 8 razred prešpricau, meu najmanj 100 neopravičenih pa ne vem kolko ukorov ... mislim ...
Zato pa je tako, ker so starši popolnoma zanič in so potem lahko otroci pol leta odsotni od šole, ker so kao bolani, ali so imeli preveč snega, da niso mogli hoditi po tistem 10cm debelem snegu itd ... Katastrofa.
Fadil, mogoče pa tvoja hčerka ni povedala vsega po resnici, in ker jo imaš zelo rad, tudi nočeš pomisliti, da bi bila kaj kriva ... Glede na to, kako problematični so danes mulci, sem mnenja, da je že nekaj všpičla.
Če pa se vama obema zdi, da se ji godi krivica ... poznam zelo uspešno zdravilo - naj sedi točno ob učiteljivi mizi, in zadeva bo rešena!
Pri nas v srednji smo imeli v prvem letniku dva kretena, ki niti ne vem, kako sta lahko prišla na to šolo, ki sta sredi pouka kartala pa se naglas kregala kolko pik si kdo piše ipd ... in profesor za matematiko jima je lepo rekel ... kdor ne misli sodelovati, naj gre v zadnjo vrsto sedit. In še dva sta šla tja in to so celo leto tako počeli, in potem na srečo vseh nas, vsi štirje padli letnik.