A meni tudi ne?Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Bravo lanos !!! Upam,da ti je ostalo še kaj energije,ker jaz sem brez upanja jim ni pomoči.
Mogoče se ozdraviš,če prebereš knjigo od JanšeCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
A meni tudi ne?Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Bravo lanos !!! Upam,da ti je ostalo še kaj energije,ker jaz sem brez upanja jim ni pomoči.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Snecer je sam priznal, da se je s kolesom (otroškim?) nekaj sukal okrog slovenskih barikad...
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Ne vem, al ste eni sami priseljenci al kdo ste. Slo teritorialce imate za pijance, lutalice po hostah, na forumih ste pa sami borci za pravice internetnih priključkov in vseh današnjih gluposti. Vsi ki omalovažujete takratne dogodke, bodite tolko hrabri in pametni, in pojdite k družinam, ki je nekoga izgubila, vojaku TO, policistu in jim povejte, da je bil pijanec, skrivač,...itd. Prej si zagotovite dobrega zdravnika (samoplačniško seveda) ker škoda socialnega denarja za takšne.
Edino takrat je bila SLO tako enotna, kot še nikoli prej in seveda nikoli več po teh dogotkih. In zakaj? Zaradi takšnih redkih samovšečnežev, pametnjakovičev, ki danes svojo nesposobnost blažijo s tem, da hočejo nekoga drugega prikazat za še večjega nesposobneža. In morda nekoč boste svojo internet herojstvo lahko dokazovali s tem, ko vam bo okol ušes tolklo orožje. Sam sem prepričan, da takrat bo spet vsega kriva druga stran, ki vas je zmotila pri nabijanju po forumih, vojaških igricah.... itd.
Kaj ti plačuješ?? Vojno???Citat:
Meni se zdi, da je bila 10 dnevna vojna zelo draga, še danes plačujemo...
Dokaži, da si kupil en samcat metek???
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Ne vem, al ste eni sami priseljenci al kdo ste. Slo teritorialce imate za pijance, lutalice po hostah, na forumih ste pa sami borci za pravice internetnih priključkov in vseh današnjih gluposti. Vsi ki omalovažujete takratne dogodke, bodite tolko hrabri in pametni, in pojdite k družinam, ki je nekoga izgubila, vojaku TO, policistu in jim povejte, da je bil pijanec, skrivač,...itd. Prej si zagotovite dobrega zdravnika (samoplačniško seveda) ker škoda socialnega denarja za takšne.
Edino takrat je bila SLO tako enotna, kot še nikoli prej in seveda nikoli več po teh dogotkih. In zakaj? Zaradi takšnih redkih samovšečnežev, pametnjakovičev, ki danes svojo nesposobnost blažijo s tem, da hočejo nekoga drugega prikazat za še večjega nesposobneža. In morda nekoč boste svojo internet herojstvo lahko dokazovali s tem, ko vam bo okol ušes tolklo orožje. Sam sem prepričan, da takrat bo spet vsega kriva druga stran, ki vas je zmotila pri nabijanju po forumih, vojaških igricah.... itd.
Kaj ti plačuješ?? Vojno???Citat:
Meni se zdi, da je bila 10 dnevna vojna zelo draga, še danes plačujemo...
Dokaži, da si kupil en samcat metek???
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Snecer !!! :
Tole ti je Patriot nastavil par dni nazaj. :
Že cel teden beremo misli in spomine tebe in sgh-ja. Če ima sgh morda spomine, imaš ti samo misli ...
Prosim, nehaj! Če imaš pamet, nehaj!
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ti nisi že 27.12.2014 ob 12:11 vedel kaj povedati, zato nam vsaj sedaj prišparaj.
Ko sem pred prbl. 100 leti še hodil v šolo, so nam predstavljali način tvojega izražanja kot "kompulzivno ... nevemkakšno", motnjo. Po domače "osamljenost" .
Torej nehaj. Vsi smo videli in dojeli za kaj se gre, samo ti še tule nabijaš v nedogled in za sklenitev kroga svojih misli porabiš 10 strani foruma. Obenem si pa s tem razdražil pol Slo, ki je bila pa vsekakor udeležena pri vsem skupaj!
Torej nehaj!
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne vem, o čem pišeš, ubadaj se s temo in ne z uporabniki. ali sem jaz kaj o tebi pisal? (sploh ne vem kdo si)
In ni razloga, da ne bi pisaliin protestirali, ustavna pravica...