Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kaj pa je posedovanje 3g trave v sloveniji? Dobrodelno dejanje?
Pičkin dim, dobesedno!
![grin1.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/grin1.gif)
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kaj pa je posedovanje 3g trave v sloveniji? Dobrodelno dejanje?
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
To si sedaj rekel da že par mesecev gledaš prodajo, to bi razumel.
Ti si napisal da si videl kako si dva "sumljiva" (po čem to sklepaš?! po bmwju? so imeli kvadratne glave?) tipa izmenjujeta "zavojčke" (vsekakor veš kaj je bilo notri?!) oz. denar. skratka razumel sem da si bil prvič na tistem kraju in si prvič videl ta dva tipa in si pač podal prijavo! Na tole sem tudi repliciral da je butasto oz. nesmiselno pa še veš ne za 100%!
Sam ne zagovarjam drog, ampak če lahko pjanci cele dneve popivajo na terasi bifeja ne vem zakaj bi bil problem da en mulac svojemu kolegu proda zavojček trave (ker če so bli 20 letni mulaci kaj drugega težko da je bilo)! Za svoje otroke (nekdo omenil) se pa skrbi kako drugače kot pa da jim pripravljaš idealno okolje v katerem bodo živeli a na njih samih nebi pa nič naredil (kokon style).
Ehhhh, torej kaj za vraga sem šel klicat, nej se brigam zase in to je to a ne![]()
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Tisto "osebna uporaba" ne obstaja več, da ne boš kdaj čudno gledal![]()
Citat:
Kam gre ta država, človek še droge ne more več prodajat v miru.
Citat:
Sej lahko vzameš, ampak v zakonu piše, da moraš deliti s sotrpini, tako da pričakujem klic.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Aja in se ti ni oni na drugi strani linije, se ti pa jaz najlepse zahvaljujem. Tudi kot drzavljan. Hvala.
Citat:
Citat:
Sej lahko vzameš, ampak v zakonu piše, da moraš deliti s sotrpini, tako da pričakujem klic.
Pokličem kar na 080-1200 in rečem naj te pokličejo?!![]()
Guinness: delaš po svojem prepričanju in načeloma če misliš da si storil prav si tako tudi storil, koneckoncev ti to omogoča tudi anonimna številka in zakon ki je na tvoji strani. Samo ti je mahoney med vrsticam pozabil povedat da verjetno od tvoje prijave ne bo nič, ker policija ne bo začela nove preiskave zoper "neznanega storilca" ampak bo preprosto dala tvoj primer v arhiv! Če misliš da bodo pa tablice tega tipa vodili kje v evidenci se pa motiš.
A jeb.at ga, zalotili so te.Citat:
Tožibabe!![]()
Upam da naslednjič, ko boš ti preko bolhe nekomu prodal polnilec za telefon, da bo nek podoben pacient poklical policijo in da bodo prišli ti predelali avto v prafaktorje (podrli tapete, armaturko itd.), ugotovili da nimaš veljavne prve pomoči in ti nabili 200EUR kazni!![]()
Če imaš jajca tožarit imej še jajca in pojdi do modela ter avprašaj kaj počne, če bo rekel da prodaja drogo se pa z njim prijazno "pogovori"! Recimo tak postopek se mi zdi manj moralno sporen kot tvoj!
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
@Utisevalec
Kadar bo eden tvojih najbližjih umrl zaradi enega takšnega "paketiča", boš drugače razmišljal.
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
"ker to se dogaja večkrat da se tako srečujejo pred trgovino in domnevam da so zadaj mutni posli. "