Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik guardy pravi:
Kje pri nas se dobi naugodnejše vizitke? Ker gledam je pri nas 100 vizitk 20€+, če pa naročim iz tujine pa jih za podoben denar dobim skorajda 500...
Citat: Uporabnik guardy pravi:
Kje pri nas se dobi naugodnejše vizitke? Ker gledam je pri nas 100 vizitk 20€+, če pa naročim iz tujine pa jih za podoben denar dobim skorajda 500...
Kvalitetne in ugodne. Sem želel takrat naše podpirat, pa se mi ene dve firmi sploh nista na mail javili, ko sem želel par stvari o različicah papirja zvedet...
Citat: Uporabnik KillaKHAN pravi:
Jaz sem jih vzel 2000 pri prixartprinting.eu
Kvalitetne in ugodne. Sem želel takrat naše podpirat, pa se mi ene dve firmi sploh nista na mail javili, ko sem želel par stvari o različicah papirja zvedet...
Citat: Uporabnik KillaKHAN pravi:
Jaz sem jih vzel 2000 pri prixartprinting.eu
Lahko malo na hitro pojasnita, kako se tukaj naroči vizitke? Če prav razumem izvedeš naročilo in naložiš pdf enake velikosti kot je vizitka, pri čemer upoštevaš območja tiska in rezanja?
Lahko malo na hitro pojasnita, kako se tukaj naroči vizitke? Če prav razumem izvedeš naročilo in naložiš pdf enake velikosti kot je vizitka, pri čemer upoštevaš območja tiska in rezanja?
Tako je. Je pa sama kvaliteta slabša kot recimo tistih 100, ki jih je naredil nekdo preko neta pri nas. Ampak za namene še vedno ok. 500 komadov je bilo ceneje kot pri nas 100.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.