Selektivno objavljaš. Piše tuidi tole:
........
Seveda piše selektivno. Kdaj so pa še rjavosrajčniki pisali resnično?!
Knjiga kot SCI-FI. Običajno izmišljeno.Selektivno objavljaš. Piše tuidi tole:
Na objavo se je odzvala Korez Korenčanova, ki je zapisala naslednje: "Danes me je zelo presenetil vaš naslov na Siol.net, češ da TVS ni pokazala interesa za objavo moje zgodbe. To ne drži, veliko me jih je klicalo in sočustvovalo z mano, vendar do zdaj nisem bila pripravljena spregovoriti o teh težkih izkušnjah, raje sem se odločila, da o tem napišem knjigo in v njej dam ljudem tudi določene napotke, do katerih sem se dokopala v času zdravljenja in po njem. Knjiga bo izšla pri založbi Forma 7 v petek, zato bom nocoj tudi gostja v Odmevih, prihodnji teden pa bo o tem tudi daljši intervju na MMC-ju.
dr. YoutubeTisti, ki uporabljamo lastno glavo, ... Raje prisluhnemo znanosti.
Komunisti itak samo Murgeljske izjave slišite.Ta pa že mora biti kompetenten za take izjave, ker jaz prvič slišim za njega.
Vsak, ki šimfa RTV SLO, POP TV, če še ni, pa kmalu postane pomemben.Ta pa že mora biti kompetenten za take izjave, ker jaz prvič slišim za njega.
Vsak, ki pa RTV in POP TV hvali, oziroma ju ne šimfa. je pa komunist.Vsak, ki šimfa RTV SLO, POP TV, če še ni, pa kmalu postane pomemben.
Zanimivo postaja tole.Vsak, ki pa RTV in POP TV hvali, oziroma ju ne šimfa. je pa komunist.