Pozor! Pogrešani trije mladoletniki

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
Kako je oblečen je že kar težko ugotovit posebno ker gre starš od doma-službo že zgodaj zjutraj.
Oblek pa verjetno nima samo 5.

1x smo imeli iskalno...doma je mama povedala še kakšne spodnje perilo ima... na koncu smo jo našli živo edino kar je bilo od tega opisa pravilno je bil šal in rokavice. Vse ostalo je kupila sama in doma tega niso vedeli.

Upam, da se bo dobro izteklo glede na vreme.
Jaz osebno mislim, da ima eden probleme doma ostala dva sta ga pa pri pobegu od doma podprla.
Denarja verjetno nimajo ravno veliko za kakšen vlak še...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Upam, da ne misliš resno.

Večina pobegov mladoletnikov (kar smo jih mi iskali) je prav zaradi strahu vrniti se domov. Pa naj bo ta upravičen ali neupravičen. In najslabše, kar lahko starš naredi, ko se otrok vrne, je to, da dokaže, da je strah upravičen. Pa se bo ponovilo in ponovilo in ...

Upam, da se najdejo živi in zdravi ter seveda, da bodo njihovi starši preudarnejši od nekaterih uporabnikov tega foruma.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
No, na to pa nisem niti pomislil. Bolj sem mislil na neumnosti, ki smo jih mi počeli, kjer je bila gajžla povsem upravičena.
V primeru, kot ga ti opisuješ, je pa verjetno res hudo. Starci smo pozabili, da so otrokovi problemi in strahovi, tudi če so za nas povsem nepomembni, lahko v njegovi glavi ogromni in nerešljivi. Takrat je potrebno ogromno preudarnosti, živcev in mirne glave.

Upam, da je to pot v igri moj scenarij in ne tvoj.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.581
5.161
113
Upam, da jih kmalu najdejo in da gre za relativno nedolžno mladostniško izkušnjo. Razumem, da so starši gotovo na robu obupa in da ne morejo razumeti, zakaj so to naredili.
Otroci se med puberteto morajo upirati staršem in odrasli avtoriteti, da dobijo svoj (nov) pogled na svet.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz

Gremo mi po svoje 2
grin1.gif

No, karkoli je že, upam, da jih najdejo žive in zdrave.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
nisem bral vseh linkov in postov.
A preko telefona so jih že probal izsledit?
So pregledal njihove maile, FB... ?
Mobilni operater vretno tudi shranjuje sms-e?
Dvomim, da so se v živo zmenli, ugasnli telefone in šli.

Vjretno so rekel; ma gremo mi po svoje... Sej zdej snemajo drugi del
tongue-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Kakšno paniko za brezveze zganjajo. Mulci so pač hotl nekam, kamor jih starši ne bi pustil pa so se zlagal. Itak nameravajo pridet domov, jih čist po nepotrebnem vlačijo po medijih, naj jih doma sankcionirajo. Sicer bi pa lahko sošolce in prijatelje že prej izprašali kje bi lahko bili, ne pa da dajo njihove slike na 24ur.
Sej si je vsak od nas v najstniških letih zmislil kakšen izlet ... jbg, takrat te starši držijo na kratko pa je treba bit malo bolj iznajdljiv.
Ne da jih opravičujem, samo taka reakcija staršev je popolnoma pretirana. Če ne bi imel namena pridet nazaj, bi enostavno zbežali od doma, pri 17-ih pa tudi nisi nek otročiček, ki še na wc ne zna sam.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.581
5.161
113
Dvomim, da je tako preprosto. Če bi starši vedeli, kje so, bi sami ukrepali. Če ne vedo, pa je prav, da se vključi policija, saj zato bi naj tudi bila. Verjetno so res šli samo na izlet, kdaj pa kdaj za kom najdejo samo truplo ali pa niti to ne. Če si starš, ne boš ravno miren, če že kak dan ne veš, kje je otrok. Jaz sem že nekoga iskal, sicer par let starejšega in sem žal našel mrtvega.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
A zdaj se z 17. leti začne hodit v šolo ? 17 let in prvi letnik, to me ni nekako ne štima. Mogle bi biti slike celega telesa. Ziher so vsi trije nosili take hlače, ko rit vlačijo po tleh. Se takoj spomnim na PTERŠ v Velenju, ko sem še jaz hodil tja pred 15 leti, da so bili na splošno z korošci sami problemi .... Malovrh in Rugani sta jih imela najraje
smile-1.gif

quote]Uporabnik Fusion pravi:
nisem bral vseh linkov in postov.
A preko telefona so jih že probal izsledit?
So pregledal njihove maile, FB... ?
Mobilni operater vretno tudi shranjuje sms-e?
Dvomim, da so se v živo zmenli, ugasnli telefone in šli.

[/QUOTE]

To se samo v filmih dogaja, ker je pri nas preveč birokracije in je že prej ko dobiš dovoljenje da lahko sledijo prek mobilnika ali interneta že zdavnaj prepozno.

edit: Se opravičujem za čudno citiranje..... me preklet telefon zeza.

Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Ne da jih opravičujem, samo taka reakcija staršev je popolnoma pretirana. Če ne bi imel namena pridet nazaj, bi enostavno zbežali od doma, pri 17-ih pa tudi nisi nek otročiček, ki še na wc ne zna sam.

V svoji glavi že, v glavi staršev boš pa vedno njihov otrok in verjemi, da narediš vse za njih. Kakšno luč to meče nate oz. na njih je nepomembno.

I

Izbrisan uporabnik #488

So pač šli na morje morje na đolija in kakšen pirček.

Ko bodo pošle finance in bo prvi zajokal, bodo hitro spet v maminem krilu
smile-1.gif

Upam, da bo tak scenarij.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Je šel kolega kake 20 let nazaj na Nizozemsko, mami pa rekel, da gre na nek koncert. Na poti nazaj so jih takoj za nemško mejo dobili škifi, jih zmetali v zapor, ker so imeli pri sebi marihuano in tip se je vrnil šele pol leta kasneje.
grin1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.777
6.553
113
MICROSOFT WINDAYS 12
23. - 27.04.2012. / Ex. tvornica duhana, Rovinj

Najveæe regionalno okupljanje stručnjaka komunikacijske industrije i najvažnija poslovno-tehnološka konferencija u Hrvatskoj.

confused-1.gif