Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Ne vem, al ste eni sami priseljenci al kdo ste. Slo teritorialce imate za pijance, lutalice po hostah, na forumih ste pa sami borci za pravice internetnih priključkov in vseh današnjih gluposti. Vsi ki omalovažujete takratne dogodke, bodite tolko hrabri in pametni, in pojdite k družinam, ki je nekoga izgubila, vojaku TO, policistu in jim povejte, da je bil pijanec, skrivač,...itd. Prej si zagotovite dobrega zdravnika (samoplačniško seveda) ker škoda socialnega denarja za takšne.
Edino takrat je bila SLO tako enotna, kot še nikoli prej in seveda nikoli več po teh dogotkih. In zakaj? Zaradi takšnih redkih samovšečnežev, pametnjakovičev, ki danes svojo nesposobnost blažijo s tem, da hočejo nekoga drugega prikazat za še večjega nesposobneža. In morda nekoč boste svojo internet herojstvo lahko dokazovali s tem, ko vam bo okol ušes tolklo orožje. Sam sem prepričan, da takrat bo spet vsega kriva druga stran, ki vas je zmotila pri nabijanju po forumih, vojaških igricah.... itd.
Citat:
Meni se zdi, da je bila 10 dnevna vojna zelo draga, še danes plačujemo...
Kaj ti plačuješ?? Vojno???
Dokaži, da si kupil en samcat metek???
Pojdi ti danes do družin, ki ne morejo nahraniti dece in jim razloži, da je to rezultat "osamosvojiteljev", ki so ugrabili državo.
Ne se brezveze španat in podtikati.
Zagotovo je potrebno spoštovati prav vse, ki so se tedaj izpostavili in prijeli za orožje, ampak na primeren državniški način.
To kar pa Ivan počne, da si lasti neke zasluge za osamosvojitev in sklicuje paravojaške enote, to je pa sramotenje naše države, osamosvojitvenega procesa in ljudi, ki so se tedaj izpostavili.
Torej ne podtikati, še manj pa poveličevati 10 dnevni konflikt v neko epsko bitko, o kateri bo napisana "Iliada".
Dejstvo je, da so ga tudi pili.
Moj keramičar, ki je bil v TO je bil nalit nonstop, tudi po vojni
, dobival je penzijo oziroma dodatek, ki je bil skromen, vendar se ni pritoževal.
Žal se mi pa obrača želodec, ko vidim Ivana, kako uničuje prvovrstno slovensko voljo in odločitev, da gremo na svoje.
To nam želi izmakniti in zlorabiti za pohod na oblast, pri tem pa potvarjati resnico in dejstva iz tistega obdobja.
Kaj dela SUZICA v paravojaški uniformi?