Potrebujete nekaj dobrega humorja?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.001
1.440
113
Citat:
Uporabnik bolan1956 pravi:
Citat:
Uporabnik getrag pravi:
malo prej sem glih probal en plastični ajmar v luft vrčt pa se ni na oblak prijel, nazaj na dvorišče je pado. delam kaj narobe?

vse delaš prov, sam mal te še tehnologija matra
pa tud razvoj je draga stvar, mogoče bi probal z novim vednrom, kaj pa vem
to glih ne bo tko velik strošek

aplauz.gif

Ali je izdelek plod lastnega razvoja? Ni to kakšen made in China izdelek? Rad bi kupil nekaj, kar bo podpiralo naše gospodarstvo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
A tole je vse, kar zmorete? Še vedno nikogar, ki bi vedel, kaj sploh kritizirate? Kdo od vas junakov torej je že delal z androidom?
Kot kaže sem pričakoval malo preveč, da se bo razvila debata na osnovi argumentov, pa je vse skupaj le prepucavanje domišljijskih možganskih celic.
Dajmo kakšno resno debato! Kdo kaj ve o orgonskih androidih in zakaj ti ne delujejo tako, kot pravijo na tisti skupini na fb? A ima kdo kaj konkretnega? Al kritizirate samo zato, ker imate preveč časa?

Še vedno čakamo da razkriješ iz česa (IZ ČESA IN NE ČEMU JE NAMENJEN!) je orgonski android narejen. Šele potem se lahko menimo dalje.

OHOHOHO, sej nisem Dedek Mraz, da bom izpolnjeval želje otrok.
Jaz ne mislim nič čakati, da se bomo lahko menili. Tukaj ste na pamet kritzirali stvari, ki jih ne poznate. A to delajo inteligentni ljudje?

Point dosežen, nateg dokazan. Itak da nisi dedek mraz, tudi s materialom za 20€ vplivaš na vreme toliko kot barva sosedove fasade.

Mogoče bo potrebno temu g. Vučkotu (mogoče si to celo ti) poslat prijavo za delo na črno, goljufijo itd.? Pa boste s tem harpovci dobili novo kost za glodat o tem kako so vas iluminati (ali kdo je že trenutno dežurni krivec) hoteli utišat
priden.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.806
113
davorinm.wordpress.com
Kaj v Ljubljani nimate nobenega topa za prebijanje neprebojnih tepihov?
confused-1.gif
To zimo ni bilo skoraj nič sonca v Ljubljani. Ga ne privoščite Ljubljančanom???

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.850
113
Citat:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
A tole je vse, kar zmorete? Še vedno nikogar, ki bi vedel, kaj sploh kritizirate? Kdo od vas junakov torej je že delal z androidom?
Kot kaže sem pričakoval malo preveč, da se bo razvila debata na osnovi argumentov, pa je vse skupaj le prepucavanje domišljijskih možganskih celic.
Dajmo kakšno resno debato! Kdo kaj ve o orgonskih androidih in zakaj ti ne delujejo tako, kot pravijo na tisti skupini na fb? A ima kdo kaj konkretnega? Al kritizirate samo zato, ker imate preveč časa?

Še vedno čakamo da razkriješ iz česa (IZ ČESA IN NE ČEMU JE NAMENJEN!) je orgonski android narejen. Šele potem se lahko menimo dalje.

OHOHOHO, sej nisem Dedek Mraz, da bom izpolnjeval želje otrok.
Jaz ne mislim nič čakati, da se bomo lahko menili. Tukaj ste na pamet kritzirali stvari, ki jih ne poznate. A to delajo inteligentni ljudje?

hysterical-1.gif

Pa to ne morš verjet nooooo
aplauz.gif

Ja saj zato ti pa ti tukaj, prišel si nas opomnit, da se naj ne posmehujemo stvarem, ki jih ne razumemo a v bistvu jih tudi ti ne razumeš niti toliko, da bi lahko nam nevednežem lepo razložil kako se stvarem streže in da ni vse zgolj v kosu plastike, pleha in v nepravilnem delovanju možganov in če bi ti to z razlago dobro uspelo, bi morda pridobil še kaj novih vernikov na svojo stran. Tako pa ti zgolj posmehovanje nam, ki kao ne vemo ničesar, ne pomaga popolnoma nič. Inteligentni ljudje pa razmišljajo in argumentirajo svoje trditve (v tem primeru je to kos pleha & plastike = top za delanje lukenj v oblakih) in v to skupino ti s svojimi prispevki definitivno NE spadaš.

