pozna kdo GTC avto z letališke?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.938
6.979
113
A zdaj si pa že pri 8000€ ? Potem si oglej kakšnega Mondeota, dobiš več za svoj denar, kot pa v passatu.

Jaz imam z njimi relativno slabo izkušnjo, katera pa sicer ni nujno, da je povezana z slabimi avti ali s tem, da bi bili oni "nategatorji". Pač sem šel gledat en avto, ki pa ni vžgal takoj, ker bi naj prišel "luft" v sistem. Ko smo se zmenili, da me pokličejo naslednji dan, ni bilo ne duha ne sluha od njih, tudi ko sem jih klical se ni nihče javil. Potem pa sem šel drugam.

Garancijo pa imaš na pogonski sklop 1 mesec, tole s kilometri je brezveze, te pa zakon še ščiti za "stvarne" napake dosti dlje časa, kot le 1 mesec.

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
457
40
28
Sem bil že večkrat tam, avti so večinoma iz Italije vsi pa so v slabšem stanju kot se to vidi na slikah. To se opazi na zunanjosti (praske, udrtine, ...) in notranjosti (madeži, strgani sedeži, celo s cigareti zažgan je bil v nekem focusu). O prevoženih kilometrih ter dejanskem stanju vozil pa ne morem govoriti saj ne poznam nikogar, ki bi ga tam vzel. Seveda ne pričakujem, da bo rabljen avto kot nov ampak še vedno so večinoma (ne vsi) ohranjeni slabše kot drugi z istimi kilometri.

LP
cheer.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Nedolgo nazaj sem vlekel na uho dva modela, eden od niju je bil prodajalec in uvaža avtomobile. Bila sta prijatelja. Eden kupuje passata. Ta prodajalec mu je rekel, da za xy ceno dobi samo belega in modrega
confused-1.gif
. Kaj naj bi to pomenilo nevem, je pa bilo očitno, da so zjahani.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Beli in modri so vecina taxiji ker barve niso kovinske, vsaj dostikrat izberejo take.

GTC mislim da ima SAMO uvoz, mogoce sem ter tja kaksen slovenski avto...je pa to drugače enaka firma kot Avto Cesar .
Garancije so dobra stvar,ampak moje mnenje da garancija bolj velja pri kaksni bolj ustaljeni firmi ( taki ki ima vsaj 3 bilance recimo
smile-1.gif
) , ker te firme ki so zgrajene montažno v 5 minutah, se lahko zaprejo kadarkoli.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
saj v bistvu G2 je res zanimiv. sploh premium, a so ti avti kar precej dražji. je pa res, da je avto najverjetneje potem brezhiben.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Sem bil pri njih, pregledal par avtov, vse je bilo bolj bogo. Vecina avtov je imela manj kot 100.000km (kao), a notranjost je bila bolj primerna 300.000km. Na enmu je celo gorela "check engine" lucka, pa se niso prevec sekirali, ipd. Se raje nisem odlocil za nakup.

Kar se dealerjev v Lj tiče, so bili po mojem najbolj korektni pri http://www.avto.net/_DEALER/results.asp?broker=1244 in pri Španu. Niso skrivali kilometrov in poškodb na vozilih, niti "porekla". Špan ima celo foto dokumentirano popravilo, če je bil avto slabše ohranjen in so ga popravljali.

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
saj v bistvu G2 je res zanimiv. sploh premium, a so ti avti kar precej dražji. je pa res, da je avto najverjetneje potem brezhiben.

Primer:

Avto kupis pri švercerju za 8 jurjev...cez 2 meseca gre turbina,LMM etc.. in si spet ob XX eur.
Kupis pa avto z garancijo ( G2, Levja priložnost al kaj je že...) ... imas pa recimo 3,6,12 mesecev garancije ...res da avto stane verjetno 9.000 € , najbrs tudi s tega razloga ker ima realne kilometre, ja veliko lepse vzdrzevan,ohranjen,etc...

Poceni kupovati se ponavadi ne izplača,ni pa vedno tako.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Pojma nimam, verjetno da DMV je...saj običajno je bil sporen DDV če se ne motim.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.331
301
83
39
Ljubljana
PODATKI SO PREVERJENI!

Vozila ni na seznamu ukradenih vozil.

Po podatkih AJPESa, na vozilu ni neplacanih dajatev/davkov/zastavnih pravic.

smile-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
je kdo že kupil kaj tam?
kot zgleda navzven, majo avte poštimane. sicer pisna garancija v prevožene kilometrte ne pomeni kaj dosti, ampak ...
so nateguni?

kolega gleda recimo nekaj takega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2506714&show=1

Piše:
AVTO CESAR d.o.o.
P.E. GTC AVTO
Letališka c.
LJUBLJANA

Pri Cesarju sem predlani gledal en avto in nisem imel najboljšega občutka. Sem ga peljal na Porsche Verovškova, kjer so mi našteli seznam nujnih posegov popravil (cca 2.500€) in ga posledično na koncu tudi nisem kupil (cene kljub dejstvu, da so zvedli za določene napake, probleme niso hoteli spustiti niti za €). Pol leta za tem se je ta isti avto od novega lastnika prodajal na avto.net-u. Le zakaj?

Je pa dejstvo, da so avti iz uvoza, da niti niso v najboljšem stanju (se vidi obraba - vsaj pri tistih, ki sem jih jaz pri njih opazoval (večji karavani) in, da ima lastnik čisto napačen odnos.

netko

Guru
25. jul 2007
6.953
2.255
113
komur je jasno kako se davki plačujejo ne da na tovrstni preverbi nobene vrednosti

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.058
5.657
113
Zanimivo pr takih trgovcih je da že ko pogledaš vozni park majo začuda vsi avtomobili iste kilometre!

To najbl diši na neko namensko uporabo avta...pač rent a car, taxsi, whatever pr teh in teh kilometrih ko poplača nakup gre vn in se ga proda!
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zanimivo pr takih trgovcih je da že ko pogledaš vozni park majo začuda vsi avtomobili iste kilometre!

To najbl diši na neko namensko uporabo avta...pač rent a car, taxsi, whatever pr teh in teh kilometrih ko poplača nakup gre vn in se ga proda!
wink-1.gif

In seveda slovenski šport previjanje kilometrov nazaj.
Zakon bi blo, da ko bi nekoč bil uveden satelitski sistem cestninjenja, da majo potem še neko globalno bazo, koliko je nekdo prevozil km po Slo z določenim avtom
smile-1.gif

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
Men so tud mal sumljivci, sm šu zadnč gledat en passat 1.8T slovenski s servisno knjigo Autodelta........ pol pa probna vožnja, cukanje, turbina ni delala, ropotal ležaj kompresorja klime in še par takih napak je blo, ampak dec je vztrajal, da je avto res lepo ohranjen za ta leta in prevožene km, pa je blo daleč od tega... v glavnem navijajo, da majo v štali lipicanca na koncu pa vidš starga osla... men to ni pošteno

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
to je larifari, lahko kupis uvozen avto z 200T km in ne bo problemov ali pa v kupljenega v SLO z 100T km in vsemi narejenimi servisi pa se ti kvari. Moras pac imeti sreco.

Nazadnje urejeno: