Tole bom kar se enkrat priporočil. Vrhunska serija, ki sem jo slučajno iz dolgčasa začel gledat. Ko spoznaš karakterje, padeš v zgodbo, ki je super spisana, ratajo eni deli cel emotional rollercoaster. 10/10Za tiste, ki imate Skyshowtime.
Chicago Fire. Dobra serija, napeto vsak del, fajn narejeni karakterji, lepa dekleta, ni Woke. Pa se no brainer je, lahko gledaš tudi zaspan pred spanjem.
SkyShowTime sem mel ene 4 mesce, pol sem pa ukinuZa tiste, ki imate Skyshowtime.
Chicago Fire. Dobra serija, napeto vsak del, fajn narejeni karakterji, lepa dekleta, ni Woke. Pa se no brainer je, lahko gledaš tudi zaspan pred spanjem.
Btw, ali so na SkyShowTimeu vse stvari prevedene v slo?Tole bom kar se enkrat priporočil. Vrhunska serija, ki sem jo slučajno iz dolgčasa začel gledat. Ko spoznaš karakterje, padeš v zgodbo, ki je super spisana, ratajo eni deli cel emotional rollercoaster. 10/10
So, ampak so nekatere kot bi bile z google translateBtw, ali so na SkyShowTimeu vse stvari prevedene v slo?
Pogledal 4. sezono. Moram rečt, da sem pričakoval več, precej več. Sploh zaradi Jodie Foster.Gleda kdo True Detective, Sezono 4? Je za kaj?
Ta serija je 1x že bila posneta in to z igralcem Richard Chamberlain-om.Redko pridejo trenutki da čakam na novo serijo: https://www.imdb.com/title/tt2788316/?ref_=vp_close
Tele se pa res veselim, ker sem v otroštvu večkrat prebral knjigo
vem, vem, samo je bila v mladosti "prestara" zame. Sedaj se bojim, da bo premalo po knjigi in čisto po svoje posneta....Ta serija je 1x že bila posneta in to z igralcem Richard Chamberlain-om.
Se spomnim, ker sem jo gledal še kot otrok.