Sam sem mnenja, da moški in ženska na tem svetu predstavljata perfektno, popolno kombinacijo. Če se res štekata na vseh področjih, ustvarjata super zavezo, ki lahko vodi do krasnega, polnega življenja. Moški smo po naravi plenilci, močnejši, odločnejši, ženske pa plen. Vendar pa v današnjem členu težko najdemo pravega partnerja zase. V tem se razlikujemo od živali. Oni niso sposobni biti s partnerjem celo življenje, ampak se ševijo eden preko drugga. Mi pa smo v naše socialne odnose uvedli tudi čustva. Povsem sproščeno lahko pritrdimo, da se telesno lahko vsak moški vklopi z vsako žensko, pri čustvih pa se zadeve zapletejo. Osebno sem mnenja, da je pravo partnerico težko najti! Opažam, da so ljudje v iskanju pravega partnerja po razočaranih letih iskanja preveč otopeli in prisežejo večno zvestobo nekomu, s katerim je pač prva priložnost. To pa lahko kasneje celo življenje povzroča praznino. In tukaj se obračam na vas, dragi alterjevci, izkušeni in od življenja nagubani stari mački, ki ste poskusili že vse. Ste vi med tistimi, ki lahko rečejo, da ste v vaši vezi srečni? Je bilo težko najti popolno/ega? Se kdaj sprašujete, če je to res to? Živite z ljubeznijo polno življenje? Ai ste mogoče jebivetrovski lovci, ki vas boli kita, kako je s čustvi, važno je samo, da se jebe? Sam nisem še našel prave in tudi mislim, da je še dolgo ne bom. Niti se nisem nekaj obremenjeval z iskanjem. Upam pa samo, da me življenje na tem področju ne bo prikrajšalo.