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
hysterical-1.gif

aplauz.gif

in v to skupino ti s svojimi prispevki definitivno NE spadaš.

Jaz totalno spadam v to skupino, mojo uspešnost si pa kar ti sam dokazal s svojo vrstico zgoraj.
Ne pozabi, da smo v temi humorja in tale tvoja vrstica smeha je živ dokaz, da mi uspeva še celo bolj kot nekaterim od vas.

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Še enkrat, da ne bo pomote. Sem sem prišel, ker sem mislil, da tisti, ki se norčujete iz skupine HAARP in orgonskih androidov, več veste od mene. Zakaj bi se sicer norčevali, če o tem ne veste nič. Zdaj pa hočete, da vam jaz povem, kaj je to. Pa ne ga hecat, no. Še vedno čakam argumente za to, da so zadeve nateg. Ko mi to dokažete, se pridružim vašemu norčevanju iz tippov na fb.
Kdo od vas humoristov torej ima izkušnje s temi zadevami in koliko od vas je bilo nategnjenih, da se vem še sam obvarovat. Dejmo kaj resnega, fantej. V nasprotnem primeru vas in tega foruma ne bom več imel za resne in se umaknem iz scene.

No, kaj bo zdaj? Na dan z besedami!

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kaj ti veš o sedemglavem zmaju? nič? ja seveda nič, ker o stvari, ki ne obstaja ne moreš vedeti nekaj... torej nihče o tem ne ve nič samo zato, ker stvar ne obstaja.
drugače pa začni straljat. ti dam ene 30 minut, da razjasniš nebo nad slovenijo. še bolje, če imajo luknje obliko srčkov.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.001
1.440
113
Citat:
Še enkrat, da ne bo pomote. Sem sem prišel, ker sem mislil, da tisti, ki se norčujete iz skupine HAARP in orgonskih androidov, več veste od mene. Zakaj bi se sicer norčevali, če o tem ne veste nič. Zdaj pa hočete, da vam jaz povem, kaj je to. Pa ne ga hecat, no. Še vedno čakam argumente za to, da so zadeve nateg. Ko mi to dokažete, se pridružim vašemu norčevanju iz tippov na fb.
Kdo od vas humoristov torej ima izkušnje s temi zadevami in koliko od vas je bilo nategnjenih, da se vem še sam obvarovat. Dejmo kaj resnega, fantej. V nasprotnem primeru vas in tega foruma ne bom več imel za resne in se umaknem iz scene.

No, kaj bo zdaj? Na dan z besedami!

Sej ti "nudiž" oz. propagiraš izdelek, ki naj bi deloval božanstveno. Zato menim da moraš pravilno in argumentirano predstaviti delovanje androida Jelly Bean 4.2

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.850
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
hysterical-1.gif

aplauz.gif

in v to skupino ti s svojimi prispevki definitivno NE spadaš.

Jaz totalno spadam v to skupino, mojo uspešnost si pa kar ti sam dokazal s svojo vrstico zgoraj.
Ne pozabi, da smo v temi humorja in tale tvoja vrstica smeha je živ dokaz, da mi uspeva še celo bolj kot nekaterim od vas.

O ti brihta intelektualna, to ti je uspelo stipkat skupaj? Kaj pa drug del mojega posta, tisto si pa spregledal? Ti bom kar citiral, da ne boš še enkrat "spregledal" in "ponesreči izbrisal", ko me citiraš....

Citat:
Ja saj zato ti pa ti tukaj, prišel si nas opomnit, da se naj ne posmehujemo stvarem, ki jih ne razumemo a v bistvu jih tudi ti ne razumeš niti toliko, da bi lahko nam nevednežem lepo razložil kako se stvarem streže in da ni vse zgolj v kosu plastike, pleha in v nepravilnem delovanju možganov in če bi ti to z razlago dobro uspelo, bi morda pridobil še kaj novih vernikov na svojo stran. Tako pa ti zgolj posmehovanje nam, ki kao ne vemo ničesar, ne pomaga popolnoma nič. Inteligentni ljudje pa razmišljajo in argumentirajo svoje trditve (v tem primeru je to kos pleha & plastike = top za delanje lukenj v oblakih)

Torej?

