Potrebujete nekaj dobrega humorja?

Truthseeker

Zelenc'
6. maj 2013
16
0
1
bolan1956

Iz osebnih izkušenj vem za nedelovanje orgonskih stvaritev proti neprilikam narave/toče, kar naj bi bil njihov prvoten namen. Vesoljci so dodana vrednost. Pa lepo prosim, ne spet argumentirati s tem, da duše niso bile dovolj čiste in pozitivno naravnane za delo z orgonsko napravo. Če je vaš namen tako pozitiven, bi to znanje bilo ljudem dano ZASTONJ, ali vsaj v razmerju blagovne menjave, ki je potrebna za preživetje.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Truthseeker pravi:
bolan1956

Iz osebnih izkušenj vem za nedelovanje orgonskih stvaritev proti neprilikam narave/toče, kar naj bi bil njihov prvoten namen. Vesoljci so dodana vrednost. Pa lepo prosim, ne spet argumentirati s tem, da duše niso bile dovolj čiste in pozitivno naravnane za delo z orgonsko napravo. Če je vaš namen tako pozitiven, bi to znanje bilo ljudem dano ZASTONJ, ali vsaj v razmerju blagovne menjave, ki je potrebna za preživetje.

Menjam 5l informiranega in Homeopaticno pripravljenega kisa za Orgonomat.

"Vsakodnevno poteka škropljenje neba, kar se vidi v številnih črtah na nebu, ki ostajajo za letali. Tem sledem pravimo kemične sledi (ang. chemtrails). Proti temu uporabite kis, ki ga na nek način spravite v atmosfere. To lahko naredite tako, da namočite cunje v kis in jih obesite na vrv. Potem lahko kis nalijete v škropilnico in z njo škropite po zraku, ob tem pa ne škropite po travi, še najbolj priporočljivo je škropljenje po asfaltu. Kis lahko ulijete tudi v posodo, kjer je sicer tekočina za brisanje šip avtomobila, ter se malo zapeljete naokrog in špricate. Naslednji način pa je, da kis ulijete v neko stekleno posodo in jo postavite nekam ven tako, da ne bi vanjo pritekal dež. Kis bo iz posode počasi izpareval. V primeru, da so zunaj nizke temperature, nalijete kis v eno posodo, ki jo predhodno postavite na grelnik nekje zunaj, ali v kotel in ta kis potem s segrevanjem uparite. Na te načine boste uspešno nevtralizirali elektrokemične reakcije, ki so razvidni kot grmenje, strele, do katerih lahko prihaja zaradi snovi, ki so del kemičnega koktejla, ki ga trosijo letala. Z vnosom kisa v atmosfero tudi uspešno preprečujete izhlapevanje vlage in s tem sušo."

Jaz sem ze zamenjal vitrex s kisom! Ker hocem biti cim bolj efektiven, sem ga po homeopatski metodi razredcil na 30C (torej, 30x sem razredcil pol deci kisa z pol deci vode - vec si ne upam, ker bom zakisal pol Evrope!), se prej pa sem ga prek biomagnetne resonance informiral o njegovi misiji!
Vsi moramo pomagati po svojih moceh, in ker ne vem kdaj bom zbral za Orgonskega Androida, katerega lastniki tako pogumno in nesebicno branijo ljudi pred Geoinzeniringom (banka mi noce dti kredita, ker so zionisticni prasci!) delam kar pac lahko.

Pa vi? Ste ze spregledali?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik skala pravi:
dobra. skoraj bi mislil, da misliš resno.

Zakaj ti ne mislis resno? To nisi stvari, s katerimi bi se lahko salil! Ne predajajte se surovežem, ljudem, ki vas prezirajo in zasužnjujejo, ki upravljajo z vašimi življenji, vam govorijo, kaj početi, kaj misliti in kaj čutiti! Ki vas urijo, stradajo, obravnavajo kot živino. Vas izrabljajo kot hrano za strelivo! Ne predajajte se tem surovim ljudem, mehaniziranim ljudem, mehaniziranih mišljenj, mehaniziranih src!

Zatorej pozivam vse ljudi dobre volje, tiste, ki jim ni vseeno za NAS planet, da stopimo skupaj in se lotimo dela z Orgoniti! Orgonit je generator- transformator življenjske - orgonske energije. Obnaša se kot akumulator, ki vase srka vso energijo in jo skozi kaos v orgonitni osnovi transformira v čisto orgonsko, življenjsko energijo.

