preozka muca

bruco21

Pripravnik
10. maj 2008
106
0
16
Potem se pa zgodi ujetega tiča tožba
grims-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
joj dej alex nehi se oglaševat! titula EPP mojster bi ti sedla.

anatomija ženske je tako narejena da gre žez lulo ven otrok čez prdo pa drekec. kaj je večje pa sam razmisli.

in kaj se bolj raztegne.

eni imamo dost prakse da lahk dokažemo da smo vsaj 2x sexal... če je ti ne vzburiš potem jo boli... oz če ima ona travme bla bla bla... mogoče pa je bil slamca mož toliko boljši...

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
a je ze kdo naletel na tak problem? ko je muca preozka pa premala in preprosto prevec stisne?
crazy1.gif
Jaz imam bolj kompaktnega pa se morem pohvalit, da sn ga do zaj lahka še v fsako zadegal, nobene nič bolelo.

In your face, 15+ jebači!
(al kak bi to zamorci v getu rekli)

Za zmirom vaš, Batate

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
iz resne teme, ki je dejansko problem, je nastala zmesnjava.

no, sva se s tole punco pogovarjala in sm zvedu da ji je tud ginekologinja rekla, da zna bit, da bo imela probleme pri porodu itd. ima tud probleme s tamponi.

glede EPPja itd. ocitno bi se radi vsi dokazali da ste alfa samci in da znate vsako luliko zaobvladat. no, men je s tole problem, po ducatu punc ki so imele "normalne velikosti" sem pac prvic naletel na taksno in mi je kr neprijetno, ker se vredu stekava, tu pa sva fizicno nekompatibilna in ne vem kako bi resil, zato sem vprasal za nasvet oz. pomoc, ce se je ze kdo srecal s taksnim problemom. in ja, za EPP, mam mal sirsega od obicajne slamice.

lp, lahko se zaklene

@alkoholik: glede titule EPP majster... pri oglasevanju se osredotoca na target audience. mislim da sem si pol izbral napacen forum, glede na to, da je mnozica aktivnih uporabnic alterja manjsa od 9.
z debelino klobase se nebi zelel hvalit, si se kaksnega "bi-curious" uporabnika nakopam za vrat. ne hvala...

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Počasi se vsaka raztegne, tudi ta se bo. Bo pač treba parkrat stisniti zobe, da se "ulaufa".
Tudi pri moji zdajšnji je bil podoben problemček. No, verjetno ne tako hud, kot pri tebi, je bilo pa dovolj, da nikakor ni šlo brez bolečin kljub zadostni vlažnosti in dodatnemu podmazovanju z gelom. Kakšne 2 meseca dokaj redne akcije je bilo potrebne, da se je vse normaliziralo.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ime pa ji je Salome? Ona mora še par mesecev širit muco, so ji rekli dohtarji.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Slučajno grem čez forum in najdem tole temo, nisem mogel verjet kaj berem, preozka muca, hahaha to je problem? Hahaha, kaj narest tu? Ti to resno?

Ozka muca je blagoslov!

Zna bit sicer nevšečno, ker ga lahko boli, rečmo da ima avtor teme pač občutljiv lulek, nič slabega v tem, važn da ne pride prehitr. Kot so ti svetovali, lubrikant ala durex, super zadeva, ni več izgovorov, suhaaa sem.
Nekje sem bral, da žensko najbolj vzburja, če si poriva dlan notr, fisting, neki tazga, nič skupnega s to temo ane, think again, kako začnejo? Prvo lubrikant, pa en prst poriva not, nežno, pa dva, pa tri, ... to je moj resen nasvet, če je situacija tako resna. Pač bo trajalo, ampak se bo raztegnla, mora se....in še vedno se sprašujem, zakaj jaz ne naletim na tak problem?
wink-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jp, tezava ni izginila, so kr problemi. ne smem pregloboko pa ne smem fejst, prevec boli
crazy1.gif

sproscenost maksimalna, vlaga 100%. fisting? ni varjante, ze dva prstka bolita (dejansko ni prostora). resnicno je malo premala muca in je prav neprijetno not tiscat in potem oba mine
confused-1.gif

vedno bolj ugotavljava da sva zal nekompatibilna. sm vmes eno drugo sprobal
redface-1.gif
, pa je blo spet vse normalno hehe.

aja, za alter homote pa je tole prikrito oglasevanje.
PM me, tenx cukrcki, mwa, caka vas basa.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
samo alexx da si pa topu si pa nism mislu... si zgledu čist normaln...

se pravi da ni bilo govora o muci ampak o "muci" tvojega parnerjA... zdaj pa malo bolj jasno ja... u rit pa ne gre kr tko...

hmm

mlacom je iskal olje za analo zase
ti imaš probleme s "ožino"

no ja sam da se mata rada...

slafari

Pripravnik
12. sep 2007
83
0
6
res, res preozka in prekratka? se boš kar namatral. če sta drugje kompatibilna vztrajaj, ti loh s čim drugim pokompenzira, drgače jo pusti za kakega z majhnim, taki jih težko najdejo.