Zakaj pricakujes da bom jaz tebi stregel s podatki? Ti si postavil trditev, ti jo utemelji.Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Ja no sej vemo da je 20% klicev na anonimno številko zajebancija, 60% klicev je iz logov "blokovski upokojencev" (tipa: mladina spet popiva pred blokom dejte uredi ... nekdo je zaparkiral parkplatz pred blokom in ni iz našega bloka .. nekdo vozi 150km/h po AC ...), 19% je prijav družinskega nasilja ki to ni, 1% je pa resnih prijav ki se potem mogoče resno obravnavajo.
Kdo pa ste vi ki to veste? Drustvo vidovitih? Al si se odlocil svoje gostilniske nebuloze naprej stresat da se ne bi vsi skupaj zaceli sprasevat o tvoji kredibilnosti?
No razsvetli me s statistiko, že kar na alterju preberem je točno to. Polno ljudi ki se čutijo nemočne ob prekršku drugega to sporoči na brezplačno svetovalnico policije. Povej, koliko anonimnih prijav se obravnava "resno" oz. sploh zaslužijo resno obravnavo? Sej če rečeš da je na 30% takih prijav bil odziv "operativen" in so bile kje posledice, svaka vam čast!
Sicer pa je najmanj 30% takih klicev ki zahtevajo takojsnje ukrepanje policije (prijava pijanih voznikov na cesti, nasilja v druzini, itd). Vsak klic se jemlje resno. Res pa ni vsak uporaben za operativno delo policije.
Glede pijace in dilerjev. A jaz tudi sodelujem na tem natecju ali sem nelojalna konkurenca? Ne vem a naj ti recem da gajbo pripravi ali ne