Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Prepričan sem da je trenirkar s policaji na TI. Obnašanje policajev (še dobro da niso z rokami v žepu šli proti njemu) se mi zdi milo rečeno flegma. Kako hudiča sta mu dovolila da je trenirkar v pričo njiju varnostnika zbil na tla.
Krimič je vsaj s pendrekom vletel.
Varnostnik se mi zdi da je precej pravilno posredoval.
A sem syntičev komentar spregledal?....
No če te že zanima moje mnenje.
Bi pohvalil delo policije, saj sta policaja s flegma in umirjenim pristopom umirila situacijo, tako da ni prišlo do streljanja, poškodovanih ali mrtvih. No ja, lahko bi sicer še malo prej zadržali tisto prerivanje, ampak to ni zdej bistveno.
Varnostnik je ravnal neprimerno in tudi nezakonito, (beri zakon malce višje), nima on kaj repretirat pištolo in meriti proti neoboroženemu civilistu, v bližini vrtca. njegovo življenje ni bilo ogroženo. Upam da bo izgubol licenco in dovoljenje za nošenje orožja. Psihično ni dorasel situaciji, naslednjič bo v strahu še koga ustrelil.
Občan se je vsekakor tudi obnašal neprimerno, očitno mu je bilo zadosti, da varnostniki vsakodnevno obračajo na njegovem dvorišču, kršijo CCP, ko vozijo v ulico, ki je namenjena samo stanovalcem.
Saj kako pa se je spor začel? Škoda da ni še to posneto.
Najbrž sta varnostnika kot že mnogokrat prej spet zapeljala v ulico, kjer je za njih vožnja prepovedana, tam nimata kaj počet, obračala na občanovem privatnem dvorišču, tam ovirala promet stanovalcem, ko pa ju je ta občan opozoril, je en varnostnik mislil, da če ima pištolo in uniformo, da je nedotakljiv in vsemogočen, po vsej verjetnosti je bil pameten, kaj kaj boš ti men varnostiku pametoval, in se je konflikt začel, no pol se je vidlo , da ta varnostnik le ni tako pogumen, kot se je verjetno sprva šopiril in je (nezakonito!!!) potegnil pištolo, kar je občana še dodatno razkurilo.
Za tiste, ki mislite, kako se z pištolo umirja situacijo je to lep primer, da se motijo. In za tiste, ki mislijo kako je varnostnik ravnal pravilno vprašanje, zakaj je en varnostnik ravnal popolnoma drugače kot drug?