Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Ah mularija, takoj ko spustite mamino krilo ze ne veste kako in kaj bi. Sj ne recem ce je clovek star 19 let, ko si pa enkrat star 26,27,28 ali vec let in sprasujes na forumu kako preziveti in potem poslusati komentarje v stilu "ne meci hrane stran"..... fak, djte no ljudje bodite normalni. Ce vam je tok grozno tesko, da morate denar sparati na hrani potem raje ostanite pri mamici. Se predobro poznam primere v stilu: "Midva imava pa svoj flat, ful sva dobr zrihtala kopalnico..... 2500 evrov sva dala za keramiko, sam mi sploh ni zal k je full dobr...." zatem odpres hladinik v katerem poleg 2 jajc, margarine, odprtega tetrapaka mleka in nekaj kislih kumaric ni nicesar.
Jaz nisem napisala, da si ne sme privoščiti kvalitetne hrana, ali pa malo hrane. Napisala sem samo, da s časoma ugotoviš, da veliko denarja vržeš v smeti, če ne ravnaš pametno ( v tem primeru s hrano) in veliko hrane zmečeš v smeti. Ta denar lahko za kaj bolj pametnega uporabiš. A ne?
Tukaj ni nič slabega mišljeno. In tudi, eč imaš denarja kot solate, še ne pomeni, da je normalno da mečeš hrano v smeti.