Preseliti se skupaj

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Za dobrim konjem se dviga prašina., pravijo...

Mene zabava, da se modeli s tega foruma tolk ukvarjate z mano..Jaz ne znam napisat ničesar o davidoffu, stevu, fadilu in podobnih..ker enostavno niste zanimivi..ste ko ena čreda...vsi isti..:)

Konj definitvno si.

Zdaj a je to dobro ali slabo, da mi o tebi preko interneta vemo vse, ti pa o nas bore malo je pa spet pitanjce, ki ga zastavljam tebi Hugo Boss Opanæiæ.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Jz sm južan, pa karam slovenke! In to mi je najbolji čejf!
wink-1.gif

Slovenke se hit karajo
grims-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Softi, Kasius je v življenju porival babe, na katere lahko ti samo po netu drkaš. Pač, ne more balkanec slovenske rasne kobile žgat, [censored] ga, nije žvaka za seljaka.

Ti imaš, kolikor razumem, svoju jedinu, ne vem, kaj tebe tolk matra spolno življenje samskega Kasiusa. od tega kako se oblačim naprej. Za tebe mi je itak jasno, da si debeli plešasti balkanec, ki poriva svoju jedinu in da si najžešči, ker vsake tolko piksno v sosedovega mačka fukneš. Pač tipična zgodba iz revnih ljubljanskih naselij.

ti akr žgi slovenske kobile..jaz imam raje slovenska dekleta.

matra spolno življenje..sploh ne. spremljam samo opanke, da vidim a se z njimi vec ali manj jebe. da vem komu jih podarit za darilo ko bom šel dol

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Za dobrim konjem se dviga prašina., pravijo...

Mene zabava, da se modeli s tega foruma tolk ukvarjate z mano..Jaz ne znam napisat ničesar o davidoffu, stevu, fadilu in podobnih..ker enostavno niste zanimivi..ste ko ena čreda...vsi isti..:)

za oslom ostaja dlaka..tudi pravijo.

škoda ker za tabo ne bo ostalo nič drugega kot kup neuporbanih postov, fb račun in opanci. več nisi zmožen.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
dajte no,kakšni ste..zdaj se bo pa moral spet sam banat za nekaj časa
grin1.gif

Mah niti ne, vsake tolko mi prav paše vas retardirance, ki mislite, da je Dostojevski vodka, Bratje Karamazovi pa družinsko podjetje, v glavo hebat.

ti nas jebes v glavo..

da te spomnim. kupiš opanke, pohvališ se inv treh dneh užaljen poberes sila in kopita. a k mami v narocje, al fotru v mednozje..se ni jasno. amopak ti ans jebes.

zdej pa ena zivljenjska o jebanju
gres zvečer ven, pobereš pristno slvoensko kobilo, jo peljes dam, antegnes k vola in po koncu seksa rečeš..sej nisi bila tok švoh..al pa..una včer se je bolj zgala.
kaj se zgodi?
kobila, ta pristno slovensko tele, se pobere in odvihr aiz stanovanja v solzah. a k mami al k foptro..še ni jasno

podobnosti si ugotovil.
kot jebač pa tut ves kdo jebe..on al ona

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kaj pa bo ostalo za tabo? Dežurnim spemerjem? Kdaj si napisal karkoli takega, kar bi si bilo vredno zapomniti, saj samo bedarije pišeš, pojma pa nimaš o ničemer.

Model, kaj uporabnega pa naj bi ostalo za komerkoli na nekem klinčevem forumu? Človek, to je zajebancija, pogovori in nasveti na tem forumu so vredni manj ko pepel enega čika.

Razlika je samo v tem, da eni imamo svoj lajf, eni pa očitno nimate. Peezda, kako beden moraš biti, da ti je cilj lajfa dokazovati sebrezveznikom na nekem forumu in si domišljati, da imajo tvoji vpisi ful težo?

Če bi ti bilo vseeno za moje vpise, ne bi na vsakega tako živčno reagiral, ko bik na rdečo cunjo.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mislim, da je dejstvo, da normalni smrtniki tukaj anjdemo kar nekaj uporabnega. na drugi strani teb ultra jebaču res ne moremo nič pametnega svetovati.

pa mogoče ne da ne moremo, ampak nima smisla. mi nismo tok hudi, da bi nas top slovenske kobile kavsale v opankih. mi rabmo armanija pa stroj pred kafičem.

btw
ti se ****** pred forumom, dokazujes moškost s kavsanjem kobil, zdraviš estetske kikse pa še kaj..

a drgač fukaš kej

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Na zajebantskem forumu iščeš uporabne stvari?

Človek, to je smetišče.

In, 100-tič. Nikoli nisem trdil, da sem ultra-jebaæ. Je pa verjetno res, da na tem geekovskem forumu normalen tip izpade ultra-jebaæ.

Tu ste pač večinoma dveh sort: Al Bundyji na eni strani, dolgočasni tipi 35+ in mularija okoli 25 na drugi.

Sej sem vam povedal, kako boste vsaj kaj napiči, pa ste se smejali in raje iščete slike po netu.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in če je to smetišče si ti kaj..podgana?

al si kralj živali, ki je hendikepiran in brez nog?

ni mi jasno kaj delaš med bedaki..ker sej veš..ptice iste sorte skup letijo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.