Potrebujete nekaj dobrega humorja?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.852
113
Ne rabi nič podpirat, ti dokaži da ne deluje, če se že posmehuješ!!!!11111enaenaena

bonk.gif

ejga bolan, kaj je pol z vsemi nami junak, ki smo ti odgovorili, si že naumil, kaj si boš sedaj izmislil? Ali si se že končno odločil, da boš rešil svojo..pardon, našo čast in utihnil za večno ter zapustil ta forum? Ali kaj si že napisal med vsem tistim bullsh1tom.....

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Kdo pravi da ror pa emper ne delujeta? Smejemo se ko bedaki, torej delujeta
grin1.gif

Kuhanje kisa zadevo samo stopnjuje, sledi kotanje od smeha
smile-1.gif

Tak da, jaz načeloma verjamem.....

mk20

Pripravnik
10. okt 2007
102
5
18
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Kdo pravi da ror pa emper ne delujeta? Smejemo se ko bedaki, torej delujeta
grin1.gif
Pravijo, da je smeh pol zdravja, torej je Alter že na pol zdrav. Torej zadeva deluje, saj izboljšuje zdravje vseh alterjevcev:) Ne smete no tako ozko gledati na te zadeve
evil.gif

lesnik1

Zelenc'
7. maj 2013
2
0
1
teji haarp-ovci so f******* do amena! kr neki trobjo, uni njihov glavni vučko al kaj je, je za njih bog, kar on reče tisto velja..
ovčice :D :D vsako jutro grem zjutraj na njihovo stran da se malce nasmejim
smile-1.gif
))

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.117
4.089
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
hysterical-1.gif

doza smeha! Čestitam, za ves trud in strokovno preinterpretacijo rdečkarskih pesnitev si dobil 5* od mene!
nahrung002.gif
Aja, zaj pa vse zasluge Evrofilu pripadajo, men, ko sem ga pa celo dopoldne orgoniziral skozi računalnik in mu s tem prekonvertal neožlehtnobo v pesništvo, jst pa nisn nič vreden?
tongue-1.gif

Tebe še nisem ocenil.

Ti dam nalogo ki je vredna 5*. Infiltriraj se v društvo orgonavtov (orgonzmatorjev?) pa naredi tako nepristransko reportažo eksluzivno za alter! Da vidimo kaj vse je v ozadju!
cheer.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Orgozmistov!

(Reich) later came to the conclusion that he had discovered an entirely unknown but measurable force, which he then named "orgone",[4] a pseudo-Greek formation probably from org- "impulse, excitement" as in org-asm, plus -one as in ozone (the Greek neutral participle, virtually *ὄργον, gen.: *ὄργοντος).[13]

http://en.wikipedia.org/wiki/Orgone

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
ko pa to vidiš na HAARP-u se pa zamisliš : Koliko vem v srdnjih solah ze ucjo v orgonski energiji in kako s kristali uplivmo na vreme... çeprav sêm tole komi dojel ko mi je sestra povedla,
sprasujem se.gif

PS: se opravičujem če sem stem kogar koli na HAARP-u prizadel

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38

I've got an Orgone Accumulator
It makes me feel greater
I'll see you sometime later
When I'm through with my Accumulator

It's no social integrator
It's a one man isolator
It's a back brain stimulator
It's a cerebral vibrator

Those energy stimulators
Turn your eyeballs into crators
But an Orgone Accumulator
Is a superman creator

It's no social integrator
It's a one man isolator
It's a back brain stimulator
It's a cerebral vibrator

I've got an Orgone Accumulator
And it makes me feel grater
I'll see you sometime later
When I'm through with my Accumulator

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.117
4.089
113
Ah, Hawkwindi so itak na orgonu oz. kako bi rekel na "nečemu" (pozorni boditi na začetni refren):

Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
odlično zaklonišče. te zavaruje pred vsakim emp napadom. niti plazmske bombe ti ne morejo do živega.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.856
686
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
odlično zaklonišče. te zavaruje pred vsakim emp napadom. niti plazmske bombe ti ne morejo do živega.

Spodaj in zgoraj sta kar precej veliki špranji...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Tisto je za dihat.....

znotraj se pa ustvari posebna kletka, katera odbija vse vrste sevanja ter črno magijo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
to niti ni pomembo, ker nate vplivajo z nizkimi ferkvencam, ki so zelo dolge potem skozi precej velike luknje vseeno ne prodrejo. pravzaprav bi za zaščito pred takimi nizkimi frekvencami zadoščala že mreže podobna železobetkoski. samo posebej orognsko požegnana...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Kaj v MB nihče nima orgonskega topa? Temni se in slišim plazemske bombe, ki so tako močne, da oddajajo tudi močne plazemske žarke, ki so podobni bliskavici na fotoaparatu. Na nebu je tudi nekaj vesoljskih ladij. Ob tem, ko pišem tale post čutim tudi močan pritisk v glavi, verjetno mi preko računalnika s HAARPom poskušajo preprečiti to pisanje.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.715
3.330
113
:D

https://www.facebook.com/events/513322598731002/

Edit: Očitno je samo za prijavljene na FB

------------------------------------------------------------
12.00 – 13:30 ALI LAHKO ORGONSKI TOP POMAGA PROTI TOČI?
Kaj je orgonska energija in kako nam lahko pomaga?
Predstavitev orgonske energije, orgonskega topa proti toči in izdelava orgonitkov

Teoretično praktična delavnica: vodi Aleš Beranič, prispevek 10€

Obvezne predhodne prijave na info @lavita.si; ali po sms: 040-203-055

Nazadnje urejeno: