Precenjeni sesalniki Vorwerk (sesalnik Miele)

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.176
490
83
Nazadnje sem naročil 21.5 in link do oglasa ne deluje več. Sicer pa vsakič naročim od drugega prodajalca (ebay).

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.176
490
83
Js sam naročim, kar mi da punca link, pravi pa, da so s poštnino vred vsaj pol cenejše kot v sloveniji. Po spominu so ponavadi iz nemčije.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Mi imamo drugi vorwerk doma. Prvi še vedno ni crknil in se uporablja za bolj umazana dela.
V vsakem primeru pa se splača pri sesanju 6x tedensko.
Mi smo zadovoljni in tudi naslednji sesalec bo ta
smile-1.gif

Fak stari....kaj pa to počnete da sesate vsak dan? Trgovina al kaj?

Meni je Vorverk ful všeč zato ker za jurja, dva, tri, dobiš zadevo ki sesa! Ne morš verjet...na koncu cevi vleče zrak noter. Gad demt..kako jim to uspe.
hysterical-1.gif
...še (pre)pocen je, vam rečem!

In kr dela in dela, majke mi. Ostali res...kupiš, čez pol leta gre v maloro...in čist drugač vleče zrak noter (kak mesec nazaj nesel na deponijo sesaljoro od Singer.ja...star cca. 50 let....ni za verjet, al ku.rba je še vedno delal).

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Glede na to, da si plav si ne bi smel privoščit takega retardiranega posta. Najbolje, da sam sebe banaš za kak dan.
stupid-1.gif

Je odličen sesalec, veliko boljši kot 90% šrota naprodaj na trgu, cena pa nikakor ni taka, kot si navedel in je absolutno preveč, če pa to kdo plača je pa njegov problem.

Vorwerk Kobold 135 + EB 350 + Zubehör TOP!!!
Preis: EUR 181,00
Verpackung und Versand: Versicherter Versand EUR 10,00

Toliko sem sicer za rabljenega plačal 2007 in dela še vedno odlično, po vseh zlorabah in neoriginalnih nadomestnih filtrih ipd. Tudi njegov predhodnik še živi in sesa, pri znancih enako.

Ergonomika, pripomočki so svetlobna leta pred konkurenco in en vorwerk bo vedno pri hiši, dodal sem samo še Numatic George-a.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Bedasto je to, da folk kupi to zadevo za 2 jurja in je kaj? Sesalec ima. Vua. in kaj dela? Ja sesa.

Kupila sodelavka (mislim da malo pod dva jurja)...stalno kokodaka kako da nima denarja..potem pa prvi, ki pride čez vrata jo dobesedno nategne..in to na polno. In potem vprašaš v čem je razlike do onega starega, ki ga je trajbala 20let....pa..nima kaj koristnega povedat. Posesa.
13.gif

...o teh govorim.

(za 200 EUR pa kaj pretresljivo boljšega od drugih v tem rangu, upam da veš, da nimaš).

damirj

Guru
9. maj 2012
5.346
2.429
113
Tudi proti onemu za 50€ ne. Za 2000€ je se vedno samo sesalec in posesa enako dobro (beri slabo) kot prvi. Pa kaj potem ce ima vse tiste nastavke, v resnici sem jih vedno uporabljal samo 2, najvec 3, ostali pa so nedotaknjeni. Sami ste pa ze povedali, da imajo slabsi vlek. Kako zdaj, a za teh 2000€ dobim zraven se cistilko pa malico zanjo?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Drugač pa...tam do 300 EUR je meni nekje razumna meja za nabavo strojčka, ki se imenuje sesalec. Če se preseravaš tam do 500 EUR.

Da daš pa prek jurja, je pa čisti odklop (govorimo o gospodinjskih!).

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Imam za 200€ veliko boljše kot kaj drugega na trgu.

Daj 200€ na mizo, pa mamo lahko alter primerjalni test, drugače samo nabijaš, kar ne bi blo prvič.
grims-1.gif

Še vedno bluziš o 2k€. Da se toliko zapravit, samo si pa en moron, ki tukaj zavaja.

Kaj vse folk plača? Poglej vsaj 5min če lahko: https://www.youtube.com/watch?v=7y1xJAVZxXg

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Pridem mimo s sesalcem za (cca.) 100 EUR na vrečko..ti pa prinesi vorverka...in narediva test.

Si za?
wink-1.gif

(jaz sem napisal koliko je dala..kaj točno je dobila nisem videl, po pravici povedano me ne zanima).

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz...mam Philipsa za neki 200 evrov, sem pa tja, pa posesa povsem v redu, prepričan sem, da je razlika med njim in slavnim 'forverkom' minimalna, æe sploh...tehnologija itak skoz napreduje, zaenkrat pa še ni v trgovinah naprodaj sesalec, ki posesa 100% prahu inu ostalih sesalin
evil.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Brez veze se prepirat, ker so tej novi EU testi dokazal, da je vorwerk vbistvu zelo slab sesalec
wink-1.gif

Sem že enkrat nekje pokazal tisto nalepko...

Epski fail mi pa je, da tolk dat za sesalc, ker je vse oh in sploh d best... pol pa se špara na vrečkah in se kupuje ponaredke za katere pojma nimajo kako filtracijo imajo!!!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ne pravim, da je moj najboljši, pravim, da se mi ne zdi smiselno dajati nekih velikih denarjev za sesalnik, ker so razlike minimalne, æe sploh
grin1.gif

tvoj sesalnik pa najbrž ne sesa ampak puha
evil.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
ksz

Sam sem imel dysona, starci imajo vorwerka, pa je vse skupaj za en k.
Potem sem gledal po netu in iskal sesalec z največjo SESALNO močjo(marsikje ne dajo tega podatka zraven - podobno kot RMS pri zvočnikih - vsi govorijo o nekih strašnih Wattih, potem pa je vse skupaj bolj bogo) in takrat je bil to nek gorenjev alfa XY(ne vem številk).
Opcija na vrečke ali na spraznjenje.
Zaradi mačka vsaj na 2 dni sesam in mi odgovarja, da praznim sesalec, ker bi bankrotiral na vrečkah.
Sesalec je grd ko satan, je kar glasen v primerjavi s kakšnimi electroluxi, Philipsi itd, ampak sesa nenormalno.
Recimo šop dlak v kotu - tudi iz 1m stran jih potegne v cev(brez nastavkov). Kar lahko pri dysonu ali vorwerku samo sanjaš.
Edina pomanjkljivost je glasnost, vendar s tako sesalno močjo žal nisem našel konkurence. Sploh pa za ceno 140eur. Imam ga pa cca 2leti.