Drži (in točno zaradi tega mi pred leti ni bilo treba plačat kazni, tako je odločilo sodišče).Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kasiranje ali oprezanje za prekrškarji ni nobena nujna naloga,
To pa seveda niti slučajno ni res, malo si preberi zakone in ne streljaj neumnosti.Citat:
Pa tudi nujne naloge ne dajejo policajem nobenih pravic da smejo kršit preometne predpise. za razliko od nijne vožnje.napriimer.
Synthman v teh dneh uživam na vročem soncu in v toplem morju in me vaši problemi trenutno ne zanimajo.Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Očitno je synthman spoznal svojo zablodo in jo gentlemansko popihal...
Citat:
Policisti Postaje prometne policije Ljubljana so pri kontroli prometa konec avgusta z videonadzornim sistemom Provida posneli voznika belega vw pola, ki si je zaradi več hudih kršitev "prislužil" za 1.580 evrov kazni in 31 kazenskih točk.
Gre za zelo hude prekrške, ki so med glavnimi razlogi za nastanek prometnih nesreč.
Poleg tega je voznik vozil izredno agresivno in po zelo prometni cesti, pred prometno nesrečo pa sta ga obvarovala samo splet srečnih naključij in pozornost drugih voznikov.
Kot je razvidno iz posnetka, je voznik prehiteval pred vrhom klanca, ni vozil po desnem smernem vozišču, pred spremembo prometnega pasu se ni prepričal in nakazal smeri, zunaj naselja je prekoračil hitrost za več kot 40 km/h, pred prehitevanjem ni tega nakazal s predpisanim znakom itd.
Citat:
Hvala za lepe želje.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ampak smo mone, da cel alter ne more dotajčit sinthmanu da je car.... in da je pač zmagu.
"Škoda" ker se takrat ni tovornjaku zagonil v rit, in bi potem reševalci (in ostali udeleženci) vozili po njegovih "navodilih".
Sicer pa bi bilo zanimivo raziskat okoliščine tiste nevarne situacije s provido. Najbrž je provida ustavljala prehitrega voznika ki je peljal 70 kmh po AC in je zaradi tega moral tovornjak "nenadoma" zaviti v levo.
Ne vem, kaj je počel tisti, ki ga je ustavila provida, če je vozil prehitro me je najbrž malo prej prehitel, no nisem opazil da bi pred tem kdorkoli kogarkoli kaj posebno ogrožal.
Ko pa sem se peljal mimo, sem opazil na voznem pasu provido z lučjo, ki je peljala ene 50km/h, za njo pa tisti revež, ki ga je ustavljala. Saj pravim, na spolzki in mokri cesti me je že zanašalo, pa sem komaj še uspel ujeti avto in odpeljati mimo, vse samo zaradi provide, ki je počasi vozila in ustavljala na voznem pasu. Policaja ni brigalo, če se bo zaradi njega kdo ubil, važno da je unmu pokasiral.
Citat:
... Ker dovoljenih 130km/h ni prehitro,...
Zakaj se ti pa zdi, da bi moral kdo usekat po providi? Pa ne, da si tudi ti opazil kakšne nepravilnosti?Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kdo bo prvi "usekal" po Providi?
Citat:
Zakaj se ti pa zdi, da bi moral kdo usekat po providi? Pa ne, da si tudi ti opazil kakšne nepravilnosti?Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kdo bo prvi "usekal" po Providi?
In ja, policaj v providi je ogrožal prometno varnost povsem enako kot tisti v vw polu. Khmm, kako je pa provida zadnjega prehitela, so pa raje izrezali.