Na ta način prečisti, zaščiti in harmonizira prostor in v okolje v katerem bivamo in tudi naša telesa. V svoji osnovi orgoniti vsebujejo organsko smolo, različne kovine (obvezno tudi železo!), bakrene spirale in vsaj pet programiranih in aktiviranih žlahtnih kamnov, ki imajo točno določene funkcije.

Največji viri negativnih sevanj so v današnji dobi repetitorji za mobilne telefone in mobilne naprave, računalniki, mikrovalovne pečice, televizijski sprejemniki, monitorji, daljnovodi, električne postaje, jedrske elektrarne ...

Večina sodobnih stresov je posledica uporabe elektronskih naprav in se imenuje elektromagnetni stres ali elektronski smog. Mi ta smog ne moremo videti, vendar vpliva na nas in se odraža tudi kot jeza, razdražljivost, letargija, utrujenost, itd. Trenutno ni nič boljšega na svetu, kar bi lahko tako efektivno nevtraliziralo zgoraj naštete vzroke za težave, kot je prav orgonski generator – transformator življenjske energije.

Zelo škodljivo tudi vpliva na naše zdravje, spanje na mestih, kjer so podzemne vode in škodljiva sevanja iz vesolja. Križanja (vozlišča) teh sil delujejo rakotvorno in ustvarjajo vrsto degenerativnih bolezni, tudi zaradi izčrpanja telesne energije.

VSI NA ORGONE!

God [cenzura] damnit, od kje folk tolk idiotizma nabere na kup?!?!?!

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
bolan1956

No, jaz pa iz osebnih izkušenj vem za učinkovitost naprav.
Nikoli nisem ogovril o nobenih dušah in njihovi čistosti.
Ne vem pa, kaj si mislil s tem, kaj je "naš" namen. Tukaj nastopam v svojem imenu in ne v imenu fb skupine.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
to sem že bral. mislim, da je bil nekaj časa nazaj en film gor in spodaj opis tega. sem spoznal po slovničnih napakah. če bi se teli izdelovalci orgonita vsaj naučili slovenščino bi jim skoraj vrjel...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik bolan1956 pravi:
Citat:
bolan1956

Nikoli nisem ogovril o nobenih dušah in njihovi čistosti.
Ne vem pa, kaj si mislil s tem, kaj je "naš" namen. Tukaj nastopam v svojem imenu in ne v imenu fb skupine.

Hej, brigade, hitite,
razpodite, zatrite,
raz-pe-če-valce nevernih sledov!,
Daj, Android, zagodi,
naj odmeva povsodi,
naš pozdrav iz svobodnih logov!
Top Orgonski, zagodi,
naj se sveti povsodi,
luč kristalov in naših topov.

Kje so meje, pregrade,
za Orgonske brigade?
Ne, za nas ni pregrad in ne mej!
Po slemenih oblačnih,
in nevihtah temačnih,
vse od zmage do zmage naprej!
Po slemenih oblačnih
in nevihtah temačnih
vse od zmage do zmage naprej!

Čez poljane od toče,
Naj nihče se ne joče,
Kjer Orgonski je top - ni vihar!
Dokler tu so Orgonci,
kisa polni so lonci,
In nihče drug ne bo gospodar!
Dokler tu so Orgonci,
kisa polni so lonci,
Na Slovenskem smo mi gospodar!

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
A mi lahko kdo argumentira, zakaj orgonski androidi, o katerih je govora v fb skupini HAARP, ne delujejo.
Dajmo junaki, na plan!
Tisti video ki je prleplen tukaj par stvari nazaj ko strelata nekje v cvičkariji- TAM se vidi da nič ne dela. Celi video kaže kako nič ne dela, kako je vse nategancija. Kaj zaj ni jasno tu? Al boš reko da kaj v tistem videju dela, da si zbriso sled za avijonom, pa da si oblake spremenil v ovčice? Da neoš ki reko da je tole posledica delovanja plastične kante.Junak, povej in pokaži kak video, kjer se vidi da stvar dela.Hočem videt prej ko vrjamem.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
hysterical-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Naprej Orgonit Slave,
na boj junaška kri
za blagor očetnjave
naj Android govori!

S topom in desnico,
nesimo vragu grom,
zapisat v zrak pravico,
ki terja jo naš dom.

Naprej Android Slave,
na boj junaška kri,
za blagor očetnjave
naj Orgonit govori!

