Ja, sloni tudi letijo, vsi primeri po svetu so umetno sproducirani in vse je laž, kajne? Dej no. Zadeva je dejansko napihnjena in nesorazmeren pomp vlada pri tem, hkrati pa je ogromno bolj tveganih stvari o katerih noben medij ne poroča. Vseeno pa to še ne pomeni, da lahko brez premisleka kar mahamo z roko. Dokler me en ali drug pol ne prepriča ne verjamem nobenemu. za zdaj pa vseeno raje rahlo verjamem uradnim inštitucijam kot pa gruči večnih teoretikov zarot. Verjamem, da so slednje bolj zanimive kot druge možnosti. Običajno za otroke in nedorasle osebke. Ampak so očitno tudi izjeme.
Vsak po svoje. najbolj patetično je, da teoretiki zarot pametujejo vsem po vrsti in vsiljujejo svoje mnenje. Ej dečki, brigajte se zase. Je to tako težko? Vsak se odloča sam po svoji lastni presoji, za svoj denar in lastno, osebno odločitev o stopnji tveganja, ki mu je še sprejemljiva. Kar se mene tiče sem zapisal nekaj faktov glede ene izmed oblik zaščite. menim namreč, da SLO ni planet teoretikov zarot in da se v masi ljudi še najde kdo, ki razmišlja drugače in mu info morda pride prav.
Teoretike zarot pa bom vprašal naslednje: glede na to, da je po vaše vse bullshit....zakaj ne greste ta hip rezervirat počitnic v Mehiki??? So bistveno cenejše, pravi best buy, a ne? Poceni, prazne plaže, nobene gneče, raj na zemlji!
A to pa ne, kajne? Za kaj takšnega verjetno nimate jajc saj globoko v sebi vseeno čutite dvom v svoje teorije zarote, jih pa javno junaško zagovarjate, da ste večji džeki.
Še odgovor Grubetu. Nimam maske, imam pa dostop do njih in jih bom po potrebi tudi takoj dobil. Tudi takrat, ko jih za običajne smrtnike ne bo več naprodaj, razen second hand.