Prisega Trumpa

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Trumpu do izvolitve niso pomagali muslimani ampak fasisti, med drugim tudi KKK. Tem fasistom pa mora sedaj vracati obljubljeno.
Kajne?

Ker fašisti bi drugače volili Clintonovo?

Ne slogam... Pa tudi nisem fan Clintonove.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
On govori o eni zadevi, Trump pa o drugi zadevi. Vsebino Clintonovega govor najdes v zakonodaji skoraj vsake drzave na planetu.
Trump pa uporablja tocno doloceno versko skupino da leze rit fasistom.

Res mi ni jasno zakaj ga potemtakem muslimani v večini tako slabo prenašajo, če jim pa tako v rit leze kot praviš.

Citat:
Tako je »fašizem« splošen in skupen izraz za ideologijo, doktrine, politična gibanja in politične prakse, pa tudi za politične sisteme in države, v kateri se kažejo izrazito protidemokratične, totalitarne in avtoritarne težnje.[
vir

Trumpu do izvolitve niso pomagali muslimani ampak fasisti, med drugim tudi KKK. Tem fasistom pa mora sedaj vracati obljubljeno.

Lahko bi tudi prebral da si vse pripadnike neke vere oznacil za fasiste ampak kaj takega moderator javnega foruma zagotovo ne zapise. Kajne?

Točno to sem naredil - muslimane sem označil kot fašiste, kar z zavračanjem demokracije ter z nepriznavanjem drugačnih tudi ste. In zraven (za razliko od tebe) celo priložil vir, zakaj je temu tako. Verjetno ti ne bo uspelo povezati obeh zadev a ne sekiraj se, tudi jaz se ne.

Se pa zavedam, da niste vsi muslimani enaki in da so nekateri lahko povsem spodobni ljudje. Pač tudi tukaj, enako kot povsod drugje, slika ni zgolj črno-bela.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
On govori o eni zadevi, Trump pa o drugi zadevi. Vsebino Clintonovega govor najdes v zakonodaji skoraj vsake drzave na planetu.
Trump pa uporablja tocno doloceno versko skupino da leze rit fasistom.

Res mi ni jasno zakaj ga potemtakem muslimani v večini tako slabo prenašajo, če jim pa tako v rit leze kot praviš.

Citat:
Tako je »fašizem« splošen in skupen izraz za ideologijo, doktrine, politična gibanja in politične prakse, pa tudi za politične sisteme in države, v kateri se kažejo izrazito protidemokratične, totalitarne in avtoritarne težnje.[
vir

Lahko bi tudi prebral da si vse pripadnike neke vere oznacil za fasiste ampak kaj takega moderator javnega foruma zagotovo ne zapise. Kajne?

Točno to sem naredil - muslimane sem označil kot fašiste. In zraven (za razliko od tebe) celo priložil vir, zakaj je temu tako. Verjetno ti ne bo uspelo povezati obeh zadev a ne sekiraj se, tudi jaz se ne.

Poldi, za izjave izrecene v javnem mediju ni mozno prelagati odgovornosti. To menda ves? To ne more niti novinar btw...

Sicer pa je zabelezeno
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Dobr zate, me veseli.

Moras biti pa konkretna ... od cloveka da gres za nazaj spreminjati vsebino svojega posta in racionalizirati svoj fasizem. Sploh ce to pocnes kakor moderator. Mislim f. Sploh ce to pocnes na tako otrocji nacin.

Vsi muslimani so fasisti ampak so sami krivi ampak eni so kr fajn ampak bla bla bla bla bla bla bla!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Daj ne laži spet no...ničesar nisem spreminjal, sem pa res dopisal ja. To se mi (pre)velikokrat dogaja, ko si dopisujem s tabo in prehitro prtisnem gumb za objavo ter nato še dopolnim post. Brišem pa ne nikoli. In za razliko od tebe jaz ne lažem, saj nimam kaj profitirat s tem. Glede na to, da si citiral moj post pred dopolnitvijo se prav lepo vidi kaj sem najprej spisal in kaj nato dodal v naslednjih sekundah.

