ja, v Lj je novo podjetje, ki se ukvarja s prikritimi kilometri - razkrivanjem, je pa dec včas bil glavni pri vijačenju le-teh, tko da zadeve pozna v nuloCitat:
Uporabnik Stupo pravi:
ksz...
Na Radiu Hit sem večkrat zasledil reklamo, nekaj v smislu "Če ste v zadnjih 5 letih kupili vozilo, ki ima prevrtene kilometre, se obrnite na nas in povrnili vam bodo od xxxx do 5.000 EUR".
Ve kdo kaj o tem, oziroma v čem je fora?
ja, to vsi vemo, realnost je pa drugaCitat:
Uporabnik Stupo pravi:
Saj prav, da jim stopijo na prste.
Mene osebno ne moti, če ima avto 70.000km ali 350.000km, če se lepo pelje in je ohranjen kot se zagre ter redno servisiran.
Me pa moti, če so kilometri prevrteni in je bil veliki servis "kao" narejen, pa ti potem po možnosti odleti jermen po enemu letu.
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Saj prav, da jim stopijo na prste.
Mene osebno ne moti, če ima avto 70.000km ali 350.000km, če se lepo pelje in je ohranjen kot se zagre ter redno servisiran.
Me pa moti, če so kilometri prevrteni in je bil veliki servis "kao" narejen, pa ti potem po možnosti odleti jermen po enemu letu.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ
Pa povprečnega avta tipa citroen, reno, ford, in podobnih pa ja ne moreš kupit z 250 k km in 8 leti. Do koliko pa naj gre? pol milijona?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ
Pa povprečnega avta tipa citroen, reno, ford, in podobnih pa ja ne moreš kupit z 250 k km in 8 leti. Do koliko pa naj gre? pol milijona? EU Ford? Pa ja, right man
Bmw, MB je drugi svet, povprečni avti pa so zelo redki, ki zdržijo. Pa še tveganje, a je bil redno servisiran ali ne, je veliko.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Potem pa ste s kolegi taka mala srečna skupinica.
Če malo spremljaš forume in okvare avtov, ki se začnejo že od 100 k km naprej, je to število takih skupinic po statistiki minimalno oz. zanemarljivo.
Člani teh skupinic so pa sigurno zmetali v avto že več kot polovico novega avta.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Drži; pa še nekaj je...folk je tolk specifičen, da kupujejo "najceneje in najbolj" in rezultat....avto z deklariranimi 120k km, ki jih ima dejankso 3x več. In normanlno da se potem pojavljajo težave...
Zaradi specifike teh ljudi, je pa seveda po njihovem kriva znamka avtomobila....
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
ksz...
Na Radiu Hit sem večkrat zasledil reklamo, nekaj v smislu "Če ste v zadnjih 5 letih kupili vozilo, ki ima prevrtene kilometre, se obrnite na nas in povrnili vam bodo od xxxx do 5.000 EUR".
Ve kdo kaj o tem, oziroma v čem je fora?