Zgleda ne, če te takole jebejo v glavoCitat:
Mater 27 bom, pa mam o tem več pojma kot večina staršev s tremi otroci.
Razvadil si ga pa itak tudi sam
Zgleda ne, če te takole jebejo v glavoCitat:
Ahm, sploh ko prineseš za darilo velikega medota nafilanega s sladkarijami in to dve letni punčki... Ali kaj je že bilo.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Mater 27 bom, pa mam o tem več pojma kot večina staršev s tremi otroci.
Mnjah, verjetno imaš svojo glavo, da ne jemlješ vsega kar prebereš za sveto. Par stvari je noter zelo dobro napisanih (po mojem mnenju) in sem se malce zamislil nad tem.Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Tule sem nehal brati...
Citat:
Ko se otrok rodi, njegova duša že ima neki značaj, mentaliteto, osebnost, ki je posledica izkušenj iz vseh njenih prejšnjih življenj, pa tudi namena, naloge, zaradi katere je bila ustvarjena.
Ti se kar tolaži. Ko boš imel vsaj enega SVOJEGA, potem pa se oglasi.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
A sele tam?
"Veliko bolezni pri otrocih in pozneje pri odraslih je posledica neprimerne vzgoje oziroma neprimernega odnosa do njih v tako kritičnem obdobju, kot je začetek otroštva."
Čakej no, a ne veš, da postavljata rekord v trajanju nosečnostiCitat:
Uporabnik mosseero pravi:
A ne veš, da ga že ima? Vsaj tako je tu gor nalagal, da ima nosečo. Potem je pa vse čudežno potihnilo.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
No tale odstavek ni tako faljen:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
A sele tam?
"Veliko bolezni pri otrocih in pozneje pri odraslih je posledica neprimerne vzgoje oziroma neprimernega odnosa do njih v tako kritičnem obdobju, kot je začetek otroštva."
Če govorimo o psihosomatskih boleznih oziroma v boleznih v smislu napačne socializacije.
Tale fama o indigo otrokih je pa zadnje čase malo potihnila, imam občutek?
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
In, a res mislis, da govorijo o psihosomatskih boleznih?
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
A ne veš, da ga že ima? Vsaj tako je tu gor nalagal, da ima nosečo. Potem je pa vse čudežno potihnilo.