Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Problem je v tem da bi jih morali starši že kdaj prej "zbrcat". Že to je zanimiv da so v prvem letniku 15, 16, in 17 letnik. Res da je sedaj 9 letka ampak![]()
sem mislil da samo jaz nimam vgrajenega sarkazem detektorja, pa vidim da se kdo. Nic hudega, na alterju je itak polovica sarkazma al pa se vec.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kak ti je jasno, če si napisal ''Res da je sedaj 9 letka ampak''![]()
Citat:
Lidija Kašnik, sicer mati Matica, je za medije povedala, da je zdravilec s pomočjo nihala in zemljevida ugotovil, da naj bi se fantje nahajali med Umagom in Porečem
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Komedija
Citat:
Lidija Kašnik, sicer mati Matica, je za medije povedala, da je zdravilec s pomočjo nihala in zemljevida ugotovil, da naj bi se fantje nahajali med Umagom in Porečem
A nisi prebral, stroškov ni nič, ker vse izvajajo v okviru rednega dela!!!Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Joj, kak džumbus zarad treh tupih najstnikov. Vse tri bi poslal za eno leto garat na težje fizično delo, zaslužek pa bi se namenil delni povrnitvi stroškov tega "iskanja pogrešanih".
Pogrešani Nace Camlek se je oglasil na Facebooku: »Našim nesposobnim policajem sem se na plaži smejal.«Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Tuki bi se jst prej kot na mulce skoncentriral na starše in kje so zgrešili v vzgoji...
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Pogrešani Nace Camlek se je oglasil na Facebooku: »Našim nesposobnim policajem sem se na plaži smejal.«Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Tuki bi se jst prej kot na mulce skoncentriral na starše in kje so zgrešili v vzgoji...
»Sem šel v tople kraje, pa se našim nesposobnim policajem na plaži smejal,« je na Facebook profilu zapisal Nace Camlek ...
![]()