Prijava prodaje droge na 080 1200

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No pa da nisi slučajno pozabil povedat svojga imena in priimeka, mogoče dobiš nagrado ali kakšno titulo za častnega meščana občine
hysterical-1.gif

PS:. Kako pa veš da je bila droga? A si dejansko videl drogo ali pa je bil le zavoj žebljičkov ki je bil skrbno zavit?

Hmm ne boš verjel, ampak predstavil sem se z imenom in priimkom, ja pač prijavil sem, ne vem kaj je to sploh kaj takega, ne gledam sedaj čez rame če me Senad lovi
bonk.gif
Poglej meni se gre, da se to ne počne vsaj pod mojim oknom, morda če bi vsak malo bolj skrbel za svojo okolico to ne bi bilo pod nobenim oknom... mogoče...
Če ne drugega je bilo vredno samo za to ker me je suzica povabil na pivo
cheer.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:Mogoče boš lepega dne skapiral da tega NE MOREŠ izkoreniniti, droga bo vedno laufala polni program pa če organi poberejo nekaj teh malih ptičev ali ne... Lahko ti je jasno da se nek pomemben člen v tej verigi ne bo šel na nadzorovanem parkirišču sredi Mercatorja sestajat.

1) seveda je mogoce, pa niti ni tak problem vendar interesa ni
2) vecina racij (vsaj tistih) znanih je bila na parkiriscih sredi belega dne, mislis da se sestajajo v Batmanovi jami?

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Hmm sam še vedno nisi povedu kako veš, da je pa BILA droga, ki se dogaja ravno pod tvojim oknom.

Čist tako, izmenjve na parkirišču merkatorja in podobno me kr malo nasmejijo, saj gre prav zagotovo za neke male ribice, ki se jim sanja ne o ničemer. Vrjetno pa so res izmenjavali kake žebljičke
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Torej včeraj sem videl očitno preprodajo droge sredi belega dne na parkirišču enega mercatorja v Ljubljani. Poklical sem na 080 1200 (ne zaradi anonimnosti) ampak pač se mi je zdelo bolj to kot pa da nujno linijo zasedam. Vse se je zgodilo v minutki, tipo se je pripeljal izmenjala sta si dve besedi z nekom ki ga je čakal na parkingu in mu dal zavojček.
Mahoni na drugi strani si je zapisal registracijo, ki sem mu jo povedal, vprašal še nekaj zadev in to je bilo to.
Zanima me kakšen je postopek ali je to pač samo nek zaznamek in če se večkrat pojavi ta oseba so malo bolj pozorni ali kaj, ker to se dogaja večkrat da se tako srečujejo pred trgovino in domnevam da so zadaj mutni posli.

Sledi kazenska ovadba zoper "krivo obdolžbo" ker so 30 min zatem ustavili tega modela in je imel pri sebi samo 3g konoplje kar v sloveniji ni prekršek!

Tožibabe!
10.gif

Upam da naslednjič, ko boš ti preko bolhe nekomu prodal polnilec za telefon, da bo nek podoben pacient poklical policijo in da bodo prišli ti predelali avto v prafaktorje (podrli tapete, armaturko itd.), ugotovili da nimaš veljavne prve pomoči in ti nabili 200EUR kazni!
zmaga.gif

Če imaš jajca tožarit imej še jajca in pojdi do modela ter avprašaj kaj počne, če bo rekel da prodaja drogo se pa z njim prijazno "pogovori"! Recimo tak postopek se mi zdi manj moralno sporen kot tvoj!

Pa dobro, se hecas al kaj?

Če večkrat vidi očitno preprodajo droge,je edino pravilno da poklice policijo, saj če ne drugega bo mogoce večkrat šla kontrola mimo in se bodo zbirali na drugem kraju.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Nisem 100% da je bila droga a ne, ampak kot rečeno se to velikokrat dogaja - pač izmenjava paketkov in denarja. Pa saj mislim da v primeru, da bi ga policija preiskala in bi ugotovila, da si izmenjujejo Harry Potter nalepke, mi ta oseba ne bi zamerila in jaz bi bil prvi, ki bi se mu opravičil, ker sem ga sumil.

off topic, hčerki manjka 21 nalepk Harry Potter pa jih ni več v prodaji, če ima kdo viška naj me kontaktira
evil.gif

Nazadnje urejeno:

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Tisti, ki se izmenjujejo na tak način so ravno iz Batmanove jame oz če bolj dirketno povem si naravnost zaslužijo, da jih "primejo". Take ponavadi primejo "žandarji".

Drugi pa malo bolj pametni pa operirajo kar iz doma naprimer in za njih ve lep, del okolice s špiclji vred.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Tisti, ki se izmenjujejo na tak način so ravno iz Batmanove jame oz če bolj dirketno povem si naravnost zaslužijo, da jih "primejo". Take ponavadi primejo "žandarji".

Drugi pa malo bolj pametni pa operirajo kar iz doma naprimer in za njih ve lep, del okolice s špiclji vred.

Torej tvoje mnenje je da si pač tiho in se brigaš zase, če bi se to dogajalo pred tvojo hišo, bi pač mirno zalival zelenico in okopaval krompir, kot da se nič ne dogaja????

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Za boga iz kje si pa to potegnil? DAj še 1x preberi kaj sem napisal. Vmes pa še preveri če sem prej kaj napisal.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.530
5.698
113
Sicer je ta spot že mal star......ampak mogoče bodo registrske pomagale (pomojem niso več aktualne)

Je pa zanimivo da so plavi angeli tu del scene
smile-1.gif

Sami žešæi trenirkarji
bonk.gif

Sosed kdaj greva na Guinessa?
smile-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
@ legionar - se opravičujem sem res malo prehitro odgovoril

@ kameleon - Evo bo res treba, ja nič evo sva na vezi pa se dobiva te dni, kaj praviš?

Kamele0N

23. jul 2008
42.530
5.698
113
@Guiness deal....smo na vezi....edin nevem kako bo vikend.....kaže na gorsko
smile-1.gif

@turbobitch potem sva bla soseda na 200m
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.469
2.452
113
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Nisem 100% da je bila droga a ne, ampak kot rečeno se to velikokrat dogaja - pač izmenjava paketkov in denarja.

Muca pa si ti 100% da ni prišlo do izmenjave belega Simobilovega iPhona 16GB za denar, za kup 20tk ki jih je mulc zbiral da kupi svoj prvi AJFON! ?
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.530
5.698
113
Ej ne bluzite.... Šiška...Koseze.....droga je all around!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.469
2.452
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:Mogoče boš lepega dne skapiral da tega NE MOREŠ izkoreniniti, droga bo vedno laufala polni program pa če organi poberejo nekaj teh malih ptičev ali ne... Lahko ti je jasno da se nek pomemben člen v tej verigi ne bo šel na nadzorovanem parkirišču sredi Mercatorja sestajat.

1) seveda je mogoce, pa niti ni tak problem vendar interesa ni
2) vecina racij (vsaj tistih) znanih je bila na parkiriscih sredi belega dne, mislis da se sestajajo v Batmanovi jami?

1) Mogoče
2) V Batmanovi jami se mogoče res ne sestajajo ampak tisti ki jih dobijo sredi parkirišč so ponavadi "kao živine" ki so pred tem prodale že par kil belega in se počutijo kot prava "mafija" torej so naenkrat nedotakljivi in imajo vse pod kontrolo, pač piščančeki. Če se greš take posle in imaš malo v glavi te pač ne dobijo "zraven". Lahko si zraven posredno, če pa te neposredno dobijo pa si pač bebec.