Oooo še ti si se oglasila ali danes spet nimaš kaj pametnega za povedat ali ti je zmanjkal sranja in greš na osebni nivo ?Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
@tele, sgh, a je danes kakšen dodatek na produktivnost.?
Oooo še ti si se oglasila ali danes spet nimaš kaj pametnega za povedat ali ti je zmanjkal sranja in greš na osebni nivo ?Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Snecer ti si en pujs zavalen,ker pišeš tako kot sam hočeš. Zdej smo te že vsi spoznal,vse kar napišeš je samo nakladanje in nič resnice !
Obračaš besede ali pa ne odgovarjaš kar ti ne paše,ker sploh nimaš odgovora !
Osamosvojitelji in vsi ostali ko so kakor koli sodelovali v vojni za slovenijo so bili enotni in niso delali zločinov !! Medtem ko partizani so jih ! Sori ampak tako je bilo,samo zaradi besede si dobil metek v glavo in tudi marsikateri takrat slovenec se je bolj bal partizanov kot nemcev ! Včeraj je bil dosje na rtv slo !!
Primerjanje partizanov in vojne za slovenijo je itak nesmiselna,ampak nekateri so to našli v obrambo in laž proti osamosvojiteljnev vojne za slovenijo !! Med njim si ti Snecer,ker si podel in zavaljen pujs !
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Snecer ti si en pujs zavalen,ker pišeš tako kot sam hočeš. Zdej smo te že vsi spoznal,vse kar napišeš je samo nakladanje in nič resnice !
Obračaš besede ali pa ne odgovarjaš kar ti ne paše,ker sploh nimaš odgovora !
Osamosvojitelji in vsi ostali ko so kakor koli sodelovali v vojni za slovenijo so bili enotni in niso delali zločinov !! Medtem ko partizani so jih ! Sori ampak tako je bilo,samo zaradi besede si dobil metek v glavo in tudi marsikateri takrat slovenec se je bolj bal partizanov kot nemcev ! Včeraj je bil dosje na rtv slo !!
Primerjanje partizanov in vojne za slovenijo je itak nesmiselna,ampak nekateri so to našli v obrambo in laž proti osamosvojiteljnev vojne za slovenijo !! Med njim si ti Snecer,ker si podel in zavaljen pujs !
Vidim, da si bil zraven tudi med 2. svetovno vojnovse veš, kaj so počeli...
Daj idi dalje ajat in sanjat o svoji junaški borbi med 10 dnevnim popivanjem leta 91.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, no debel pa menda ni, saj je bil najboljši delno sposoben vojak v enoti, je spumpal 20 sklec v 15 sekundah, pa še 200 nabojev je postrelil z m70
Pa ja..municija ni zastonj..tudi .22- 6mm neCitat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja neka priližna cifra, ki jo resni strelec popoka vsak dan.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Oooo še ti si se oglasila ali danes spet nimaš kaj pametnega za povedat ali ti je zmanjkal sranja in greš na osebni nivo ?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yknTnF610Ic" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
primer, kako so zadevi stregli pravi fajteri
drugače se pa strinjam in to sem že napisal, VSI smo se takrat borili, ne samo tisti s puškami.
sgh@ želi tudi večne privilegije in ne vem še kaj, ker so ga slučajno oblekli v preveliko uniformo
Ivan kot šef obrambe ni streljal in bil v akciji, to je dejstvo.
Jaz se ne borim za Alter, kaj je tu kakšna vojna
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Uf, o jelinæiæu imaš celo poročilo glede dogodka s tankom...pa to ni bila njegova edina 'akcija', drugače poznam človeka, ki je bil v isti enoti JNA istočasno z jelinæiæem pa je tudi kaka zgodbica priplavala na plano...
Jelinčič in tank
Ja, to sem imel v mislih, sem nekoč že videl tole.
Skoraj se je ubil.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
6,66 šaržerja bi to bilo...
Aja, saj ti se spoznaš na orožje...kaj ti razlagam.
Ne vem pa kje si dobil cifro 200
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yknTnF610Ic" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
primer, kako so zadevi stregli pravi fajteri
drugače se pa strinjam in to sem že napisal, VSI smo se takrat borili, ne samo tisti s puškami.
sgh@ želi tudi večne privilegije in ne vem še kaj, ker so ga slučajno oblekli v preveliko uniformo
Ivan kot šef obrambe ni streljal in bil v akciji, to je dejstvo.
Jaz se ne borim za Alter, kaj je tu kakšna vojna
ti si se boril 91?? Kje??? Brez puške al s puško?? Kolk let si imel takrat?
JJ se pa ni???ajaa... on bi se moral s puško, ti pa za računalnikom na forumu.. (brez zamere, ampak res sereš)
PS. Ta posnetek, ki si ga pripel.... z leti fajta so pač postal pravi fajterji. In vojna te naredi takšnega. (ko vidiš več mrtvih kot živih) Poglej še amaterske posnetke, poslušaj izjave teh borcev, (ampak ne šank borcev), pa boš mogoče razumel, da te vodi strah za golo preživetje, ne pa borba za internetni priključek.
Kaj ti plačuješ?? Vojno???Citat:
Meni se zdi, da je bila 10 dnevna vojna zelo draga, še danes plačujemo...
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Pa ja..municija ni zastonj..tudi .22- 6mm neCitat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja neka priližna cifra, ki jo resni strelec popoka vsak dan.