preozka muca

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
haha
bonk.gif

26 for your info...

Pa ne tvoja starost.
grims-1.gif

Pongo

Pripravnik
19. jul 2007
644
0
16
Obišči stran
Verjetno ima veliko prevoženih, pa je posledično mal zluftana.
Pravi strojniki vedo da je treba redno mazat da ni lufta v bolcnih
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
njena starost. jaz sem mlajsi
evil.gif

bomo vidli kako bo, pac... zaenkrat ni lih najbolj fajn, dejansko prevec stiska spodaj, prav moti. pa njej je tud baje tak, kot je bila prej prispodoba s tovornjakom, ceprav ji po drugi strani ravno to ful pase, da jo boli. vlaznost ni problem.

pac, sm mel ze dost zensk, pa nikol tega problema, zato sm tole odprl. jebiga, tezavica pac
crazy1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Stari, rekel si že 5x, da si imel dost žensk. A si vsako enkrat al si vsako 200x? Ker je razlika met 10 žensk pa vsako 200x, kot pa met 30 žensk pa vsako 1x.

hint: prvi je bolj izkušen.

Drugače pa...kupi durex gel. Škodit ne more.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
vec kot 5 let rednega seksa v zvezi (2 daljsi zvezi, brez prekinitve vmes
evil.gif

saj zato pa sm omenjal tolkrat to, ker bi kdo pomislil na pomanjkanje izkusenj...
pac, htel sm vprasat, ce se je kdo kdaj srecal s podobnim problemom, kako ste resli, ker je zelo neprijetno za oba. durex gel je ql, ampak itak je ze sama po sebi ornk mokra.

bomo vidli pac, ce bo kaj bols no, ko bova spet naslednjic...

Nazadnje urejeno:

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Glih neki izkusenj tut nimas. Pa sploh ti ne dam 26, ker nebi takih klobas pisal. Pa se na alterju sprasujes, ker je tle sam podmladek. Evo. Pred davnimi leti je mel smoukar cast picit eno devico. Ce bi bila to moja prva bi mislil, da mam tica ko od tovornjaka avspuh. Ma kaj, ladijski avspuh. V normalnim pizdoju je fino, ce je prevelka, je pa tko kot da po zraki mahas in mislis da fukas. Pa nimam S clase. Bol A krasa. Od merze. Pejmo nazaj. Mogoce je res, da ne paseta skup. Ko sem prvic devicko, sem bil ravno prav nazgan, da ma lepe spomine. Se mi zdi. Kasneje je bil problem, da mi je zaradi "utesnjenosti" prihajal kot clijoti iz Revoza. Ona pa bl kot ne po narocilu
frown-1.gif
. Moj lulek in njena lulika nista prisla skup, pa da se yebes. Ker nisva hodila pac ni nama predsavljal kak problem. Kako ma zdaj ne vem, ker je ze 15 let od takrat. Rodila je ze pa ne s carskim.

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
a je ze kdo naletel na tak problem? ko je muca preozka pa premala in preprosto prevec stisne?
crazy1.gif
Kaj ni to ravno fajn? Ne boš rabil za analo fehtat.
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
izkusenj mam vec kot marsikdo ki se je tu na tabli oglasil. in nima s tem problemom nobene veze.
s tole punco tud ugotavljava kaj bi blo narobe. preprosto ne gre. moj presirok, ona preozka. prevec boli. njen bivsi je imel pac slamico. jaz ne vem, mogoce pa zarad tega vam pase taksne ozke, meni ni prevec ok.

pa ce bi kdo od vas ze kdaj v rito kaksno punco seksal, bi vedu, da gre v rit vec not kot pa spredaj, ko jo prav pripravis
smirk-1.gif

sicer pa, to je alter, kaj bo clovek pricakoval kaksno resno debato...
smirk-1.gif

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Aha.

No, pa se oglašam še jaz. Sicer je res, da pri svojih letih nimam kej preveč izkušenj, saj sem seksal samo z eno, pa še to samo 2 x. Prvič sem jo ruknil leta 2001, drugič pa lansko leto. Kaj več izkušenj pa nimam. Pač nisem iskana roba, babe se me izogibajo, ne vem zakaj ? Mogoče ... aja, da ne zaidem s teme. No, kljub vsemu vem, da je muca lahko kosmata (npr. perzijka), pobrita (egipčanka), pol maš tisto avtocestno varianto, pa ... ampak spet pišem na pamet, vse sem videl na slikah. Bo že držalo, sam upam, da jih ne fotošopajo (tud tega ne razumem? moj sosed šopa živali (jih nagači), kako pa našopaš foto, pa še nisem ugotovil).
V glavnem, po, obstajajo še suhe muce (to so une, k so več dni brez vode, verjetno), pa vlažne muce (une s kletnih prostorov, probably). Pa mende so tudi muce, ki jih majo ženske postrani, horizontalno, menda (sej veste, Fani, ki jo ima postrani ... bo verjetnoi res). No, moja (ekstremno občasna jebaččica) jo nosi vertikalno. Razen, če jo od leta 2009 ne nosi drugače?

Ampak, da bi pa kera mela ozko muco (narrowpussy), pa še nisem ne slišal, ne videl. To pa si moral res naletet na fenomen ...
Ampak, kot sem že rekel, jest zadeve več al manj poznam samo s slik al pa ustnega izročila ... hehe, sej res, ustno izročilo. To gre pa takole ...

Aja, spet sem se zalotil, da mislim preveč pregrešno ...

Itak nimam pojma ...m'kay?

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
crazy1.gif

ja ocitno sm naletel na tako, kaj pa vem. glede seks lajfa, ne vem. znajdi se. pisi ontopic, al pa ne