Zanimivo ... Nekje leto dni nazaj sem na youtubu videl dokaj podoben posnetek med varnostnikom ki prevaža denar in neko "črno gorilo" ... Oni je ves čas grozil nekaj da sta na posnetku, pa naj ga ustrelita če upata ...
Tam je bil kar cel posnetek ... Varnostnika sta nesla ven dva kufra, tretji je pa bil ne vem kaj ... v glavnem ... v tistem pristopi neki črnuh in enega kar za brezveze kresne po glavi, v tistem ostala dva potegneta ven pištoli in se pomakneta nazaj na varnostno razdaljo ... oni črnuh je nekaj govoril, da si ga ne upata ustreliti, pa spraševal ju je, kolikor denarja imata notri ... ko se zažene proti njima z "hitro hojo", en ustreli opozorilni strel ... V tistem pa se črnuh umakne nazaj in brcnega ležečega varnostnika, takrat pa ga en ustreli v nogo in ga sama obvladata do prihoda policije ...
Ne da se mi iskati po youtubu, mislim, da je bil naslov nekako v zvezi security in še black gorilla zraven ... nekaj takega, bilo pa je v arizoni v zda, kolikor sem razbral s komentarjev.
Ravno na ta video sem se spomnil, ko sem bral to novico ...
Ko sem začel gledati ta posnetek, sem takoj vedel, da je ta čefur neki [cenzura]. Obnašanje, ob nabiti in naperjeni pištoli je vanj silil, kar nekaj se je napihoval, na koncu pa še je pred policaji skočil v varnostnika ... In če ne bi bilo policije, ko je oni čefur skočil v varnostnika, bi ga komot lahko ustrelil (ne ubil).
Če povzamem, policaji v zda so že parkrat rekli v kakem dokumentarcu, kjer je kamera posnela nek njihov pretep, da ko se osumljeni vplete v pretep s policistom, da vedno pomislijo, da morejo čim dlje stran držati napadalca, da ne seže po pištoli ... ker tam je pač navada, da se radi streljajo med sabo ...
En tak video, ki ga imam v priljubljenih ...