In ja, definitivno ti odlično uspeva nasmejat polovico Alterja
zmaga.gif

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kaj ti veš o sedemglavem zmaju? nič? ja seveda nič, ker o stvari, ki ne obstaja ne moreš vedeti nekaj

Kaj naj rečem na to?
O sedemglavem zmaju ne vem nič, ker ne obstaja, o orgonskem androidu vem nekaj, ker obstaja.
Torej, če se kdo lahko norčuje, bi se lahko jaz, ki vsaj nekaj vem. Zakaj se pa vi norčujete, mi pa še do zdaj noben ni povedal. A veš ti, mogoče?

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi: Sej ti "nudiž" oz. propagiraš izdelek, ki naj bi deloval božanstveno. Zato menim da moraš pravilno in argumentirano predstaviti delovanje androida Jelly Bean 4.2

A bi se ti lahko mal zbudu, človek! Kje si pa to prebral, da kaj nudim?
Jaz sem prišel iskat odgovore, zakaj orgonski androidi ne delajo, da se bom lahko še jaz mal norčeval iz njih.
Drž se teme!

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik Matey pravi: Ja saj zato ti pa ti tukaj, prišel si nas opomnit, da se naj ne posmehujemo stvarem, ki jih ne razumemo a v bistvu jih tudi ti ne razumeš niti toliko, da bi lahko nam nevednežem lepo razložil kako se stvarem streže in da ni vse zgolj v kosu plastike, pleha in v nepravilnem delovanju možganov in če bi ti to z razlago dobro uspelo, bi morda pridobil še kaj novih vernikov na svojo stran. Tako pa ti zgolj posmehovanje nam, ki kao ne vemo ničesar, ne pomaga popolnoma nič. Inteligentni ljudje pa razmišljajo in argumentirajo svoje trditve (v tem primeru je to kos pleha & plastike = top za delanje lukenj v oblakih)

zmaga.gif

Se pravi, vi se lahko norčujete brez argumentov, jaz pa naj bi argumentiral, zakaj se ne norčujem.

Še malo ostanem tu, pa boste še mene nasmejal do solz.
zmaga.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.001
1.440
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi: Sej ti "nudiž" oz. propagiraš izdelek, ki naj bi deloval božanstveno. Zato menim da moraš pravilno in argumentirano predstaviti delovanje androida Jelly Bean 4.2

A bi se ti lahko mal zbudu, človek! Kje si pa to prebral, da kaj nudim?
Jaz sem prišel iskat odgovore, zakaj orgonski androidi ne delajo, da se bom lahko še jaz mal norčeval iz njih.
Drž se teme!

Očitno poznaš skrivnosti delovanja pa ne vem zakaj nam ne bi malo pojasnil, da ne hodimo po svetu tako nevedni in zabiti.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ker vem, da ti na splošno svet okoli tebe dela probleme, te spomnim kako se je začelo: s preprostim vprašanjem ''kaj je orgonski android in iz česa je narejen''. Prvi del si brez težav razložil, pri drugem se ti pa nekak zatika - pa vsi dobro vemo zakaj.

Tak da ja, smejali se ti bomo brez argumentov vse dokler ne poveš iz česa je orgonski android narejen.

(No, ko boš nam povedal, pa se ti bomo lahko argumentirano smejali.)

pipo

Majstr
19. mar 2008
932
444
63
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Očitno poznaš skrivnosti delovanja pa ne vem zakaj nam ne bi malo pojasnil, da ne hodimo po svetu tako nevedni in zabiti.

