Prihaja,Prestigio MultiPhone 5044 duo

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Z vsem spoštovanjem za trud, vendar;

"Pomembna novost pri MultiPhone 5044 DUO je izjemno hiter štirijedrni procesor namenjen poganjanju zahtevnejših aplikacij, nalaganju spletnih strani in pregledovanju video posnetkov visoke kakovosti." Ob enem pa še velikost ekrana 5"

Priložena baterija moči 2000 mAh nemore biti dolgo vzdržljiva, za zgoraj navedeno, morda edino na papirju
grims-1.gif

Da je vsaj moči 2500 aMh še nekako bi šlo, drugače priložena baterije v tem primeru, pokvari vse veselje za dotični model.

Lp.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
zanimivo je predvsem dejstvo da bi nekdo ki je recimo vsaj polovico cenejši od primerljive konkurence moral biti specifikacijsko bojši da ti nebi pokvaril veselja...

baterija zdrži skozi cel dan zvečer jo daš na polnilec in zjutraj vzameš tako kot pri praktično vseh smart telefonih z izjemo recimo intel baziranih, pa osebno sem tudi z blacberryem lahko na dva dni filal...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Mogoče bodo kdaj telefoni uporabljali celice oz baterije na atomsko gorivo, do takrat sem zadovoljen z celodnevno zdržljivostjo baterije, niti 3000 mAh baterija ne more zagotoviti dvodnevne uporabe telefona kvečjeu da večjo stabilnost pri uporabi telefona .

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik netko pravi:
zanimivo je predvsem dejstvo da bi nekdo ki je recimo vsaj polovico cenejši od primerljive konkurence moral biti specifikacijsko bojši da ti nebi pokvaril veselja...

baterija zdrži skozi cel dan zvečer jo daš na polnilec in zjutraj vzameš tako kot pri praktično vseh smart telefonih z izjemo recimo intel baziranih, pa osebno sem tudi z blacberryem lahko na dva dni filal...

Da si ene dve dobri uri na wi-fi, s to velikostjo ekrana, boš mogel kar hitro dat telefon na polnjenje, ne bo zdržal do večera, pa naj bo to Prestigio ali Samsung, ali kateri drugi.

Je kar velika razlika, v porabi baterije če je ekran velikosti 5' ali 4,3' recimo, razen če misliš, da bo najbolje da zmanjšam svetilnost na minimum, izklopim 3g, potem pa bo do večera zdržil. Wi-Fi je velik potratnik energije in če vzamem to velikost bom še kaj drugega počel s takšnim telefonom kot zgolj čekiral email ter opravljal klic.

Še en krat povem za to velikost ekrana je baterija prešvoh, ne glede na proizvajalca.

Lp.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Dexter @ imaš morda podatke o katerem drugem večjedrnem telefonu ki zdrži vsaj toliko kot 5044? Se kateri Samsung lahko pohvali z več dni uporabe.
Sicer pa sem nekoč že zapisal, naj se vsal sam odloči ali želi imeti telefon kot tablico ali samo telefon, ....
potem vsakemur priporočam naj si kupi Nokio 1100 ki zdrži 6 dni brez polnjenja.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Pa dobro, a ti doma onaniras na te telefone?
Imas mali oltarcek s sveckami narejenimi iz stopljenih ohsij drugih Android telefonov, in vsak dan zrtvujes v gorilni daritvi mlado devico v obliki nikolu uporabljene SIM kartice?
Ti je kod "mladicu" 3310 padla na glavo?!

BATERIJA. JE. SVOH. A je to osebni napad na tvojo dušo, integriteto in smisel življenja al kaj?!

(Se opravicujem za off-topic, ampak, really...
bonk.gif
)

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
Lahko bi bil fer in natancno citiral napisano... Vrlo æete ga rado nositi sa sobom, a po težini je jedan od lakših u klasi. No, tu je cijenu platila tanka baterija od 2000mAh za koju bismo voljeli da traje i duže od dan i pol.

To je to kar govorim... baterija zdrzi od jutra do noci kolikor sem imel telefonov v roki mi je samo blackberry in intel platforma zagotavljala dva dneva brez vmesnega polnilca z vsemi ostalimi sem moral prakticirati jutro vecer, kje je dejansko potem minus...

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Evrofil @Verjetno razumeš da se telefon ki jih nosiš v hlačnem žepu in se greje ob jajčkih in ti posledično uničuje spermije ter jih dela neplodne , ja lahko si srečen da ga vsaj zvečer vzameš iz hlač ter se tako jajčka osvobodijo pritiska in sevanja ter ga daš na polnilec, enkrat boš še srečen da ti baterija zdrži samo tako dolgo in ti posledično očuva spermije od posledic sprememb v genskem zapisu .....

Me res zanima če ste že našli Android telefon z dvo ali trodnevnim obratovanjem brez polnjenja?
Pa tisti prvi cigli so bili zakon in tudi brez androida so še dandanes zakon -
1839750-index.jpg

Priponke

• 1839750-index.jpg
    1839750-index.jpg
    7,5 KB · Ogledi: 170
Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Sicer pa predlagam ;da bi vam telefon zdržal vsaj dan in pol uporabite samo eno kartico SIM drugo izklopite prav tako izklopite avtomatsko sinhronizacijo --uspeh zagotovljen in potrjeno preizkušen na tem telefonu --

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik netko pravi:
Lahko bi bil fer in natancno citiral napisano... Vrlo æete ga rado nositi sa sobom, a po težini je jedan od lakših u klasi. No, tu je cijenu platila tanka baterija od 2000mAh za koju bismo voljeli da traje i duže od dan i pol.

To je to kar govorim... baterija zdrzi od jutra do noci kolikor sem imel telefonov v roki mi je samo blackberry in intel platforma zagotavljala dva dneva brez vmesnega polnilca z vsemi ostalimi sem moral prakticirati jutro vecer, kje je dejansko potem minus...

galaxy s3 mi z stalno vklopljenim wifijem, 20 smsi dnevno, 30 min pogovora dnevno, nekaj youtuba ter facebooka (30-60 minut) ter kake pol ure angry birdsov zdži 2 dni in še ni čisto na zadnjih procentih. baterija čisto običajna, 2100 mAh. Najbolj pije baterijo GPS, če ga uporabljam kako uro ali dve v navezi s sports trackerjem, potem zdrži samo še dan do dan in pol. Sori, od jutra do večera je pa res malo premalo za eno povprečno uporabo....

Moje mnenje, ta fon bi rabil baterijo 2500 mAh, verjetno ne bi bil bistveno debelejši,težji pa komaj kaj.

martin71

Zelenc'
25. dec 2012
3
2
1
Jaz imam do sedaj Multiphone 4500 in sem z njim maximalno zadovoljen. Tega 5044 bi takoj kupil, vendar ne vem kaj naj počnem potem s 4500. Če kdo kupi ga prodam, cena 100 eur, ni še star eno leto. Zaslon je nedotaknjen - brez prask. Edino etui sem nekam založil, vse ostalo pa je bp.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.238
1.011
113
A ima kdo tu tale 5044 model?
Ima kake težave? Meni včasih sogovorniki jambrajo, da jim med pogovorom z menoj (5044) škrta in poka v slušalki, meni pa vse super zvok.