Ti zlo verjetno, glede na to, da je Sevnica naklonjena SDSCitat:
Uporabnik Pepe pravi:
Meni se zdi, da Trump kopira slovensko politiko. Nacionalni interes, zid na južni meji, prepoved zaposlovanja v JS (to imamo mi že "desetletja", število zaposlenih v JS od te prepovedi lepo raste), bedaste izjave predsednika... Mi vse to že imamo.
Po mojem je njegov glavni politični svetovalec njegov tast.
čeprav legalnih tudi ne spusti v amerikoCitat:
Uporabnik Cash pravi:
Trump dela zid zaradi ilegalnih imigrantov in ne legalnih. Ilegalnih!!!
tukaj pravijo, da je v Trumpovem odloku omenjena samo Sirija. Vse ostale naj bi določil že Obama. Kako to, da slovenski dopisniki iz ZDA (Žitnik in podobni) to vedno pozabijo omeniti. Tako kot govorijo že 70 let in bodo še naslednjih 70+, da je Hitler v jezi zapustil stadion ko je zmagal Jesse Owens, čeprav so celo črnci pričali da Hitlerja takrat na stadionu sploh ni bilo.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Mimogrede - Trump podpisal odlok, ki prepoveduje vstop za naslednjih 120 dni ljudem iz sedmih držav (muslimanskih).
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Citat:
Ja ne vem zakaj si ti žensko iz tiranije privlekel v debato. Režiser je imel namen prit.
Dam še en primer. Mo Farah ima dvojno državljanstvo UK/Somalija. Že šest let živi in trenira z družino v ZDA. Zdaj mu grozi izgon.
Pa še en - profesor na univerzi Clemson je Iranec. Šel je v Iran na obisk družini med tem pa je Trumpf podpisal ta odlok in zdaj ne more nazaj.
Kaj pa vem?
Mogoče zaradi tega?
Citat:
Mimogrede - Trump podpisal odlok, ki prepoveduje vstop za naslednjih 120 dni ljudem iz sedmih držav (muslimanskih). Med drugim je s tem preprečil, da pride na oskarje režiser, ki je že dobil oskarja, iz Irana.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zanimiv bodyguard z protezo desne roke.
Skodlraj vedno na levi strani Trumpa. Z levico si jo podpira.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
On govori o eni zadevi, Trump pa o drugi zadevi. Vsebino Clintonovega govor najdes v zakonodaji skoraj vsake drzave na planetu.
Trump pa uporablja tocno doloceno versko skupino da leze rit fasistom.
virCitat:
Tako je »fašizem« splošen in skupen izraz za ideologijo, doktrine, politična gibanja in politične prakse, pa tudi za politične sisteme in države, v kateri se kažejo izrazito protidemokratične, totalitarne in avtoritarne težnje.[
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
On govori o eni zadevi, Trump pa o drugi zadevi. Vsebino Clintonovega govor najdes v zakonodaji skoraj vsake drzave na planetu.
Trump pa uporablja tocno doloceno versko skupino da leze rit fasistom.
Res mi ni jasno zakaj ga potemtakem muslimani v večini tako slabo prenašajo, če jim pa tako v rit leze kot praviš.
virCitat:
Tako je »fašizem« splošen in skupen izraz za ideologijo, doktrine, politična gibanja in politične prakse, pa tudi za politične sisteme in države, v kateri se kažejo izrazito protidemokratične, totalitarne in avtoritarne težnje.[
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
V cem je problem? Pac vsak navija za svoje.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Trumpu do izvolitve niso pomagali muslimani ampak fasisti, med drugim tudi KKK. Tem fasistom pa mora sedaj vracati obljubljeno.
Kajne?