Pralni stroj?

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:

Electrolux pa ima ravno novi model z inverter motorjem, katerega so dali tudi takoj v akcijo in je sedaj cena zelo ugodna.
Model je EWF 127540.

lp

Iskala sem po spletu, pa nikjer ne najdem karakteristik tega stroja...imaš ti morda kak link?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:

Electrolux pa ima ravno novi model z inverter motorjem, katerega so dali tudi takoj v akcijo in je sedaj cena zelo ugodna.
Model je EWF 127540.

lp

Iskala sem po spletu, pa nikjer ne najdem karakteristik tega stroja...imaš ti morda kak link?

KLIK

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
Ksz.
Evo stroj je doma, vzel sem gorenje z inverter motorjem, kot je priporočal sevlje za 600€. Z strojem sem zaenkrat zadovoljen, presenetilo me je kako je napram staremu tih. Se je splačalo odšteti tistih 150€ več za inverter. Kako bo z vzdržljivostjo pa se bo še pokazalo, upajmo na najboljše
evil.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Jaz bom pa kar tole temo ponucal. Kupujem prvi pralni stroj, ker brez veze trogam cunje k moji, pa me zanima kaj naj kupim. 4kg? 5kg?

Stroj ne rabi bit nič posebnega, niti ne rabi bit tih, ker bo v ločeni sobi izven stanovanja, tudi vračnen ne rabi bit itd. Je potem vseno kaj kupim?

Mogoče bolj sprašujem v tem smislu - ČESA NAJ NE KUPUJEM?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ

Zgoraj je bilo omenjeno, da bosch do 600 €em kaj. A WAE244P2 oz. še raje WAE24343 sta v redu? Namreč čisto zadostuje 6 kg in 1200 obratov ter neinverter motor? Ali bi bilo bolje kak Elektrolux/Gorenje nabavit?
Malo sem gledal cene: zakaj je enak stroj v Nemčiji okoli 10 % cenejši?

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
Za 600€ sem dobil gorenja z inverterjem, zdaj kako je glede kvalitete napram Boschu ne morem povedati, ampak mi ni žal da sem vzel inverten motor. Zadeva je neslišna napram navadnim motorjem. Škoda, da je Bosch z tem motorjem precej dražji. Tudi meni zadostuje 6kg, tako, da odločitev je tvoja. Mislim, da so boschi z tistim večjim displayem delani v nemčiji ostali pa v turčiji. Bo sevlje več povedal.

matkov

Zelenc'
13. okt 2010
2
0
1
Tudi jaz sem se odločil za nakup pralno sušilnega stroja CANDY GOW 496.
Zanima me, kje bi se ga dalo najugodneje dobiti, mogoče, kot je že prej omenil uporabnik sevlje s kako prasko?