Prometni znak je spredaj, motorist ki ga ne opaziš pa zadaj, in kot je meni znano, veliko voznikov premalo gleda v ogledalo.
Sicer pa s to temo nisem želel ustvariti neke vojne med dvema stranema. Na cesti je res ogromno divjakov z motorji in to večina mladostnikov oz. mladih voznikov, ki še niso dovolj zreli za obvladovanje takih zverin. Sam sem motorist in vem da nisem takšen. A vozniki avtov nas vse dajete v isti koš. Npr. se peljem za avtom in on, ki je odličen voznik veselo čisti njegovo čisto vetrobransko steklo in s tem še malo moj vizir. Da ne omenim npr. prehitevanje, ki je nam motoristom zakonsko dovoljena, namesto da se omakne se še bolj nastavi. To je nekaj takega kot prekršek, če takrat ko te nekdo prehiteva ti stopiš na gas. Pa prehotevanje kolone po desni. Ne vem če kateri voznik avtomobila ve, da motor lahko prehiteva po desni če je dovolj prostora. .......
Me pa zanima res, vsi ki ste pisali proti motoristom in njihovih prekoračenih hitrosti, naj nekdo vrže kamen vame, ki ni šel nikoli čez omejitvijo.
Pa lep in pozitiven dan želim vsem, tudi divjakom avtomobilistom, ki jih je bistveno več kot motoristov.
VARNO VOŽNJO
Mark