Citat:
Uporabnik softi pravi:
a omenjeni brane maček je toti, ki je z espacom šel v napačno smer in pobral nekaj mladih v enem malem avtu, tam pred celjem? kako se je izteklo sojenje?
Mislim da še je zdaj psihiatrija.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a omenjeni brane maček je toti, ki je z espacom šel v napačno smer in pobral nekaj mladih v enem malem avtu, tam pred celjem? kako se je izteklo sojenje?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne vem..torej sta oba upala, da se izide in oba reagirala ko sta videla da se ne
jaz si vendo recem ob izletu bi dal zmigavc, da vidi, da zavijam dol..sam..je treba dat, pa un mor avidet..mi pa ni jasno, zakaj kombi ni odvil dol..ce bi on..ja..bi pa oba na njegov pas odvila
usoda..
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Kakor koli obračate bila je nesreča in ne naklepni umor.
Zavedat se je treba, da se lahko kaj takega zgodi vsakemu.
Samo otroci skočijo na prehodi za pešce za kombijem pred avto pa ga s 50 na 0 ne bom nihče ustavil...
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne vem..torej sta oba upala, da se izide in oba reagirala ko sta videla da se ne
jaz si vendo recem ob izletu bi dal zmigavc, da vidi, da zavijam dol..sam..je treba dat, pa un mor avidet..mi pa ni jasno, zakaj kombi ni odvil dol..ce bi on..ja..bi pa oba na njegov pas odvila
usoda..
Avto boš pri prometni usmeril tja kamor gledaš. Torej če gledaš v drugega, boš v drugega tudi počil. Če gledaš mimo boš verjetno mimo tudi peljal... Pač večina ljudi fiksira neko stvar in se v njo tudi zapelje. Zato je vedno potrebno iskati rešitev... Imaš nekaj možnosti.
Imam kar nekaj izkušenj s tem. In še vsi so peljali tja kamor so gledali... Namesto bi iskali rešitev, gledajo tja kamor nebi smeli...
Citat:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
usoda..
Avto boš pri prometni usmeril tja kamor gledaš. Torej če gledaš v drugega, boš v drugega tudi počil. Če gledaš mimo boš verjetno mimo tudi peljal... Pač večina ljudi fiksira neko stvar in se v njo tudi zapelje. Zato je vedno potrebno iskati rešitev... Imaš nekaj možnosti.
Imam kar nekaj izkušenj s tem. In še vsi so peljali tja kamor so gledali... Namesto bi iskali rešitev, gledajo tja kamor nebi smeli...
Počila sta zunaj cestišča torej žal sta gledala drug drugega...Greš pa nagonsko tja kamor gledaš.
Citat:
Kakor koli obračate bila je nesreča in ne naklepni umor.
Zavedat se je treba, da se lahko kaj takega zgodi vsakemu.
Samo otroci skočijo na prehodi za pešce za kombijem pred avto pa ga s 50 na 0 ne bom nihče ustavil...
V tem primeru je celo možno da je bil prepočasen.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V primeru da je bil trezen in pač samo prehiter, pol tut jaz nerazumem zakaj ga linčat.
Nesreča je bila, in zgodila se je pri polni prisebnosti voznika. Prehiter pa je bil tako vsak tretji, sploh med vikendom.
Hja, tudi to je možno. Si ni upal čez 90km/h, ker je bil sicer vzoren voznik.Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
V tem primeru je celo možno da je bil prepočasen.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V primeru da je bil trezen in pač samo prehiter, pol tut jaz nerazumem zakaj ga linčat.
Nesreča je bila, in zgodila se je pri polni prisebnosti voznika. Prehiter pa je bil tako vsak tretji, sploh med vikendom.
Jaz bi rekel, da se je to zgodi tako hitro, da ni časa za noben žmigavec, niti za kako razmišljanje. Takrat je pri povprečnem vozniku nek refleks, ki naredi, kar pač naredi. Obrne volan, pohodi zavoro... Kdo ve. Ko se vam bo primerilo (upam, da nikoli), boste za nekaj stotink sekunde vedeli, kaj ste naredili.Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Neki je prehitra in objestna vožnja, neki druzga pa da nekoga pač spregledaš. Ne morš zdej kr sodit da je pa tip apriori vozil prehitro. Takole bi zgledala objestna in prehitra vožnja:Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Torej če zaradi prevelike hitrosti in objestne vožnje nekdo ubije tri ljudi, lahko pač vsi samo skomignemo z rameni in rečemo "se zgodi"? Ni bil pijan, dinamični vozniki so pa itak dobri vozniki. WTF?!?![]()
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Amarok: več km cjazi za mr 70 guy-om v cadyu in čakal na priliko za prehitet. V nekem desnem ovinku je po desni strani gledal če je frej in je pač blo frej - nobenih luči nasproti. BTW fiat bravo je znan po tem da ima zanič luči. Lepo nakaže s smernikom in se odpravi prehitevat, takrat pa šok - za dolžino avta pred njim fiat bravo. V tistem trenutku edino kar lahko naredi: hitro po bremzi in reši situacijo tako da zapelje s ceste - torej zavije v levo.
Bravo: družba se pelje, muzika nabija, lih zbirajo nasledn komad, display na radiu je mejhn, ne vidi se dobr vsi bulijo v tist radio, kr na enkrat neki za škripa, pred njimi je velik terenec edina možna reakcija umaknit se s ceste.
Zgodba je sicer izmišljena in ne izbriše njegove krivde ampak zgolj v razmislek.
Kam pa pridemo brez domišlija?Citat:
Uporabnik bjani pravi:
vidm, da ti domišljija dobr dela..."več km se je cijazi " prehitel ga je pa z več kot 100km na uro![]()
dej še zodbico za uno nesrečo, ko je otroka povozil par let nazaj![]()
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Neki je prehitra in objestna vožnja, neki druzga pa da nekoga pač spregledaš. Ne morš zdej kr sodit da je pa tip apriori vozil prehitro. Takole bi zgledala objestna in prehitra vožnja:Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Torej če zaradi prevelike hitrosti in objestne vožnje nekdo ubije tri ljudi, lahko pač vsi samo skomignemo z rameni in rečemo "se zgodi"? Ni bil pijan, dinamični vozniki so pa itak dobri vozniki. WTF?!?![]()
To je objestna in prehitra vožnja.