Prijava prodaje droge na 080 1200

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.208
4.188
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kaj pa je posedovanje 3g trave v sloveniji? Dobrodelno dejanje?

Pičkin dim, dobesedno!
grin1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.208
4.188
113
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
To si sedaj rekel da že par mesecev gledaš prodajo, to bi razumel.

Ti si napisal da si videl kako si dva "sumljiva" (po čem to sklepaš?! po bmwju? so imeli kvadratne glave?) tipa izmenjujeta "zavojčke" (vsekakor veš kaj je bilo notri?!) oz. denar. skratka razumel sem da si bil prvič na tistem kraju in si prvič videl ta dva tipa in si pač podal prijavo! Na tole sem tudi repliciral da je butasto oz. nesmiselno pa še veš ne za 100%!

Sam ne zagovarjam drog, ampak če lahko pjanci cele dneve popivajo na terasi bifeja ne vem zakaj bi bil problem da en mulac svojemu kolegu proda zavojček trave (ker če so bli 20 letni mulaci kaj drugega težko da je bilo)! Za svoje otroke (nekdo omenil) se pa skrbi kako drugače kot pa da jim pripravljaš idealno okolje v katerem bodo živeli a na njih samih nebi pa nič naredil (kokon style).

Ehhhh, torej kaj za vraga sem šel klicat, nej se brigam zase in to je to a ne
bonk.gif

Ne ne, si prav naredil kot priden/vzoren državljan. Upam da se tudi ko preveč spiješ in voziš javiš prvi patrulji na terenu in pa da prijaviš inšpekciji keramičarja ki ti ni izdati računa. Upam tudi da prijavljaš vse prekrške drugih ki jih vidiš na cesti oz. v lokalnem bifeju. Če imaš otroke upam da jih tudi tako učiš da bo družba zato boljša!

.. not!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.208
4.188
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Tisto "osebna uporaba" ne obstaja več, da ne boš kdaj čudno gledal
grin1.gif

A potem gre vse na račun "za namen preprodaje"? strela jasna kako naj kuglo haša, ki ima en atom preprodam brez da za zase vzamem provizijo!
jezen.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Seveda, tudi ko grem peš čez cesto mimo prehoda za pešce se dvakrat fajn brcnem v rit. Torej ker sem dobil keramičarja ki mi je položil ploščice brez računa sedaj, če bom nekoč priča umoru - naj se raje brigam zase?

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Zaradi marihuane? Bi si skoraj upal trdit, da na leto (veliko)več ljudi v slo umre zaradi alkohola. Pravzaprav nisem poznal nikogar(niti slišal zanj), da bi mu marihuana delala težave(razen psihične).
rolleyes-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Pa kdo govori o marihuani, men se prej zdi da je kaj tršega, ker marihuana se ne prodaja na skrivaj ampak na žalost skoraj javno.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.208
4.188
113
Citat:
Sej lahko vzameš, ampak v zakonu piše, da moraš deliti s sotrpini, tako da pričakujem klic.

Pokličem kar na 080-1200 in rečem naj te pokličejo?!
grims-1.gif

Guinness: delaš po svojem prepričanju in načeloma če misliš da si storil prav si tako tudi storil, koneckoncev ti to omogoča tudi anonimna številka in zakon ki je na tvoji strani. Samo ti je mahoney med vrsticam pozabil povedat da verjetno od tvoje prijave ne bo nič, ker policija ne bo začela nove preiskave zoper "neznanega storilca" ampak bo preprosto dala tvoj primer v arhiv! Če misliš da bodo pa tablice tega tipa vodili kje v evidenci se pa motiš.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Mhm, lahko je telefon/rezervni del za bmw-ja/mp3 predvajalnik/... noter.
shocked-1.gif
Zakaj misliš, da bi kdo šel ponujat/prodajat to tvojim otrokom?

Ps: Nisem diler. Sem pa za legalizacijo določenih substanc.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Citat:
Citat:
Sej lahko vzameš, ampak v zakonu piše, da moraš deliti s sotrpini, tako da pričakujem klic.

Pokličem kar na 080-1200 in rečem naj te pokličejo?!
grims-1.gif

Guinness: delaš po svojem prepričanju in načeloma če misliš da si storil prav si tako tudi storil, koneckoncev ti to omogoča tudi anonimna številka in zakon ki je na tvoji strani. Samo ti je mahoney med vrsticam pozabil povedat da verjetno od tvoje prijave ne bo nič, ker policija ne bo začela nove preiskave zoper "neznanega storilca" ampak bo preprosto dala tvoj primer v arhiv! Če misliš da bodo pa tablice tega tipa vodili kje v evidenci se pa motiš.

Ja sej to verjamem, ampak mogoče imajo pa več prijav, oz. to osebo že dlje sumijo in če se nabirajo prijave ni vrag da mu ne bodo enkrat stopili na prste a ne?
10.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Tožibabe!
10.gif

Upam da naslednjič, ko boš ti preko bolhe nekomu prodal polnilec za telefon, da bo nek podoben pacient poklical policijo in da bodo prišli ti predelali avto v prafaktorje (podrli tapete, armaturko itd.), ugotovili da nimaš veljavne prve pomoči in ti nabili 200EUR kazni!
zmaga.gif

Če imaš jajca tožarit imej še jajca in pojdi do modela ter avprašaj kaj počne, če bo rekel da prodaja drogo se pa z njim prijazno "pogovori"! Recimo tak postopek se mi zdi manj moralno sporen kot tvoj!
A jeb.at ga, zalotili so te.
smile-1.gif

Karkolibošpovedallahkouporabijoprotitebi.press

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.208
4.188
113
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
@Utisevalec
Kadar bo eden tvojih najbližjih umrl zaradi enega takšnega "paketiča", boš drugače razmišljal.

Ne ne bom, če človek ki jemlje trdo drogo umre zaradi tega mene to ne gane. Se je že zgodilo in se še kdaj bo, ampak za takim človekom ni obžalovanja ali pa žalosti.

Sicer pa če mislite da so dilerji krivi za drogiranje mladine potem najbolje da vsi vrnete vozniška dovoljena, ker so tudi šoferji krivi za par sto smrti letno! Jst ne vidim razlike, razen tega da prvi "nedolžni" (tisti ki vzamejo drogo) imajo izbiro, drugi (tiste ki jih norc ubije na cesti) pa ne.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.187
1.263
113
43
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
"ker to se dogaja večkrat da se tako srečujejo pred trgovino in domnevam da so zadaj mutni posli. "

A zna kdo brat od vas nakladačov? Napisal je da se to večkrat dogaja...