Precenjeni sesalniki Vorwerk (sesalnik Miele)

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.135
198
63
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...mam Philipsa za neki 200 evrov, sem pa tja, pa posesa povsem v redu, prepričan sem, da je razlika med njim in slavnim 'forverkom' minimalna, æe sploh...tehnologija itak skoz napreduje, zaenkrat pa še ni v trgovinah naprodaj sesalec, ki posesa 100% prahu inu ostalih sesalin
evil.gif

imamo doma philipsa za 150eur in vorwerka za 800eur.
philips sameva v omari, ker je proti vorwerku totalen šrot.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.073
1.867
113
Emona / Carnium
Jst zdele testiram forverkovega robotka. V primerjavi z enim izmed starejših modelov iRobota, ima moč sesanja kar veliko...glasen se mi ni zdel tako zelo...zanima me še doseg in doslednost pri pokrivanju površin.
Morda kdo uporablja že?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
od kar je eu sprejela te nove ekološke nalepke, mora vsak sesalec imet tudi ta podatek o "sesalni moči" oz je označen s črko.
Tko, da je sedaj iskanje dobrega vleka mala malca;)

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Samo če me spomin ne vara - a ni bilo govora tudi o nekih omejitvah moči, ali je bilo to bolj za hrup?

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.135
198
63
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
od kar je eu sprejela te nove ekološke nalepke, mora vsak sesalec imet tudi ta podatek o "sesalni moči" oz je označen s črko.

ko kupuješ avto, gledaš kateri ima največjo končno hitrost??

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:

ko kupuješ avto, gledaš kateri ima največjo končno hitrost??

ker pri sesalcu me res full zanima kako dobro zgleda, kolk ma porabo, kako mi v roko paše cev, če ima start/stop sistem, če lahko vnjega spravim še kaj več kot pa so mi prodali zraven...

gledam v tem vrstnem redu;
vlek
filtracijo
ceno
kaj je zraven
kake vrečeke uporablja

Bi moral še kaj več?

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Evo, tale zadeva , ki je ni več v ponudbi - samo da je moj rumen, pa mislim, da ima celo čez 500W sesalne. Tale model ima 460. JE bilo ene par alfa modelov.

Še vedno nimajo objavljenih podatkov o sesalni moči - Philips, electrolux itd. Je viden podatek o vakumu. Itak ga ima tale alfa dvakratno od teh, kar sem na hitro pogledal.

Aja, še en zanimiv test - da se s cevjo približuješ muhi in ali lahko uide vleku ali ne. In na koliko cm. Recimo ko spraznim posodo in očistim filtre - muha iz 10cm ne more zbežat in jo potegne noter.