Pozor! Pogrešani trije mladoletniki

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kakšen dom? A je že komu kdaj pomagal?

Pač fantje so se znajdli. Mogoče od njih ne bo nikoli nič, mogoče pa bo vseeno kdo kaj zelo pametnega počel. Pač mladostniške neumnosti. Starši imajo pa zihr lep del krivde tukaj.

Je. Poznam vsaj 2 iz svoje OS ,ki sta koncala v domu in sta danes ok fanta. Sicer so pa ti fantje ze posteno "zabredli" tako da lahko v domu samo napredujejo. Starsi nimajo vec kontrole tako da ...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
MAH prej bi rekel da so takaj eni starši preskrbni kakšen pa premalo. in so šli na izlet kakšna prestrašena mamica pa prec policijo klicala itd...

tukaj so bolj kot otroc krivi starši.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ne pozabite medijskega pretiravanja in objav ala šlogar ta in ta je z nihalom ugotovil....pa novice vsako uro kaj je kdo rekel.....

če ne bi mediji zgodbe napihnili do onemoglosti bi tak primer bi preslišan oz v okvirih ki je pravi ne pa da se vesoljna Slovenija ukvarja s tem.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Sej sem jaz tut od doma pobegnu za par dni, sam takrat še ni blo fejsbuka. Pomoje je tuki velik ludi, ko se praskajo tam kjer jih ne srbi. Pol pa pametujejo kako bi pamže okol kepe. Men so fantje frajejri. Da se razpizdiš pa pri 15 letih narediš nekaj takšnega samoiniciativno je to lahk sam pozitivno.

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Sej sem jaz tut od doma pobegnu za par dni, sam takrat še ni blo fejsbuka. Pomoje je tuki velik ludi, ko se praskajo tam kjer jih ne srbi. Pol pa pametujejo kako bi pamže okol kepe. Men so fantje frajejri. Da se razpizdiš pa pri 15 letih narediš nekaj takšnega samoiniciativno je to lahk sam pozitivno.
Lahko je pozitivno za nekatere ljudi...za mojega sina nevem ce bi bilo pozitivno ker dovoljenja za vrnitev v hiso ne bi vec nikoli dobil.
Ce se je odlocil odditi je pac to njegova stvar ,je pa ulica po kateri je odsel enosmerna.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Pa si že pršu nazaj?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kakšen dom? A je že komu kdaj pomagal?

Pač fantje so se znajdli. Mogoče od njih ne bo nikoli nič, mogoče pa bo vseeno kdo kaj zelo pametnega počel. Pač mladostniške neumnosti. Starši imajo pa zihr lep del krivde tukaj.

Tut mi smo se znajdli in potem trpeli posledice. Nobenemu ni nič škodilo, tudi telim ne bi. Predlagam domačo oskrbo z vzgojnim delom od 6:00 do mraka, najmanj en mesec med počitnicami.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Stiska je odskočna deska za spremembe. To da bežiš od bajte more bit kar velika stiska noben od nas pa neve kaj je vzrok. Lahk so fukjeni starši ali pa so otroci tako zavozili, možno je tut oboje. Marsikdo ima stisko pa trpi vsak dan tko kot kakšne žene alkoholikov. Lahko vam je jasno da bo za njih in njihove družine od sedaj naprej malo drugače. Pogovori s socialno bodo prav gotovo rešili kakšno zagato.
Ne glede kaj je bil vzrok fantje so nekaj naredili (ali je bilo to pametno ali ne nima smisla razglabljat gre jasno za nezrele osebe) in to je pozitivno.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:

Kako pa veš, da so se "upravičeno" razpizdili?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.207
16.491
113
...jst še kar ne vidim ničesar pozitivnega tukaj...razen tega da so starši veseli, da se jim ni nič zgodilo. vse ostalo je krneki. mislim no...sej sm bil tudi jaz v teh letih in če sem hotel malo naokoli sem pač povedal, da grem malo naokoli, vzel spalno vrečo & šotor pa gasa. ne pa da te tričetrt slovenije išče, ti si pa misliš kok si car. halo....

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Ksz

policija_pogresani_zaljenje.jpg

Čakam predvsem izijev komentar. Tukaj je šlo za brezveze še precej več denarja kot pri Vaskrsiæu.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Čakam predvsem izijev komentar. Tukaj je šlo za brezveze še precej več denarja kot pri Vaskrsiæu.
Nebi rekel da so policaji vlagali kaj truda in časa, da bi jih našli. Imajo dost važnejšega dela. In prav je tako, saj jim ni grozila nobena nevarnost, šli so prostovoljno..

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:Čakam predvsem izijev komentar. Tukaj je šlo za brezveze še precej več denarja kot pri Vaskrsiæu.

Ocitno si spregledal
#1480238 - 30.04.2012 18:35

Mulce za (vsaj) kak mesec v dom, starsem pa racun pa naj odplacujejo prihodnjih 50let. Glede na prvo izjave mame enega od teh nisem presenecen da so otroci problematicni
crazy1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:

Kaj je tukaj pozitivnega? Fanjte imajo polno riti in so sli na morje dokler ni zmanjkalo dinarckov za telefon in pizzo. Potem pa spet na FB in jokat mamici. Res, za tak podvig moras biti jak konkreten frajer. Brez zelo konkretne kazni bodo mulci potegnili povsem napecen nauk iz te zgodbe.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
....Brez zelo konkretne kazni bodo mulci potegnili povsem napecen nauk iz te zgodbe.
Mislim da bomo o teh mulcih še brali v črnih kronikah