---

Vstanite v suženjstvo zakleti,
ki jarem vas teži Neba.
Zdaj pravda stara v borbi sveti
vas kliče za prostost sveta.
Ta svet z Androidi razbijmo,
do tal naj boj ga naš podre;
nato svoj novi svet zgradimo,
bili smo nič, bodimo vse!

|: Že se ljudstvo je zbralo,
v boj s Chemtraili že hiti, :|
|: da z O-o-o-r-gonitom na-a-sim,
prostost si pribori. :|

Mi vse zdaj branimo na svetu,
zato naj v loncu vroč kis vre;
pri tem naj borcu za Okolje
pomaga tudi Top nad vse.
Ko vse Monsantovce in strupe
uniči naš Orgonski top,
krivice bodo vse pregnane,
svoboden rod vasi in mest.

|: Že se ljudstvo je zbralo,
v boj s Chemtraili že hiti, :|
|: da z O-o-o-r-gonitom na-a-sim,
prostost si pribori. :|

Truthseeker

Zelenc'
6. maj 2013
16
0
1
bolan1956

Če si dosegel pozitivno izkušnjo z dotično napravo, ti ne bom oporekal. Dobro zate, pač tvoja izkušnja. Veliko jih tega ne doživi...zakaj ne? Ker so nečisti, je največkrat argument mojstrov orgona. Po mojem skromnem mišljenju, orgon ne bi smel delati razlik med živimi bitji, ker smo pač vsi življenjska energija.
Zanimivo je, da ga največkrat čutijo ljudje, ki želijo nekomu, nečemu pripadati, ljudje, kateri so potrebni, da jih nekdo drug vodi po poti življenja... Človeški um je zmožen vsega, da se prepriča zavest.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Spet en tip, ki se z 10 nicki pogovarja sam s sabo. Kot v politiki in ostalih "zanimivih" temah. Zdavnaj smo te že pogruntali.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.117
4.089
113
hysterical-1.gif

doza smeha! Čestitam, za ves trud in strokovno preinterpretacijo rdečkarskih pesnitev si dobil 5* od mene!
nahrung002.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Da mi ne bo kdo ocital politicne nastrojenosti:

Hura, za dom v boj!
Mi smo slovenske zemlje čuvarji,
geslo je naše: Orgon, Android, Kristal!
Naj razbesne se strašni viharji,
z nami je narod, z nami je Top.

Mi proti HAARPu vsi se borimo,
narod slovenski Chemtrail nam tepta;
vsi za Androide krepko zgrabimo,
v boj nad sovraga, povelje velja!

Hajd’mo v boj za Sonce nam sveto,
pesem Orgonska naj se glasi,
združimo v borbi prot' toči se vneto,
narod slovenski, Orgon naj živi!

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
A mi lahko kdo argumentira, zakaj orgonski androidi, o katerih je govora v fb skupini HAARP, ne delujejo in so zato tarča posmeha te teme. To je moje zadnje vprašanje, preden izginem iz tega foruma, kar pomeni, da imate zadnjo šanso da rešite čast tega foruma in vas samih. Sicer bom moral pač povedati ljudem, da niste verodostojni in da je z vami vsaka energija in čas, izgubljena.

Dajmo junaki, na plan!

Saj imaš na YT polno posnetkov, ko streljajo v nebo pa se nič ne dogaja... Rabiš še kaj več?
roza.gif

Pa malo manj kisa, ker očitno vpliva na možgane...
hysterical-1.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.461
2.189
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

cheer.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/--JPev0meJg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pa kaj to folk je/pije/kadi..., da vidjo vesoljske ladje v oblakih. To je samo še za na psihiatrijo....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
aplauz.gif

Čestitke!

Ta talent že dolgo skrivaš?

Al ga jaz na alterju nisem opazil.

(Daj na PM povej, kaj si vzel. Tam na Madžarskem vem, da so veliki pridelovalci gob.
grin1.gif
)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
hysterical-1.gif

doza smeha! Čestitam, za ves trud in strokovno preinterpretacijo rdečkarskih pesnitev si dobil 5* od mene!
nahrung002.gif
Aja, zaj pa vse zasluge Evrofilu pripadajo, men, ko sem ga pa celo dopoldne orgoniziral skozi računalnik in mu s tem prekonvertal neožlehtnobo v pesništvo, jst pa nisn nič vreden?
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.962
-8.672
113
Citat:
Citat:
bolan1956

Pa lahko to podpreš z dokazi?
confused-1.gif