Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
... Attention spam zlate ribice.
Sicer ne razumem kaj si hotel povedati, ampak zihr je kul
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
A ti je drgač zdej že potegnil zakaj ste muslimani fašisti ali še ne še?
Easy, easy, a je res tako težko povezat dva citata skupaj in je lažje stiskati gumb "opozori moderatorja" in to še s tako nepopolnim opisom problema ("fašizem", lol)?
No, naj ti pomagam - muslimani (ti pa sploh) ste v osnovi fašisti zato, ker je definicija fašizma naslednja:
Vir: Wikipedija - https://sl.wikipedia.org/wiki/Fa%C5%A1izemCitat:
Tako je »fašizem« splošen in skupen izraz za ideologijo , doktrine, politična gibanja in politične prakse, pa tudi za politične sisteme in države, v kateri se kažejo izrazito protidemokratične, totalitarne in avtoritarne težnje .
In islamska vera ter muslimanske države temu povsem ustrezajo.
No zdaj, ko je jasno, da si ti veliko bolj fašist kot pa jaz (tvoja oznaka mene zaradi katere si bil po nezmožnosti dokaza o upravičenosti te oznake banan) lahko počasi s tem stiskanjem gumbov za opozorila lepo prenehaš in da sploh ne omenjam kako velikodušno ti podeljuješ to oznako (fašisti) in pa še mnoge druge (rasisti, nacisti, ...) vsem tistim, ki se zgolj ne strinjajo s tvojim mnenjem.
Jasno zdaj? Ni a ne? Škoda.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
eazy, bizi, utiševalec, goba in podobni nekaj za vaše možgane.
https://www.youtube.com/watch?v=JNu4xU9qOEM
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
A ti je drgač zdej že potegnil zakaj ste muslimani fašisti ali še ne še?
Easy, easy, a je res tako težko povezat dva citata skupaj in je lažje stiskati gumb "opozori moderatorja" in to še s tako nepopolnim opisom problema ("fašizem", lol)?
No, naj ti pomagam - muslimani (ti pa sploh) ste v osnovi fašisti zato, ker je definicija fašizma naslednja:
Vir: Wikipedija - https://sl.wikipedia.org/wiki/Fa%C5%A1izemCitat:
Tako je »fašizem« splošen in skupen izraz za ideologijo , doktrine, politična gibanja in politične prakse, pa tudi za politične sisteme in države, v kateri se kažejo izrazito protidemokratične, totalitarne in avtoritarne težnje .
In islamska vera ter muslimanske države temu povsem ustrezajo.
No zdaj, ko je jasno, da si ti veliko bolj fašist kot pa jaz (tvoja oznaka mene zaradi katere si bil po nezmožnosti dokaza o upravičenosti te oznake banan) lahko počasi s tem stiskanjem gumbov za opozorila lepo prenehaš in da sploh ne omenjam kako velikodušno ti podeljuješ to oznako (fašisti) in pa še mnoge druge (rasisti, nacisti, ...) vsem tistim, ki se zgolj ne strinjajo s tvojim mnenjem.
Jasno zdaj? Ni a ne? Škoda.
Jaz sem gumb stisnil (pa to nikoli ne pocnem) samo da lahko naredim screenshot da je bila moderacija opozorjena. Enako velja tudi za dopis administratorju. Da se vidi kdo je bil obvsecen in zakaj. Pa tudi formulacija opozorila ni nakljucna btw
Sicer pa vse ob svojem casu
za prestrezanje kugel pač ne rabi roke... je telo dovolj dobro.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zanimiv bodyguard z protezo desne roke.
Skodlraj vedno na levi strani Trumpa. Z levico si jo podpira.
Saj ravno zaradi tegaCitat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa saj sta tašča in tast konstantno v ZDA.
Vem ja, da je hec
Iz kakšnega vira je pa prišla novica o tistem "kirurgu", ki je kar z kuhinjskim nožem operiral? a nisi glih ti bil največji "vernik" tedaj?Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Iz takih virov je večina "novic" alterjevskih ksenofobov.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
...
Iz kakšnega vira je pa prišla novica o tistem "kirurgu", ki je kar z kuhinjskim nožem operiral? a nisi glih ti bil največji "vernik" tedaj?