đabe ti razlagat, ne boš skapiral

nisi še na višji stopnji zavedanja, niti na pravi vibraciji ali frekvenci, si ozkogleden, pa še preveč negativne energije sevaš..

skalibriraj se prej, če hočeš z temi mojstri debatirat
smile-1.gif

hepi hepi

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.001
1.440
113
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:

đabe ti razlagat, ne boš skapiral

nisi še na višji stopnji zavedanja, niti na pravi vibraciji ali frekvenci, si ozkogleden, pa še preveč negativne energije sevaš..

skalibriraj se prej, če hočeš z temi mojstri debatirat
smile-1.gif

hepi hepi

Pa sej hočem kupiti orgonski top pa nisem dobil še nobene ponudbe. Baje, da s tem lažje pride do stanja hepi hepi.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.850
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Matey pravi: Ja saj zato ti pa ti tukaj, prišel si nas opomnit, da se naj ne posmehujemo stvarem, ki jih ne razumemo a v bistvu jih tudi ti ne razumeš niti toliko, da bi lahko nam nevednežem lepo razložil kako se stvarem streže in da ni vse zgolj v kosu plastike, pleha in v nepravilnem delovanju možganov in če bi ti to z razlago dobro uspelo, bi morda pridobil še kaj novih vernikov na svojo stran. Tako pa ti zgolj posmehovanje nam, ki kao ne vemo ničesar, ne pomaga popolnoma nič. Inteligentni ljudje pa razmišljajo in argumentirajo svoje trditve (v tem primeru je to kos pleha & plastike = top za delanje lukenj v oblakih)

zmaga.gif

Se pravi, vi se lahko norčujete brez argumentov, jaz pa naj bi argumentiral, zakaj se ne norčujem.

Še malo ostanem tu, pa boste še mene nasmejal do solz.
zmaga.gif

No a vidiš, da narobe dojemaš svet..... Ti si prišel na ta forum s trditvijo, če sploh poznamo te orgonske adroide, da lahko s tem adroidom vplivaš na oblake, točo, strele in da takemu očetju sledijo črni neoznačeni helikopterji. Mi pa se ne norčujemo brez agumentov, saj naši agumenti (logika in zdrava pamet) pravijo, da če skupaj zlepiš en velik plastičen lamber ter kovinsko cev ter jo usmeriš proti oblaku, se ne bo zgodilo prav nič. Temu se posmehujemo in zato si dejansko sedaj ti na temu forumu, da nam objasniš našo veliko zmoto in nas popelješ v skupni boj proti sovražniku človeštva in planeta Zemlja.

Torej?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.117
4.088
113
A to ste potem vi tiste barabe zaradi katerih mi ples dežja po starem indijanskem izročilu (comanche style) ne uspe vedno?!
jezen.gif

Sem posejal nekaj gredic in 8h plesal v krogu pa ni bilo dežja.

Za naslednjič vem kje vas najdem, bom prišel in vaše androidne orgonske topove razstavil na koščke. Ostalo bo samo še vedro ki bo s pomočjo vaše Vseprisotne energijo zalivalo moj osušen vrt!
10.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kaj ti veš o sedemglavem zmaju? nič? ja seveda nič, ker o stvari, ki ne obstaja ne moreš vedeti nekaj

Kaj naj rečem na to?
O sedemglavem zmaju ne vem nič, ker ne obstaja, o orgonskem androidu vem nekaj, ker obstaja.
Torej, če se kdo lahko norčuje, bi se lahko jaz, ki vsaj nekaj vem. Zakaj se pa vi norčujete, mi pa še do zdaj noben ni povedal. A veš ti, mogoče?
jaz pa nekaj vem pa ne povem... tako smo se šli, ko smo bili še otroci. v dobro civilizacije bi nam to znanje, ki ga poseduješ, posredoval? nekako dvomim v tvoje znanje ko ga pa ne razkriješ. no ja navszadnje še vedno lahko rečeš, da ga na razkrivaš zaradi naše varnosti... bilo bi klišejsko ampak...
PS: zmotil sem se. o sedemglavam zmaju vem, da ima sedem glav. prekrivajo ga luske trše od železa, bruha ogenj in leti. ima štiri močne tace močan trup in dolg rep... no še marsikaj vem pa še vedno ne obstaja... tako kot tvoji topovi ne delujejo pa če doktorat iz njih spišeš.
PSS: še vedno čakam na luknje v oblkakih v obliki srčkov.