pozna kdo GTC avto z letališke?

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik tis pravi:
...
Je pa dejstvo, da so avti iz uvoza, da niti niso v najboljšem stanju (se vidi obraba - vsaj pri tistih, ki sem jih jaz pri njih opazoval (večji karavani) in, da ima lastnik čisto napačen odnos.

Isti hec v MB. Po dolgem času sem šel prejšnji teden malo pri podajalcih rabljenih pogledat enoprostorce, 4-5let novejše od mojega trenutnega (l.2000). Večina jih je iz uvoza iz Francije ali Italije. Kljub starejšemu letniku (+5let) in več kilometrom (+50.000km) je moja škatla kot iz trgovine v primerjavi z omenjenimi avtomobili. Me je kar malo minilo, da bi prodajal ohranjen in zanesljiv avto (konec koncev ga poznam skoraj 4 leta
smile-1.gif
), ter doplačeval za zgonjenega mačka v žaklju, ki je boljši samo po letniku proizvodnje.

LP,

Milan

maricka

Zelenc'
24. apr 2009
1
0
1
Pozdravljeni. Pred dvema letoma sem pri njih, v njihovi osnovni poslovalnici kupila tri leta star Toyota Avensis. V bistvu sem zamenjala za svoj starejši model in doplačala razliko. Moram reči, da sem z avtom zelo zadovoljna in nisem našla v dveh letih na njem nobene očitne niti skrite napake. Je pa avto bil pripeljan iz Italije.
Prepričana sem, da bom glede na dobro izkušnjo naslednji avto spet kupila pri njih, če ga bodo le imeli, saj ciljam na Toyotin RAV 4. Lp.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.331
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik maricka pravi:
Pozdravljeni. Pred dvema letoma sem pri njih, v njihovi osnovni poslovalnici kupila tri leta star Toyota Avensis. V bistvu sem zamenjala za svoj starejši model in doplačala razliko. Moram reči, da sem z avtom zelo zadovoljna in nisem našla v dveh letih na njem nobene očitne niti skrite napake. Je pa avto bil pripeljan iz Italije.
Prepričana sem, da bom glede na dobro izkušnjo naslednji avto spet kupila pri njih, če ga bodo le imeli, saj ciljam na Toyotin RAV 4. Lp.

2 leti so že tm oni ??

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ne tam, prej ( in še vedno) so oni na Zaloški cesti, tam zadaj za OLMA centrom, naziv je AVTO CESAR. Koliko casa so tam točno ne vem, so pa zagotovo že dve leti ker sem takrat gledal enega P206CC tam.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Page Avto.net pravi:
Letnik: 2004

Prevoženi km: 157000

hysterical-1.gif

Zelo zelo težko vrjamem.

Sicer pa slika lahko vara, ampak da poglej kak sprednja hauba stoji,...

Al pa jaz škilim,...

Maš ti kar dobre uči. Ne samo hauba, tud zadaj je sumljiv. Tale ima še dodatnih 100k kilometrov, čeprav je letnik 04...:
sprasujem se.gif