Pri tem je tudi Čeferin dejal, da je vrednost nove parcele primerljiva s parcelo v Ambrusu, tako da ne država ne Strojanovi ne bodo oškodovani.
Kako je lahko parcela s stoječimi objekti, v Ljubljani,vrednostno primerljiva z nezazidalno parcelo 60 km izven Ljubljane ? Vsakršnje pojasnilo je dobrodošlo...
Pa še pismo Dedku Mrazu, najdeno med komentarji članka:
Kako je lahko parcela s stoječimi objekti, v Ljubljani,vrednostno primerljiva z nezazidalno parcelo 60 km izven Ljubljane ? Vsakršnje pojasnilo je dobrodošlo...
Pa še pismo Dedku Mrazu, najdeno med komentarji članka:
Citat:
Dragi Dedek Mraz,
Verjetno boš presenečen, ker letos pišem prav tebi. Božiček in Miklavž sta ti dan danes huda konkurenta, vendar mislim, da bo moja prošnja pri tebi najprej uslišana. Celo leto sem bila pridna in vestna učenka, žvečilne gumije sem vedno odvrgla le v koš za smeti in v šoli nisem manjkala niti enkrat! Veš kaj ti bom zaupala,... letos nimam kakšnih otroških želja, vendar bi rada, da mi omogočiš brezskrbno in lagodno življenje. Saj ni problem hoditi v šolo, ampak če mi ni treba- veš, da bom presrečna! Pa tudi življenje v bloku je še kar prijetno, ampak če mi ponudiš hišico v gozdu, ki je brez naslova- ja to bo pa pravljica! Veš, mami pa ati si vedno skačeta v lase, ko je potrebno plačati tiste davke- pa mislim, da meni tega ne bo treba! Pa tudi izpit za avto ful stane- jaz bi te pa prosila za tistega "medkrajevnega". In ko bom velika, hočem imeti veliiiko otrok! In hočem, da se vsi ministri in župani zbudijo sredi noči, če si bom kaj zaželela! in moje želje naj čuva posebna specialna policijska enota! Veš kaj Dedek Mraz- letos mi lepo prinesi -status Roma!