Pozor, motoristi smo na cesti

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jasno, tisti ki se držimo pravil se moramo prilagajat tistim, ki se reda ne držite. To je logika motorista.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ne ni res, pomembno je, da nas upoštevaš in ne oviraš pri naši vožnji. Ali je težko dojeti, da z motorjem ne moremo čakati dolgo v kolonah je fizično zelo težko izvedljivo....in zato nam tudi CPP dovoljuje vožnjo mimo. Zanimivo je predvsem to, da ti kot zagovorni CPP tega dela zakona ne želiš razumeti in dojeti....

moturer

Pripravnik
28. okt 2007
89
0
6
Na kaj se boste zdej sklicevali, ko ne bo več kolon zarad vinjet. SIcer pa sem tudi na motorju uporabljal ABC. Menim da ti ne preneseš prehitevanje kolone tudi takrat, ko stojiš zaradi zamaškov. Očitno je ego premočan, z vsem spoštovanjem.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Seveda, ego ga zajebava, on v škatli za 20+ jurčkov stoji, ti pa na prduli lepo mimo....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
CPP ti ne dovoljuje urivanja pred blagajno. Če je pred blagajno kolona, to ne spremeni nič. Čakat pa konc. To je pač tvoj problem. Nešteto je ljudi ki težko čakajo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Seveda, ego ga zajebava, on v škatli za 20+ jurčkov stoji, ti pa na prduli lepo mimo....
Jasno, tud v trgovini pred blagajno morajo počakat tako tisti, ki kupijo samo kruh, kot tisti, ki imajo poln nakupovalni voziček robe. Razen če je v trgovini drugače urejeno z hitrimi blagajnami itd...
To normalni ljudje vedo, ti pač ne.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Pa če sta v štacuni dve vrsti in ena zapre blagajno, se potem vsi iz tiste vrste spokajo na začelje tiste vrste, ki še obratuje, še nisem videl "zadrge" v tem primeru. Bad luck, pač.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Saj na koncu se nikoli ne urivam....samo prve tri kolimetre kolone obvozim....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Saj na koncu se nikoli ne urivam....samo prve tri kolimetre kolone obvozim....
Ja, zakaj pa se ne urineš potem skoz do konca? A tisti, ki bodo kmalu na vrsti za plačat kaj težje čakajo od tistih, ki imajo še dolgo za čakat?
No tovariš, pa si se skašljal. Navaden nesramni motorist...samo, da se urineš...
Mogoče ti verjamem, da po cesti res ne noriš tako kot ostali motoristi, ostale nesramnosti pa kot kaže zganjaš...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ko berem tele poste, me kar malo mine. Kakšne bedarije trosite tukaj.
Jaz z motorjem vedno divjam noro, zato sem si ga tudi kupil. Boli me k.urac, Stardec, za tvojo ženo,tebe in tvoje vnučke, naj stopijo na cesto, ko bom jaz 150 čez vas pripičil! Samo plesk...,pa bo. Briga me zavse ostale udeležence v prometu, jaz vozim in divjam samo zase in mi ne bo noben pametnjakovič, še posebej ne bolani, senilni Stardec tega očital v njegovih zblojenih, bolanih postih, zaradi katerih mi gre že pošteno na kozlanje. Pojdi srat na kakšen drug forum ! Ne bom te poskušal prepričevati, zakaj motoristi prehitevajo avtomobiliste, zakaj prehitevajo kolone, zakaj imajo nekateri dolge luči... Ve se zakaj: zato , samo zato, da tebe, govedo, je.bejo v glavo! Zato in izključno samo zato!!! Get the f.uck out of here!!! Bebec!

Nazadnje urejeno:

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Ker bi na koncu povzročil precej jeze....tisti, ki vedo, da bodo stali kako urco jim je malo mar zame, tisti, ki pa so že čakali kako urco pa so občutljivi in zato se ne "urivam" na koncu temveč malo pred koncem. Psihologija tovariš, ob "vrivanju" voznika tudi pogledam in se na nek način zahvalim....ponavadi mi celo prijazno pomahajo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Stardec, repliko prosim na zgornji post...
smile-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Pojdi srat na kakšen drug forum ! Ne bom te poskušal prepričevati, zakaj motoristi prehitevajo avtomobiliste, zakaj prehitevajo kolone, zakaj imajo nekateri dolge luči... Ve se zakaj: zato , samo zato, da tebe, govedo, je.bejo v glavo! Zato in izključno samo zato!!! Get the f.uck out of here!!! Bebec!
Moderatorji, tole prosm malo preštudirajte in sanirajte! Ali pa dajte dovoljenje, da majstru motoristu še jaz povem v enakem žargončku!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ker bi na koncu povzročil precej jeze....tisti, ki vedo, da bodo stali kako urco jim je malo mar zame, tisti, ki pa so že čakali kako urco pa so občutljivi in zato se ne "urivam" na koncu temveč malo pred koncem. Psihologija tovariš, ob "vrivanju" voznika tudi pogledam in se na nek način zahvalim....ponavadi mi celo prijazno pomahajo.
Ja čakaj tovariš, zakaj bi pa povzročil precej jeze pri avtomobilistih kadar bi se vrinil skoz do konca? Če pa ti, kot trdiš, voziš po pravilih? Tle ga pa ti malo serješ zdaj.
In kako veš, da je tistim, ki bodo čakali kako urco, malo mar za tvoje urivanje? Kako veš to, da jim je malo mar, ker bodo zaradi tvojega urivanja čakali še malo dlje kot bi sicer?? A vprašaš vsazga posebej, al kako to zveš?
Pa še to povej!
Kako se pa motoristi, kadar vas je več v skupini, med sabo zmenite, kdo se bo prvi urinil pred blagajno? Kako se pa med sabo zmenite kdo od vas bo šel prej mim blagajne, ker drug druzga tud težko čakate pol. Zaradi čakanja, pač eden bolj trpi od druzga...kako pol to med sabo lahko zrihtate?
Ker to ste pa res reveži. Res ne vem, zakaj vas kar ne spustijo mimo brez plačevanja?

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Moderatorji, tole prosm malo preštudirajte in sanirajte! Ali pa dajte dovoljenje, da majstru motoristu še jaz povem v enakem žargončku!

Ti imaš očitno precej dobre veze z moderatorji. Če za svoje besede ne dobiš sankcij, potem mora biti nekaj na tem.
V svojih postih precej žališ in uporabljaš neprimerne besede, pa si še vedno tukaj.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz ne žalim in to moderatorji vedo. Ko pa povem kakšno domačo, jo pa nikoli ne povem prvi. Zmeraj v samoobrambi. Je pa res, da se vi večkrat počutite potem užaljeni, ko slišite resnico. To je pa čisto nekaj drugega.Pač ne prenesete, če vam kdo pove kar vam sledi. Razcrklančki pač.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
To ni urivanje ampak zakonsko dovoljeno dejanje, še vedno nisi odgovoril zakaj striktno ne upoštevaš vseh določil CPP-ja?