Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Pr ns doma je kanđija, delala red! In te fore, z nasiljem se neda itd...Oooo da se in to orng!
Dokler so starši mlatl svoje mulce, so jih mulci strahospoštoval, odkar pa so se ufurale te bedarije z lepo besedo in bla bla, pa je tko k mamo danes!!!!
Prefukat tamauga, tko k so ns včasih, pa bo takoj vedu kdo je boss!
Pa sej ga ni treba zmlatit kot psa, dovolj je če mu zafršolaš enega okol kepe (nad senco pred čelom), če vidiš da ne zaleže,
pol si bil prenežen in je treba vajo ponovit, tokrat odločneje.
Mene je stari zraven dobil, ko sem mami cuknil aceton za nohte in sem na balkonu kuril, lepo si me je poklical k sebi, ko sem pristopo
pa mi je takega zalepo da sem se okoli obrno. Nikoli v živlenju več nisem ničesa skušal zažgat. Tisti trenutek sem ga sovražil, danes
ga zarad takih stvari obožujem, ker gledam bivše sošolce, sfaulirane študente, ki se še vedno zakajajo pred lokalno osnovno šolo
Večina teh primerkov je blo vedno v nulo razvajenih in seveda nikol niso dobili okol kepe, danes pri 26tih nimajo avta, nimajo
stanovanja, doma so pri mami, preživljajo se s socialno in da preprodajo kak đojnt, cele dneve sedijo na klopci in je to to, tanajboljši
primerki imajo barem žensko katera jih vzdržuje.
Krasno, res. En še mi naj reče to vzgojo z lepo besedo in kaznijo ala prej spat, nič čokolade in prepoved mobitela. Treba ga je okol
kepe. Tut najboljšega policijskega psa je blo treba v času šolanja kdaj pa kdaj scotat, pri vzgoji froca ni nič drugače. Ok, punč res
ni ok teps, načeloma so tak dosti manj problematične, ampak če se dobi kak nežen vzgojni focn, škodlo nebo, ampak če je RES bil
zaslužen.
Ne podpiram pa da starši mlatijo otroke zarad ocen. Ok, če reče da je pisal matematiko 3, nakoncu pa ti na sestanku stara pove
da ima grajo, pol ga valda okol kepe da ga zvije, če pa je pač ena slaba ocena, pa se je ponavadi treba dol vsest, preučit možnosti
"se boš učil sam, ti pomagam, inštruktor" al zakaj ni ocena kot more bit.
Mater 27 bom, pa mam o tem več pojma kot večina staršev s tremi otroci.