Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
In en teden pred podaljšanjem tip previje nazaj, kaj si s tem naredil? Nič....
Recimo v ZDA so pri ceni važni samo kilometri oz. milje, več jih ima, manj je avto vreden, tega mxovega pristopa pa ne razumem oz. je zame navadno napizdovanje, ker tudi dilerji delajo enako, razmišjlajo enako....
To ni napizdovanje, prodajamo to kaj nekateri brezglavo iščejo.
Imaš passata z 350k km in bo vreden 3 jurje, prevrtiš na 220 in bo vreden 4,5k.
1,500eur je meni dost dnara, in če jih lahko zalužim v petih minutah, jih tudi bom. Konec debate.
Boš ti reko da bi raje prodal avto za 3 namesto za 4,5k?
Pa km se vrtijo predvsem zaradi tega ker folk še danes ima v glavah, da je jugec po 100k km bil še samo za na odpad.
In ko folk vidi 200k km se začne za glavo prijemat.
In avto z 350k se proda dosti težje kot z 250, to je dejstvo. In dokler nebo sistema da mi dokažejo da sem naredil nekaj protipravnega
bom to delal in fertik. Ravno naslednji mesec prodam moj avto, z lahkoto mu bom iz 160 naredil 115 ven. Prej ga bom prodal, lažje
ga bom prodal, in več dnarja bom naredil.
Komu pa gre prevrtavanje tako zelo na kito, pa sem že napisal, novi avti so dosegljivi že za 10 povprečnih plač, če pa
se folk hoče kurčit okoli z starimi golf in pasati namesto da bi vozil avto katerega si lahko dejansko privošči, pa mi naj kar
lepo dalje plačujejo madagaskar pa mauricius, z mojo babo nama to čist odgovarja in zelo rada grema.