Kar se pa povezave med muslimani in fašisti tiče oz. razlaga zakaj pravim, da ste muslimani fašisti (ti pa sploh) je pa vse lepo jasno napisano in označeno. Očitno, da na momente celo vidim v prihodnost saj sem že takoj napovedal, da ti povezave ne boš videl
cheer.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Daj ne laži spet no...ničesar nisem spreminjal, sem pa res dopisal ja. To se mi (pre)velikokrat dogaja, ko si dopisujem s tabo in prehitro prtisnem gumb za objavo ter nato še dopolnim post. Brišem pa ne nikoli. In za razliko od tebe jaz ne lažem, saj nimam kaj profitirat s tem. Glede na to, da si citiral moj post pred dopolnitvijo se prav lepo vidi kaj sem najprej spisal in kaj nato dodal v naslednjih sekundah.

Kar se pa povezave med muslimani in fašisti tiče oz. razlaga zakaj pravim, da ste muslimani fašisti (ti pa sploh) je pa vse lepo jasno napisano in označeno. Očitno, da na momente celo vidim v prihodnost saj sem že takoj napovedal, da ti povezave ne boš videl
cheer.gif

A res? Nisi spreminjal, samo dopisal si? Sej je tudi v moji ilustraciji samo "dopisano".

Sem vegi.
Ampak jem meso.

Sje nisem nic spremenil, samo dopisal sem kajne
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
priden.gif

A ti je drgač zdej že potegnil zakaj ste muslimani fašisti ali še ne še?
roza.gif

B81

22. jul 2007
37.683
10.964
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
V cem je problem? Pac vsak navija za svoje.
Sej ne vidim problema v temu... Stvari je treba postaviti na svoje mesto. Vsi dobro vemo kdo je podpiral, kdo ga se vedno podpira in kaj vse je obljubljal.

Bolje videt trump fane, ki držijo roko v zrak hitler style, kot pa enega muslimana, ki drži nož v roki, se ti ne zdi?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.539
5.084
113
Dejstvo je, da nihče ni sposoben neke kolikor toliko resne zakonodaje ali odlokov sprejeti dan ali dva po volitvah. Lahko le izbere nekaj, kar je pripravil prejšnji aparat in tisto poskuša speljati. Trump seveda izbere tisto, kar garantira, da se bo dvigal prah. Ker je delal tudi v resničnostnih šovih ve, da je vsaka reklama dobra, tudi negativna. Važno je, da te ne pozabijo.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Kaj imajo nedolžni otroci, ki so UMRLI!!!! (ki jih je amerika bombandirala) s teroristi?
Mogoče so se teroristi skrili med nedolžne otroke.
stupid-1.gif

PS- drugače pa vsi ekstremneži vseskozi uporabljajo otroke za svoje zločinske rabote. Pa naj se gre za komuniste in razne kurirčke, razne milice v Afriki in čete oboroženih otrok ali muslimanske teroriste. Ko pa ti otroci zaradi zločinskih rabot ekstremnežev umrejo so pa nedolžne žrtve.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
priden.gif

A ti je drgač zdej že potegnil zakaj ste muslimani fašisti ali še ne še?
roza.gif

Easy, easy, a je res tako težko povezat dva citata skupaj in je lažje stiskati gumb "opozori moderatorja" in to še s tako nepopolnim opisom problema ("fašizem", lol)?

No, naj ti pomagam - muslimani (ti pa sploh) ste v osnovi fašisti zato, ker je definicija fašizma naslednja:

Citat:
Tako je »fašizem« splošen in skupen izraz za ideologijo , doktrine, politična gibanja in politične prakse, pa tudi za politične sisteme in države, v kateri se kažejo izrazito protidemokratične, totalitarne in avtoritarne težnje .
Vir: Wikipedija - https://sl.wikipedia.org/wiki/Fa%C5%A1izem

In islamska vera ter muslimanske države temu povsem ustrezajo.

No zdaj, ko je jasno, da si ti veliko bolj fašist kot pa jaz (tvoja oznaka mene zaradi katere si bil po nezmožnosti dokaza o upravičenosti te oznake banan) lahko počasi s tem stiskanjem gumbov za opozorila lepo prenehaš in da sploh ne omenjam kako velikodušno ti podeljuješ to oznako (fašisti) in pa še mnoge druge (rasisti, nacisti, ...) vsem tistim, ki se zgolj ne strinjajo s tvojim mnenjem.

Jasno zdaj? Ni a ne? Škoda.